2013/08/31

saturday night


meikaisobwpaituliassivanhaasutalvishoeskellooominavaankenkulit
Moikkelis koikkelis! Tulin tylsyyksissäni nyt vihdoin tekemään tän postauksen mikä on odottanut mua valmiina jo koko päivän :-D Lapset tuolla kattelee jotain elokuvaa joten mulla on hyvin aikaa istua koneella kun en kuitenkaan voi mihinkään täältä lähteä. Nyt eletään siis iltaa täällä maapallon toisella puolella, se varmaan monilta saattaa joskus unohtua, heh. Tänään päivällä mulla oli vapaata ja kävin taas salilla (hyvä neljän päivän putki, jee!) sekä treffasin Shannaeta pikasesti. Skypesin myös mun siskojen kaa pitkästä aikaa mikä oli aikas mukavaa. Jotenki tuntuu, että tää päivä on menny tosi nopeesti??

ps. mä haluisin kauheesti käydä ostamassa ton tokan kuvan paidan mutta se on aika kallis (n. 25-30e) Mitä mieltä te ootte? Pitäiskö vai ei?

pps. mitä mieltä ootte kun on uusia ja vanhoja kuvia sekasin? Onko se häiritsevää? Johon tästä tuli galluppi postaus, haha...

12 comments:

 1. Anonymous31/8/13 15:27

  vähän ehkä toi uusien ja vanhojen kuvien sekotus tekee täst vähä sekavemman ja ku ei tiiä et mitkä noist o kuulunu vaik johonki sun päivää siel, siis jos tajuut mitä tarkotan :D ja osta toi paita, noita et saa suomesta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo sitä mä kans vähän aattelin!! No mutta yleisesti tiedoksi niin kuvat 3-5 on vanhoja, muut ihan viikon sisällä otettuja :) teki vaan mieli lisätä noi tohon ku värimaailmallisesti sopi, heh!

   ja pitää tosiaan mennä kokeilemaan sitä paitaa jos se istuuki iha perfect nii pakkohan se on ostaa ;)

   Delete
 2. Wou miten upee toi eka kuva!!

  ReplyDelete
 3. Toi paita on sikahieno! osta! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo pitää eka kokeilla sitä mutta aika ykkösenä se mun ostoslistalla taitaa olla! :p

   Delete
 4. Anonymous31/8/13 16:30

  aaaa, sun kuvat on niin parhautta! ja osta ihmees toi paita :-)

  ReplyDelete
 5. tuli kylmä kun vaan vilkaskin tota talvimaisemaa hyrr koht se lumi kai tulee... Toi paita on söpö osta ihmeessä, vaikka suht kallis kyllä. Mut jos tosiaan tykkäät nii maksaahan se ittensä takasin käytössä :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous1/9/13 06:30

  ihana toi kello, mist se on! ja osta ihmees ku on nii söpö paita:-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous1/9/13 23:39

  oisko mahollista että vaan kirjottaisit vanhempien kuvien alle että ne ei oo sitä uusinta materiaalia niin ei tuu vääriä käsityksiä? :D itteeni ei sillee haittaa et uusii ja vanhoi on sekasin mut ois kiva jos niissä ois sitte mainittu asiasta! :) hienoiha ne vanhemmatki kuvat on, mitä niitä säästelemää haha

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!