2013/11/19

mua heitettiin blogihaasteella!!

Blogihaasteen ohjeet
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 faktaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 blogia ja haastaa heidät
5. Sinun pitää kertoa ketkä olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


neuleasu

1. Alotetaan tämmösellä tosi random faktalla: mä tykkään käyttää kaikenlaisia isoja neuleita ja paitoja jonka takia näyttää joskus ettei mulla olis housuja jalassa ollenkaan. Haha..tästä on muodostunu meijän kaveriporukassa semmonen sisäpiirivitsi että joku tekee "kristat" jos näyttää siltä niinkuin mä esim. näissä kuvissa :-D

2. Mä en tykkää irtokarkeista. Mun mielestä ne maistuu vaan väriaineille ja niitä syödessä tulee mietittyä että mitähän sitä oikeestaan ees syö. Haha. Oon ehottomasti enemmän suklaan ystävä. Kaikenlaiset "jogurttirusinat" sun muut on kans mun top listalla!

neuleasu5

3. Puhun joskus ihan liikaa. Välillä mun pitää ihan tietosesti olla hiljaa, että muutkin ihmiset sais puheenvuoron :-D Kerran muistan kun selitin äitille jotain ihan tohkeissani ja se sano johonkin väliin, että olinko huomannu että se oli käyny kampaajalla..no mun vastaus oli, että: "joo huomasin, mut en saanu iteltäni puheenvuoroa että olisin ehtiny vielä asiaa kommentoimaan" hahah mä oon toivoton tapaus...

4. Oon tuntenu mun parhaimmat kaverit jo yli kymmenen vuotta, mutta oon myös parin viime vuoden aikana saanu monia uusia "bestiksiä". Mun kaverit on ihan parhaita - pusuja ja haleja kaikille teille sinne Suomeen 

neuleasu3

5. Mä en enää kuulu kirkkoon. En oo koskaan ollu mitenkään uskonnollinen ihminen ja heti mun 18v syntymäpäivänä erosin kirkosta. Oon toki ollu isosena kirkon leireillä yms. mutta otin sen enemmän hyvänä työkokemuksena kun uskonnollisena työnä. Mua ei kuitenkaan haittaa jos joku on vahvasti mun kanssa eri mieltä tästä asiasta, sillä siitä saa hyviä keskusteluja aikaseksi :-)

6. Mä pystyn syömään ihan käsittämättömiä annoksia ruokaa kerralla. Täällä ausseissa me aina vitsaillaan siitä kuinka mä tilaan "tuplawhopperin isona ateriana" kun lähetään baarista kotiin. No mut hei se on paras krapulankarkottaja ettekö ihmiset sitä tienny?! Haha..nyt oon alkanu tilaamaan siitä sen pienemmän version ja sekin riittää onneks ihan hyvin.

julisteet

7. Mä oon ihan hulluna kaikkeen graafiseen suunnitteluun liittyvään! Ei ole esim. ravintolareissua ilman, että mä oon tutkimassa ruokalistan fonttivalintoja ja kommentoimassa kaikkea sommittelusta värimaailmaan. Yleensä yritän pitää tämmöset aatokset ihan omana tietonani, sillä monetkaan mun kavereista ei oo ihan niin tohkeissaan näistä alan jutuista, mutta sometimes I just can't help myself :-D

8. Mulla on ikävä Valtterin kirppistä ja kaikkia ihania ulkoilmakirppis häppeninkejä mitä Helsingissä järjestettiin. Oon muutenkin ihan mahoton kirppisfanaatikko, mutta täällä ei valitettavasti oo ihan samanlaista kirppiskulttuuria kun suomessa.

neuleasu2

9. Mä tykkäsin ihan törkeenä Ylpeys ja Ennakkoluulo leffasta, vaikka aluks aattelin että se on varmaan ihan tappavan tylsä. Mun teki ihan hulluna mieli vaan kattoa se uudestaan ja uudestaan! Keira Knightley on tosi hyvä näyttelijä ja se niitten rakkaustarina Mr. Darcyn kanssa oli niin ihana 

