2014/07/02

The Kooks - Around Town

pellossa4pellossa2pellolla1pellossa3
viitta h&m paljettipaita second hand farkut Dr.Denim kengät Betts (Ausseista)
Hellou hellou! Terkkuja täältä Tampereelta jonne saavuin eilen iltapäivällä :-) Tulin moikkailemaan ihanaa ystävääni Piipiä ja pääsin riemuissani käyttämään photaria pitkästä aikaa. Nää kuvat löytykin jo mun kamerasta muutaman viikon takaa kun oltiin yhen kaverin kanssa kuvailemassa, mutta vasta nyt pääsin niitä kunnolla muokkaamaan. Ennen ja jälkeen kuvaa laitoin taas pitkästä aikaa tonne facebook sivulle, käykää tästä kurkkaamassa jos kiinnostaa. Toi viitta on muuten aika uus hankinta enkä oikeen vielä tiiä mitä mieltä oon siitä.. Musta tuntuu et se olis parempi yhistää shortseihin tai sit ihan vaan biksujen kanssa? Mitä mieltä te ootte?

24 comments:

  1. Anonymous2/7/14 11:45

    ahhh mitä kuvia8) tää on kyllä paras blogi ikinä! mikä kännykkä sul muute on

    ReplyDelete
    Replies
    1. nykyään mulla on iphone 4 :D

      Delete
  2. mun mielestä toi viitta sopis tosi hyvin myös biksujen kanssa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo testattu on ja hyvin toimi! hehe :--)

      Delete
  3. Ihana asu ja ihania kuvia once again! En kestä, miten mageelta tollanen Dumbledore-viitta voi näyttää jonkun päällä :D Noi paljetit tuo siihen just kivasti sähäkkyyttä mut varmaan näyttäis hyvältä sortsienkin kaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dumbledore :-----D hahah ihana! me naurettiin tälle faktalle, että se kyllä ihan oikeesti näyttää duben viitalta, niin varmaan 5min hehehe

      Delete
  4. Anonymous2/7/14 12:28

    Hei! Ei liity tähän postaukseen, mut ois tosi kiva jos vastaisit! :) Kun sähän oot ollu Ausseissa sekä au pairina että mun käsittääkseni myös jossain muissa töissä...? (Sori en oikein muista enkä osaa ettiä niitä postauksia). Oon ens vuoden abi ja lukion jälkeen oon aatellu lähtä Australiaan jollain lailla töitä tekemään. Pitkään oon aatellu että lähen au pairiksi, mutta oon alkanu miettiin että ottaako kukaan au pairiksi sellasta jolla ei oo kokemusta lasten hoidosta? :D Mulla nimittäin ei oo kokemusta, joitain satunnaisia kertoja lukuun ottamatta. Ja tuskin kerkeän saada hirveästi kokemusta vuoden aikana. Tosin oon uintivalmentaja ja uimaopettaja, joten kuitenkin sellasta kokemusta lasten kanssa toimimisesta on. Osaatko sanoa onko mulla mahiksia päästä au pairiks? Ja ylipäätään suositteletko enemmän au pairiksi lähtemistä vai jotain muita töitä? Mulla ei oo hirveesti rahaa käytettävänä joten sellaset järjestöjen järjestämät työjutut ym. on ehkä turhan kalliita mulle... Tosin jos muuta vaihtoehtoa ei oo niin sitten oon valmis keräämään ensin rahaa täällä Suomessa.
    Kiitos tuhannesti jos jaksat vastata, näihin mahdollisesti tyhmiinki kysymyksiin:D
    PS. Toi viittajuttu on tosi ihana! Sopis munki mielestä tosi hyvin shortsien/biksujen kanssa, mut noinki kyllä menee tosi nätisti:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lastenhoidosta ei tarvi välttämättä olla varsinaista kokemusta, mutta sitä ei tietenkään kannata "alleviivata" aupair hakemuksessa. Kannattaa mieluummin korostaa omia hyviä puolia esim. mainitsemalla että on joustava, hyvä erilaisten ihmisten kanssa, iloinen, positiivinen..yms yms

      Voit myös sanoa että olet "natural talent with kids" "caring person" yes jotka ovat vähän ympäripyöreitä ilmauksia siitä että olisit hyvä työssäsi vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan :-)

