2018/05/27

Emmy ja Krista Balilla

post8
post9 post7 post10 post12 post13 post11 post15 post18 post6 post14 post16 post25

Ajattelin postailla vähän meijän Balin reissun kuvia tähän väliin! Oltiin siis Canggussa yks pitkä viikonloppu tässä tän kuun alussa. Saavuttiin keskiviikko iltana ja maanantaina iltapäivästä suunnattiin jo kotia kohti. Perthistä on niin halpaa ja nopeeta (3.5 h) lentää Balille, että olis jopa hölmöä olla lähtemättä kun kaveri pyytää viettämään synttäreitä siellä! Meillä oli reissu ihan alusta loppuun ihan huippu - ei suunniteltu mitään etukäteen ja mentiin ihan vaan fiiliksen mukaan. Koko loma menikin melkein sitten syömisen, juomisen ja juhlinnan merkeissä haha..Ei mitään pakkosuoritus lomailua meillä siis :-D Törmäilin muutamiin Suomalaisiin tuttuihinkin siellä ollessa ja terkkuja vaan pojille (jos luette Nico ja Jukka! Ette varmaankaan haha) kun piditte mulle seuraa kun Emmy hengaili sen lomaromanssin kanssa. Itellä ei menny ihan nappiin mitkään lomaheilat mutta ens kerralla sitten haha.

Mitään uutta en itelleni lomalta ostanut koska herra Matti istui kukkarossa. Tai ehkä sen uuden tatuoinnin voi tuliaiseksi laskea haha! Balilla on kyllä niin halpaa reissata jos oikein osaa penniä venyttää - me vuokrattiin vaan ihan simppeli Airbnb hyvältä paikalta, maksettiin 4€ skootteri vuokrasta per päivä ja syötiin muutamaankin otteeseen paikillisissa ruokapaikoissa muutaman euron hintaan. Tietysti menomatkalla ostettiin myös tax freestä iso 1L Finlandia vodka josta sitten alottelujuomat helposti pyöräytteli. Ei voi itseään suomituristiksi (eli turreksi) kutsua jos ei vähintäänkin osta suomiviinaa lentokentältä (ja vedä kännejä lentokoneessa sekä meno - että paluumatkalla).

Jos jotain must see vinkkejä Cangguun pitäis tästä lonkalta heittää, niin paras aamupalapaikka omasta mielestä oli Nude, bailupaikka Old Man's, hierontamesta Amo Spa, pizzamesta Luigi's ja paras hengailumesta La Brisa (mistä nää uima-allas kuvatkin on otettu). La Brisa sekä saman omistajan omistamat La Favela ja La Laguna on kunnon insta worthy mestoja joista ainakin yks kannattaa käydä tsekkaamassa jos sinne suunnille eksyt.

Eniveis kaikenkaikkiaan kokemus oli positiivinen ja kuumottelis lähtee pian taas uudestaan, mutta tässä on nyt muita reissuja ja rahareikiä ihan tarpeeks joten taitaa jäädä haaveeksi!

2 comments:

  1. Nii ihanaa, et bloggaat taas!!! Ja noi valkoset liehuosut on täykyt! Mist oot hankkinu ne? :)

    ReplyDelete
  2. Mä kokeilin niitä yhessä liikkeessä Balilla (sama mesta siis mistä kuva otettu) mutta ne oli mulle vähän liian isot niin en sitten ostanut niitä..valitettavasti en muista sen paikan nimeä :((

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!