10. Opiskelin graafista suunnittelua amiksessa ja tein lopputyökseni lukuvuosikalenterin. Myin oikeudet siihen kalenteriin Ajastolle, joten niitä mun kalentereita tulee olemaan kaikissa kaupoissa ens vuoden toukokuusta (suunnilleen?) alkaen! Tästä lisää sitten kun se on ajankohtaisempaa, mutta oli pakko jo nyt vähän hehkuttaa asiaa :-D

11. Tykkään tehä paljon töitä ja oon tottunu olemaan ahkera, mutta huomaan että täällä Ausseissa oon oppinu myös löysäilemään. Oon nyt mm. vähentäny mun työtunteja siellä ravintolassa, jotta ehtisin myös nauttia enkä vaan tukka putkella painais duunia. Ennenkaikkeahan tänne tultiin näkemään maailmaa eikä vaan töissä kyhjöttämään! :-)


Sitten seuraavaksi Katan kyssärit:

1. Jos saisit matkustaa ihan minne tahansa, mihin matkustaisit? Seuraavana mun to do listalla on varmaan Jenkkilä..California, Miami, LA yms. on ihan pakko nähdä!
2. Vaatekaappisi kulmakivet? Sanotaan nyt vaikka se mun musta bikertakki, valkonen perusneule (tässäkin postauksessa päällä), valkoset conssit, kangaskassi ja Leviksen farkkushortsit.
3. Oletko enemmän sisään- vai ulospäinsuuntautunut? ulospäin ehottomasti! :-D
4. Mistä sait idean blogin aloittamiseen? Voi että, siitähän on jo kohta 5 vuotta kun ensimmäinen blogi tuli perustettua..eihän sitä nyt enää muista mistä se idea tuli! Jenni tais puhua mulle siitä ja sit innostuin ideasta? Hmmm mene ja tiedä..
5. Kerro yksi lapsuudenmuistosi! En tiiä miks, mutta mulle tuli ekana mieleen mun 5v synttäriaamu kun mulle kerrottiin että saan leikkimökin lahjaksi! Olin niin innoissani ettei tosikaan :-D
6. Mikä on mieluisin juhlapyhäsi, miksi? Varmaan juhannus, koska siihen liittyy monia hyviä muistoja. Juhannuksesta erikoisen tekee myös se, että mulla on synttärit just silloin ja sitä on yleensä juhlittu siinä samalla :-)
7. Nimeä yksi nykyajan trendi, jota et vaan voi käsittää. Leveälahkeiset housut. Mua ei sais kirveelläkään laittamaan semmosia enää jalkaan (nimimerkillä käytin koko lapsuuteni vain ja ainoastaan trumpettihousuja...miksi oi miks?).
8. Minkä elokuvan voisit katsoa yhä uudelleen ja uudelleen? No se Ylpeys ja Ennakkoluulo! Ja sit Yesman on kans yks mun all time favourite. Twilightit on kans kova juttu, joten heitän nekin tähän listaan.
9. Millainen on unelmien työpaikkasi? Semmonen jossa tuntuu ettei oikeestaan edes olis töissä. Kiva työporukka, kivat työtehtävät ja hyvä palkka = houkutteleva kombinaatio? Kyllä!
10. Millaisia blogeja tykkäät lukea? Inspiksiä antavia. Tykkään saada vinkkejä ja oppia uutta blogien kautta :-) 
11. Jos saisit elää jonkun päivän uudelleen, minkä päivän valitsisit? Ei hitto kun onkin paha kyssäri!! Iski oikein valinnanvaikeus..taidan valita kuitenkin yhen päivän tästä aika lähimenneisyydestä: Royal Show päivä! Vaikka suhde kyseiseen aussimieheen ei kantanutkaan kovin pitkälle niin päivä oli silti ihan ikimuistoinen :-)

