2013/08/19

2 months gone now


bali45meriitänäänlenkkarit

Jeaaaah aurinko on täällä taas! Welcome back my friend!! Mua ei yhtään ees harmita vahtia noita lapsia nyt, kun voin laittaa ne ulos riehumaan ja ite ottaa samalla arskaa ja lukea lehtiä...mä niin ansaitsisin vuoden lapsenvahti palkinnon, haha :-D No mutta ei sitä aina jaksa - mä oon nimittäin vieläkin tosi univelkainen tosta viime viikonlopusta kun ei oikeen tullu nukuttua. Eilen mun piti mennä aikasin kotiin nukkumaan, mutta jäätiin niin pahasti suustamme kiinni Hennan kanssa, että siinä vierähti tunti jos toinenkin! Oli kyllä kiva tavata uusia ihmisiä taas!! Ainut huono juttu on se että asutaan eri kaupungeissa niin en tiiä millon nähään uudestaan..pian eikö vaan Henna?? ;)

Hyvää maanantaita kaikille! Me lähetään nyt skeittipuistoon riehumaan-->

8 comments:

 1. Anonymous19/8/13 12:40

  Tuliko sulla muuten siitä viisumista muuta ku sähköpostiin se hyväksyminen? Mite sitte Australiaan tullessa olitko tulostanu sen sähköpostin vai miteen? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo tuli sähköpostiin :) olin tulostanu koko jutun sitte valmiiks ku menin lentokentälle, koska sitä kysytään siellä ja se ehottomasti kannattaa olla tulostettuna :)

   Delete
 2. Oli ihana nähdä! Muaki harmittaa ku asutaa eri kaupungeis mut hyvä syy tulla takas ;) kesällä tuun, haluisin niille festareille!!! Ja sä tuut melbiin :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat pinkit lenkkarit!

  crushonfash-style.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Anonymous20/8/13 10:37

  Sulla on oikeesti lahjoja kirjoittamiseen ja valokuvaukseen!:) kuvat on aina törkeen upeita ja ne välittää hyvin tunnelmaa!! Ja kirjotat niin iloisesti että mulle tulee aina hyvä mieli ku luen tätä :D kaikkea hyvää sulle:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en siitä kirjottamisesta niin tiiä, tuntuu että höpöttelen vaan ties mitä, heh :--D kiitos ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää myös sinne! :) <3

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!