2014/02/14

memories of perth city

city3belltowerjariinacity1city2city4city5city Moikka! Huomasin just bloggeria läpikäydessäni, että mulla oli luonnoksiin tallennettu näitä Perth kuvia parin kuukauden takaa. Aattelin että tuunpas nyt sitten päivittelemään jotain kuulumisia tännekin pitkästä aikaa :-) Voitte nyt huvikseen vertailla näitä maisemia tässä ja edellisessä postauksessa..vähän enemmän tota landemeininkiä tällä hetkellä vai mitä? Ei se kyllä haittaa mitään sillä tiiän etten tuu täällä kovin pitkään asustelemaan. Missä mä tuun sitten asumaan, sitä en tiiä kyllä yhtään. Perth on yks varteenotettava kaupunki jos Australiaan päätän jäädä..näitä kuvia katellessa tulee taas vähän enemmän ikävä sinne. Onneks mun Aussi bff Shannae tulee pian tuolta käymään!! Tarkalleen otettuna tän kuun viimesenä viikonloppuna - oon ihan suuuuper innoissani :) Shannae ei oo muuten ehtiny kauheesti päivittelemään blogiaan mutta instagrammia se tykittää menemään sitäkin ahkerammin, käykää kurkkimassa shannaejaybee jos haluutte lisää Aussi inspiraatiota!

25 comments:

  1. Replies
    1. kiitos! olin ihan unohtanu julkasta naa sillon joskus! :D

      Delete
  2. Näin taas unta että olin siellä..:( Oltiin kattomassa jotain raveja ja kruisailtiin autolla :-D

    ReplyDelete
  3. Oiiii ihania kuvia taas kerran!

    ReplyDelete
  4. Anonymous19/2/14 12:20

    Aiotko jäädä kauaksi aikaa nyt ausseihin? Aiotko palata suomeen esim opiskelemaan jotain tiettyä alaa? Ihan tosi ihana blogi! Olis kyllä mahtavaa lähtee joskus ausseihin au pairiks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. en oikeen tiia viela mita teen elamallani! hehe..haluisin kylla jaada ausseihin, mutta saa nyt nahda miten se sutviutuu :) omaa alaa haluisin viela joskus opiskella lisaa..eli graafista suunnittelua :)

      Delete
  5. Vautsi mitä kuvia (taas kerran), tulee ihan kesää ikävä kun näitä jää tuijottelemaan :D


    http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma en vaan osaa kuvitella etta suomessa ei oo kesa! jotenki on semmonen olo etta kaikkiallahan on nyt aurinkoista :D

      Delete
  6. Anonymous21/2/14 14:47

    ostatko sielt paljo vaatteita? mistä oikee saat rahaa siel elämisee? onkse halvempi elää siel ku suomes


    :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. en oo nyt vahaan aikaan hirveesti shoppaillu, kayny parilla kirppiksella ja tehny muutamia hyvia loytoja kyllakin :) ja ma kayn taalla toissa, melkeena joka paiva..kohta pitaa taas rientaa..etta toita tekemalla saa rahaa ja aika samanhintasta on asuminen ja elaminen taalla ku suomessakin! palkkataso taalla on kylla parempi

      Delete
  7. Anonymous21/2/14 16:02

    saaks sen workin&holiday viisumin vaa kerran elämäs? miten sä jäät sinne pitemmäks aikaa, meetkö opiskelee vai naimisii aussin kaa or what

    ReplyDelete
    Replies
    1. saa vaan kerran, mutta kun on taalla niin tietyilla kriteereilla sa voit saada toiseksi vuodeks sen samanlaisen viisumin (se on mulla tassa just tyon alla). Ja naimisiin tietenki sitte sen jalkeen, eihan siina nyt muutakaan voi :D haha no eivaan, sa voit esim saada jonkun yhtion sponssaamaan sulle tyoviisumia etta saat jaada tanne..kaikenlaisia eri vaihtoehtoja on, en oo ehtiny niihin ihan hirveesti viela perehtya :)

      Delete
  8. Voi jessus kuinka siistejä kuvia!! VAU! :D

    ReplyDelete
  9. Hei ihan pakko nyt kysyy kun oon selaillu sun blogia monta tuntia. On itellä kiinnostus lähtee kans australiaan au pairiks, mutta ei koko vudeks. Kun otit yhteyttä sun perheeseen, mitä puhuitte? Mitä soveitte? Esim sanoitko niille että voit tulla auttelemaan lastenhoidossa mutta haluut myös vapaa aikaa ja oliko se niille ihan ok? Sanoitko niille että et tiiä kuinka kauan jaksat hoitaa lapsia ja sitte ku kyllästyt niin lähet omille teillesi ja oliko se niille ihan ok? Miten sait sen oikeen työpaikan siellä kahvilassa tai mikälie onkaan :D? Saitko perheeltä jotain rahaa vai vaan majotuksen? Sori sekava teksti, mulle on vaikeeta pukee ajatuksia sanoiks :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aupaireilla ei yleensakaan oo mitenkaan ihan hirveesti tyotunteja (ja jos on niin palkka tietysti korkeempi) Normi tuntimaara aupairille viikossa on 20-30h eli kylla sulle jaa runsaasti vapaa-aikaa :) ja me ei sovittu mitaan tarkkaa aikaa millon oon ja meille oli aina selvaa se, etta ma lahen sillon ku musta tuntuu silta. jotkut perheet tietty haluu teha jonkun vapaamuotosen sopimuksen esim. puolen vuoden pestista mutta eihan kukaan voi sa pakottaa perheeseen jaamaan jos et viihdy tms. Muita toita sain ihan vaan kysymalla, samalla tavalla kun suomessakin. aupairin duunista saa nimittain suht huonoa palkkaa, ma sain 150dollara viikossa (100e).

      kattavan postauksen aiheesta loydat taalta:

      http://kristakuparinen.blogspot.com.au/2013/10/elamaa-aupairina-toivepostaus.html

      Delete
  10. mitä kaikkea soveitte ennen kun menit perheeseen au pairiksi, eikö niitä haitannut vaikka et edes tiennyt kuinka kauaksi aikaa ajattelit jäädä? Miten ihmeessä löysit sinne kun ne ei ollut lentokentällä vastassa? :D oon ite kanssa ajatellut tota vapaampaa au pair hommaa australiaan.. En oo vaan hirveesti matkustellut joten pelottaa ajatus että australian puolelle lentokentälle päästessä olisin jo ihan hukassa mihin mennä ja mitä tehdä :D Sulla oli sentään kaveri siellä jo vastassa, pitäskö hommata aussikamuja jo valmiiks jotta ne olis oppaina?

    ReplyDelete
  11. Anonymous23/2/14 12:57

    sori, luulin ettei toi ensimmäinen saapunut perille :'D

    ReplyDelete
  12. Anonymous23/2/14 16:23

    krista oot mun idoli

    ReplyDelete
  13. Anonymous23/2/14 22:31

    ihailet sun persoonaa ku uskallat tehä kaikkii asioita ja oot nii positiivisen olone aina :---) ja mielettömän kauniski vielä! huhhuh

    sun blogista saa aina hurjasti inspistä ja postaukset piristää ain mun päivää

    ReplyDelete
  14. Anonymous24/2/14 14:56

    moi!!!

    mun on pakko kysyy ku on niin jääny vaivaamaan .. joskus mainostit sellasia ihania lakanoita sun bloginpuolella .. mistäköhän niitä sais vielä ??:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.quincy.fi/store/index.php/interior-decoration-1/bed-linens.html

      tuolta :)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!