---------

Joooops siinähän niitä faktoja ja vastauksia sitten olikin! Mitäs tykkäsitte tän tyyppisestä - vähän erilaisesta - postauksesta? Tätä oli ainakin omasta mielestäni kiva tehä, joten kiitokset vaan Katalle haasteesta :-) Nyt en ite laiskuuttani jaksa laittaa haastetta eteenpäin, antakee anteeeks! Nyt leffa pyörimään ja teemuki kouraan ->

---------

18 comments:

  1. tykkäsintykkäsintykkäsin! Ihana kuulla tällasta nippelitietoa ihmisistä, nää on niin kiinnostavia kun huomaa monia yhtäläisyyksiä omaan itseensä! :)

    ReplyDelete
  2. royal show päivä? onks multa menny jotai pahasti ohi, ootko tehny siit postausta?:D ja tää postaus oli superkiva!:) vähän vaihteluu

    ReplyDelete
  3. Ihana postaus, kiva lukee välillä sulta jotain ihan erilaista juttua:--) Ja tosta kirkosta eroomisesta, täällä kans yks joka aikoo 18v täytettyään pistää eropaperit menemään... kuten varmaan melkosen moni muukin suomalainen nuori nykyään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ettekö haluu mennä kirkossa naimisiin? :)

      Delete
    2. Ei oo välttämättömyys mulle :-) Itse haaveilen meneväni naimisiin meren rannalla, heh!

      Delete
  4. voi ihana krista! <3 vitsi oli kiva lukee tätä :-)

    ReplyDelete
  5. suosittelen myös lukemaan ylpeys ja ennakkoluulot - kirjan sitten joskus kun palaat suomeen ja voit taas ostaa/lainata suomalaisia kirjoja :-)

    ReplyDelete
  6. Ihan sama juttu ton graafisen suunnittelun kanssa! Opiskelen kyseistä alaa nyt viimistä vuotta ja oon aina tutkimassa kaikkia julkkareita sun muita ja miettimässä miten ne on tehny ja arvostelemassa :---DD

    ReplyDelete
  7. Voikohan tehdä itse oman kysymyshaasteen ja laittaa kiertämään?

    ReplyDelete
  8. I loved this! ...as much as I could translate hahaha! It's pretty off I'd say ;) xx Gorgeous photos!

    ReplyDelete
  9. Tykkäsin ihan hulluna!!! :) Lissää tämmösiä kaikkia vaa!

    ReplyDelete
  10. Tätä oli ihana lukee, oot niin kivan olonen ihminen! :-)

    ReplyDelete
  11. sun kuvat on aina ihan mielettömän kivoja ja vaikutat tosi taitavalta kuvaajalta (ja tietty myös ne jotka suakin kuvailee :-D), niin osaatko suositella että kannattaako ostaa kittiobjektiivin (14-42mm) lisäks ostaa kiintee 45mm objektiivi vai 40-150mm teleobjektiivi?:-) kuvailen aika samanlaisia juttuja kun sä, mutta oon aika alottelija vie näissä jutuissa, enkä osaa päättää kumpi ois järkevämpi hankinta :-D

    ReplyDelete
  12. Tosi mukavainen postaus kyllä!
    Kirkosta eroamisee oli pakko ottaa vähän kantaa! Ymmärrän täysin miksi sääki oot eronnu kirkosta, itekki painiskelin 18v että erotakko vai eikö. Sitte tuumin että uskon kuitenki nii paljo siihen työhön mitä kirkko tekee (vanhusten, yksinäisten, vammaisten, kodittomien yms auttaminen) että haluan tukea sitä jäämällä kirkkoon. Selvennykseksi vielä siis se, että en itsekkään ole uskovainen vaa agnostikko!

    ReplyDelete
  13. Tosikiva postaus tämä!:--)

    ReplyDelete
  14. Missä opiskelit/opiskelet graaffista suunittelua?

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!