2015/03/23

new years throwback

uv1uv10blogiinuv6uv3uv4uv2uv7 Uusi vuosi uudet kujeet. Vähän myöhässä nää vuodenvaihteen kuvat, mutta ei sen niin justiinsa. Oli ihan huippu ilta - parasta seuraa, aivan liikaa juotavaa ja sopivasti yllättäviä käänteitä! Ei sitä ihan joka uusivuosi olla kolmissa eri kotibileissä ja näytetä noin ryytyneeltä seuraavana päivänä kun miltä me näytettiin tossa viimesessä kuvassa haha.

Mä en koskaan tee mitään uudenvuoden lupauksia, sillä en usko siihen että joku yhdessä yössä päättää muuttaa elämäntapoja/tottumuksiaan. Tommoset jutut tulee ajan kanssa ja pakottamalla itteään joihinki radikaaleihin muutoksiin harvoin tuottaa hyvää mieltä kenellekkään. Oon sen sijaan miettiny aina vuoden vaihtuessa edellistä vuotta.. Oon aina tullut siihen tulokseen, etten vuosi takaperi olisi voinut kuvitella itseäni siihen kyseiseen tilanteeseen missä tällä hetkellä ollaan.

Tulevaisuus on jännittäviä käänteitä täynnä. En tiedä vielä missä olen ja kenen kanssa viettämässä seuraavaa uutta vuotta mutta toivottavasti ainakin yhtä parhaiden ihmisten kanssa kuin mitä tänä vuonna! :)

2 comments:

  1. Iiihania kuvia! Jotenkin niin kiva fiilis tuli näistä! :-)

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!