2015/03/13

Aussimusa fiilistelyjä

shannaepuistopieni1 shannaepuistopieni3 ds3 shannaepuistopieni2
(model in photos @shannaejaybee)

Iltaa! Mulla oli tän päivän kunnianhimoisena haasteena muokata kaikki alkuviikon reissukuvat mutta salilla rehkimisen jälkeen tulin siihen tulokseen että kuvia on aivan mahdoton määrä ja osa jää nyt odottamaan photarointia huomiseen. Halusin kuitenkin tulla jotain höpisemään ja päivittelemään.. mulla oli tää postaus tuolla luonnoksissa niin aattelin sen sitten tänään tänne ulostaa :-D Parit aussi artistit linkitin tähän kaupan päälle jotka on tällä hetkellä ollu kuuntelussa. Käykää ihmeessä kurkkimassa muitakin biisejä kyseisiltä heeboilta, etenkin alt-J:ltä löytyy vaikka kuinka paljon materiaalia.

Muuten meikäläisen maailmaan kuuluu parempaa kuin hyvää! Parin päivän reissu Margaret Riverille sai mut vielä entistäkin paremmalle tuulelle ja uudet työkuviot ilostuttaa myös. Sain siis sen duunipaikan mitä silloin jokunen aika sitten jännitin! Oon nyt pyöritelly yksin tota yhtä liikettä mistä laitoinkin instagramin puolelle kuvaa (@kristakuparinen) eilen. Oon ihan elementissäni siellä!! Just tollasta työtä oon halunnukki tehä jo pitkään ja nyt sitten vihdoin :-) Ei mulla muuta, meen tästä sänkyyn lukemaan vähän kirjaa ja rauhotun nukkumaan. Iloista perjantaita kaikille ♥

4 comments:

 1. Alt-J on niiiiiin hyvä (vaikkei aussi ookkaan :-D) en malta oottaa kesää ku ne tulee flowiin!! Matt Corby kanssa ihana, pakko kuunnella nyt kun muistutit hahha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ai tulee vai?! Hitto..!!! :D

   Delete
 2. heei sellasta kyselisin et sillonku olit vasta tullu ausseihin niin haitko töitä ihan netin välityksellä vai kävelitkö vaa kyselemään paikoista ? :) tai onko vinkkiä mistä päin ausseja ois jotain kauppa/kahvila yms töitä helppoa saada? oon nyt ite ollu kohta pari kk ausseissa ja kaveri lähtee kohta kotiin nii nyt ois sit työteon vuoro!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hain netin valityksella kauppoihin (lahetin cover lettereita ja cv:ta semmosiin paikkoihin mitka mua kiinnosti) ja ravintoloihin hain ihan vaan kavelemalla sisaan, olemalla itsevarma ja sanomalla etta palkatkaa :D ja sit tietty muodon vuoks cv mukana kanssa! Ravintola hommiin ei tarvi cover lettereita yleensa..

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!