2013/03/14

kirjavinkkejä

Joku joskus kommentoi, että olis kiva saada multa enemmänkin kirjavinkkejä niiden satunnaisten sijaan, joten täältä pesee! Oon aina ollu tosi innokas kirjojen lukija, vaikka viime aikoina ei oo hirveesti ollutkaan sellaiseen aikaa. Mulla kun on tapana unohtaa kaikki muu silloin kun luen jotain hyvää kirjaa :-D Eniveis nappasin kirjastosta muutamat mun lukemat kirjat mukaan ja kuvasin ne. Listaan lisäsin vielä pari muuta hyvää kirjaa mitä muistan viime aikoina lukeneeni, mutta mitä en kirjastosta löytänyt. Usein suositut kirjat saattaakin olla kaikki lainassa, mutta jos etsii jotain tiettyä niin kannattaa sitten varata kyseinen kirja, jotta saa sen sitten ensimmäisenä kun edellinen lainaaja on sen palauttanut :-) kirjat
Cecilia Samartin-Senor Peregrino
Katri Manninen-Kesä Kaliforniassa
Sophie Kinsella-Himoshoppaajan salaiset unelmat (suosittelen lukemaan koko sarjan!)
Liza Marklund-Turvapaikka
Katherine Boo-Kätkössä kauniin ikuisen
Sophie Kinsella-Kevytkenkäinen kummitus
Sofi Oksanen-Baby Jane
Ally O'Brien-Agentti
Lauren Weisberger-Viime yönä Chateau Marmontissa
Lauren Weisberger-Harry Winston
Kira Poutanen-Rakkautta au lait (ja muut saman sarjan kirjat!)
Chevy Stevens-Kadonnut
Torey Hayden-Nukkelapsi
Stephen King-Pimeä yö, tähdetön taivas

Siinä nyt ainakin alkuun! Kuvauksia kirjoista en jaksanut alkaa kirjottamaan, sillä googlettamalla löytää kaikista kirjoista kyllä kuvauksia ja arvosteluja.  Ja nyt sitten teidän vuoro! Kertokaa toki omia lempparikirjojanne! :-)

16 comments:

 1. Oi kiitos ihan hirmusti näistä, pistänkin muistiin parit!! :-) itse oon lukenut näistä vaan Torey Haydenin nukkelapsen ja joitain muita samaisen kirjailijan kirjoja ja on kyllä kolahtanut jollain kummallisella tavalla, vaikka tarinat sattuvatkin aina pääasiassa surullisia olemaan. Voisin vinkata tälläsen kirjan kuin Viima, kirjailijana toimii Seita Parkkola. Siinä on sellasta salaperäistä nuoruuden fiilistä, villiä ja arvaamatonta seikkailua hylätyssä tehtaassa ja paljon muuta jänskää!! En tosiaan osaa sanoo, että onko se liian lapsenomainen, mutta ite oon laskelmieni mukaan lukenu kyseisen kirjan ainakin viis kertaa ja aina tykkään vaan entistä enemmän!! hihi
  -martta

  ReplyDelete
 2. Jees, täytyypä tsekata! Omia lemppareita ehdottomasti Elämäni seinäruusuna, Carrien nuoruusvuodet-sarja, ja Nälkäpelit ja Potterit! Vähän nuorempien suosiossa, mutta toimii aina uudestaan :))

  ReplyDelete
 3. sophie kinsella on kyllä ehdottomasti paras kirjoittaja!:-)

  ReplyDelete
 4. Anonymous14/3/13 17:54

  Tuo Kätkössä kauniin ikuisen odottaakin yöpöydälläni lukemisen aloittamista :-) Omia lemppareita on Riikka Pulkkisen kirjat (etenkin Totta!), niitä suosittelen.

  Tämä oli kiva postaus, pitää laittaa noita vinkkejä ylös! :-)

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/3/13 17:56

  Kiitos vinkeistä, pitääpä käydä lainailemassa :) Mun lemppareita on ainakin Herbjorg Wassmon Lasi maitoa, kiitos! se on tosi raaka, mutta hyvin kirjoitettu. Myös Louis Sacharin Paahde ja S.E. Hintonin Me kolme ja jengi on tosi hyviä!

  ReplyDelete
 6. Voisitko tehä joskus videopostarin? :-))ois makeeta :d

  ReplyDelete
 7. Deborah Spungenin Nancy, Alice Seboldin The Lovely bones, David Nichollsin Sinä päivänä ja Piin elämä kirjana on muutamat, joista oon tykänny paljon. Tykkään lukee kirjoja, joista on tehty leffoja koska niitten on pakko olla hyviä, heheh

  ReplyDelete
 8. Sophie Kinsella on loistava!! Huippua että joku muukin tykkää! :D

  ReplyDelete
 9. Oon lukenu noista vaa Baby Janen :D

  ReplyDelete
 10. Omia ikilemppareita on ainaki Kazuo Ishiguron kirjoittama Ole luonani aina ja Jack Kerouacin Matkalla. Tänä vuonna päätin repäistä kunnolla, ja lukea maailmankirjallisuuden klassikkoteoksen Humisevan harjun. Ja voin lämpimästi suositella! :)

  ReplyDelete
 11. Anonymous14/3/13 20:56

  Voi että, olin ihan innoissani et jee kirja-arvosteluita... but nooot. >:-(

  ReplyDelete
 12. Anonymous14/3/13 21:31

  Lue Huono karma, David Safier!! Älyttömän hyvää huumoria!! :)

  ReplyDelete
 13. Deborah Spungenin Nancy, Potterit, Sophie Kinsellan Himoshoppaajat ja Kira Poutasen Ihana meri tulee nyt ekana mieleen! :)

  ReplyDelete
 14. Suosittelen lukemaan Paolo Coelhon kirjoja. :)

  ReplyDelete
 15. Petos Lautasella oli hyvä! En muista ketä sen on kirjottanu enkä nyt jaksa googlettaakkaan...
  Haruki Murakamin kirjoja oon lukenu nyt viimeseks Kafka Rannall se oli sika hyvä! Mistä puhun kun puhun juoksemisesta oli myös tosi kivaa luettavaa. Luin sen vuorokaudessa :D Ja ömm Sputnik rakastettuni oli kans tosi hyvä. Tällä hetkellä luen Murakamin Suurta lammasseikkailua ja sekin vaikuttaa hyvältä. Ja kotona on kans alotettuna Jonathan Safran Foerin kirja eläinten syömisestä. Aika karua settiä mut on se hyvä!

  ReplyDelete
 16. Sophie Kinsella on aivan mahtava, Himoshoppaajat oon lukenut jo monta kertaa läpi :-) ♥ Myös hänen muutkin kirjansa ovat kyllä todella hyviä, ai että ne saa hyvälle tuulelle. Ja toi Kira Poutasenkin Rakkautta-sarja on aivan ihana! :-)

  Hih, kiva tää postaus!

  kisstherain-p.blogspot.com

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!