      Ja siis se että se oot uimavalmentaja ja opettaja niin sehän on ehottomasti plussaa ja kyllähän se kokemukseksi lasketaan! Mulla oli varmaan vähemmän kokemusta kun sulla mutta se kokemuksen "määrä" nyt riippuu ihan siitä miten osaat itteäs mainostaa :-D Ei aupair hommia hakiessa tehä mitään "cvtä" siitä mistä ajasta ja mihin oot ollu missäkin työssä lasten kanssa vaan enemmänhän se on semmosta vapaamuotoista kertomista itestään :) Aussit etenkin arvostaa positiivisuutta ja sitä että oot "easy going" eli joustava.

      ja suosittelen aupairiksi lähtemistä etenkin aluksi sillä siitä saa sitten ne paineet otettua pois että heti pitäis saada töitä yms. Itekin tein just niin että ensin tutustuin alueeseen ja siihen kaupunkiin ihan rauhassa ollessain aupair ja sitten vasta hain muita töitä (olin ravintolassa töissä).

      ja mitään järjestöä ei tosiaankaan tarvi, kaikki ne hoidettavat asiat on niiiin helppo hoitaa että joku järjestöhomma olis ollu (ainakin mun mielestä) vaan rahan hukkaan heittämistä. Jos oot semmonen ihminen et osaat itsenäisesti muutenkin hoitaa hommia niin ei pitäis olla mikään ongelma tilata noi viisumit, hoitaa matkavakuutus yms ite.

      toivottavasti tästä vastauksesta oli nyt jotain apua :--) tsemppiä aussi haaveen toteuttamiseen!!

      Delete
    2. Anonymous10/7/14 20:05

      Kiitos tuhannesti, oli paljon apua tästä vastauksesta! :)

      Delete
  5. These pictures are so beautiful!! :)

    ReplyDelete
  6. Such a lovely photos! I love your hair color and this cardigan suits so well with that color! ;)

    www.dodolce.com

    ReplyDelete
  7. Ihania kuvia beibs!! <3

    ReplyDelete
  8. Vautsi mitä kuvia, niin ihana fiilis näissä! Ja tosi nätti toi "viitta", eka katoin et kääääks kuinka outo, mut sit lopulta tajusin et toihan on kaikessa erilaisuudessaan upee:-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kiitos! se on aika kätevä rantahuitula :--D

      Delete
  9. Anonymous2/7/14 22:10

    must toi viitta näyttää just sellaselta et ku on kuuma päivä ja on shortseilla ja topilla liikentees ni ton voi vetästä laukusta ku illemmal tulee vähä viileempi:D mut hyvältä näyttää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semmosenahan se oils just perfect! :)

      Delete
  10. Aivan ihania kuvia taas kerran Krista :-)

    ReplyDelete
  11. Heipsan Krista taas! ;-) Otin suhun yhteyttä jo tuolla Instagramin puolella ja olisi muutama jatkokysymys. Kiitos ensinnäkin vastauksista! ♥︎

    Elikkäselikkäs. Sä muokkaat kuvasi tolla Photoshopilla. Paljonko se maksaa ja voisitko millään linkata luotettavan sivun, mistä oot sen ladannut? Kiitos tositosi paljon, jos jaksat :-)

    Muokkaat siis kuvan koonkin sillä Photoshopilla? Ja laatu säilyy? Oon tosiaan miettinyt ton lataamista jo jonkin aikaa, kun se kuulostaa niin varmalta ja laadukkaalta kuvanmuokkausohjelmalta. Ja eikös se ole niin, että kun sen kerran maksaa, niin se ei peri enää mitään lisämaksuja?

    Kiitos superisti! Nää kuvat on muuten taas ihan hurjan upeita... ihan sanattomaksi vetää :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksaa monta sataa euroa, halvemmalla saat jos opiskelet jotain graafista alaa jolloin saisit opiskeli alennusta :) mutta jos osaa niin saahan niitä netistä ladattuakin niitä ohjelmia, ite oon kyllä aika sormi keskellä kämmentä tollasten kanssa :--D Adoben sivuilta tosiaan tän hetkisiä hintoja voi kurkkia, en yhtään muista paljon ne nyt maksaa tarkalleen!

      ja tottakai laatu säilyy vaikka kuvaa pienentää, musta tuntuu että sä oot vaan ladannu kuvia jonkun huomen ohjelman kautta jos sulla on aikasemmin laatu menny kököksi pienennettäessä :/

      ja ei oo mitään lisämaksuja ainakaan tietääkseni, kun se on kerran maksettu niin that's it!

      kiitos :-) ja toivottavasti tästä oli jotain jeesiä!

      Delete
  12. Wau toi viitta on supersiisti!! :D

    http://liiantiukattrikoot.blogspot.fi

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!