2014/07/28

kesäinen pastaresepti

Moikka! En edes muista milloin olisin viimeksi postaillut täällä reseptejä (ehkä siitä syystä etten pahemmin tykkää kokkailusta haha) mutta nyt aattelin jakaa teille tän helpon pastaohjeen. Oon ite semmonen laiska kokkailija enkä jaksa alkaa väsätä mitään gourmet juttuja mihin tarvitaan 1305 ainesosaa, joten tää sopii mulle tosi hyvin ja on vielä hyvääkin! Let's get to it..


resepti3
Ainesosia tähän ei tarvita paljoa: 250g kirsikkatomaatteja, puolikas kesäkurpitsa, oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria, 160g spagettia, 100g mascarponea (ite oon käyttäny normi juustoa raastettuna) sekä puolikkaan sitruunan mehu. Bonarina voi laittaa vähän basilikaa myös sekaan!
pasta
Pastaksi käy tämmönen tagliatelle versio hyvin tai sitten ihan normi spagettia. Annoksen tekeminen aloitetaan siitä kun pastat heitetään kiehuvaan ja hyvin suolattuun veteen..
resepti4
..seuraavaksi pilkotaan kirsikkatomaatit sekä kesäkurpitsat..
resepti5
..jotka laitetaan pannulle oliiviöljyyn tirisemään. Ite tykkään laittaa kurkut ensin vähäksi aikaa ja lisätä sitten vasta tomaatit, sillä tomaatit pehmenee paljon nopeammin pannulla kuin kesäkurpitsat. Näitä pidetään pannulla oman maun mukaan, ite tykkään paistaa ne aika pehmeiksi ja sellaisiksi että pinnassa on väriä.
resepti1
resepti6
Suolat ja mustapippurit sitten vaan sekaan ja pistetään samaan kulhoon!
resepti2

Tuoretta basilikaa ja sitruunan mehua en oo ite käyttäny, mutta ilmeisesti nekin lisätään tässä lopussa sitten vasta tuomaan vähän lisämakua. Jokatapauksessa tosi simppeli ohje sellasille poropeukaloille kuin minä, hehe. Btw oon vasta nyt tajunnut, että kesäkurpitsa on oikeesti hyvää kunhan sen vaan paistaa ensin pannulla oliiviöljyssä..valehtelematta mun tän kesän lempparijuttu!

Kertokaa jos testailitte ja tykkäsitte! :-)


8 comments:

  1. Anonymous28/7/14 18:22

    RAKASTAN NÄITÄ KUVIA, oikeesti!! piristää päivää aina kun kattelen sun postauksien kuvia, oot kyllä mahti kuvaaja (:

    ReplyDelete
  2. Hoo Pitäs varmaan kokeilla! Itellä on kyllä sen verran sotaisa suhde kesäkurpitsaan että saa nähä jääkö tekemättä :D mahdollisuus kasvaa ihmisenä sit kai haha...vielä pitää sanoo et Se porkkanakakkuohje minkä laitoit tänne joskus on _maailman_paras_!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous29/7/14 00:45

    namiiiiii!

    ReplyDelete
  4. noitten kuvien kattelun jälkeen oli pakko kokeilla! itse rakastan pastaruokia ja kaapissa sattui olemaan valmiina kesäkurpitsaa ja tomaatteja. Ja tuli kyllä tosi hyvää :>
    oot ihan älyttömän hyvä kuvaamaan, rakastan sun kuvias!xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ihanaa! Kiitos paljon :) kiva että kokeilit ^__^

      Delete
  5. Anonymous31/7/14 20:24

    Hei kiitti reseptistä! Oli tosi helppoo ja hyväää!!! Namm

    ReplyDelete
  6. Anonymous5/8/14 16:43

    Tää oli superhyvää turkkilaisen jogurtin kans! Kiitti reseptistä :)

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!