2015/06/03

Barossa Valley / Noodle Markets

riinanoodlemarkets2noodle5noodle10nooodlenoodle3noodle8noodle9noodle7noodle4noodle6noodle2

Siis voi härreguud miten aika meneekin nopeesti..Tajusin näitä kuvia muokatessani, että näiden ottamishetkestä on nyt jo puolitoista vuotta! Kyseiset viinifestarit siis sijoittua sinne Barossa nimiseen kylään, missä Riinan kanssa oltiin reilu vuosi sitten hoitamassa meidän toisen vuoden viisumijuttuja. Barossa (joka on osa Barossa Valleytä) on noin tunnin ajomatkan päässä Adelaisesta ja siellä on ihan törkeesti viinitiloja. Suomessakin myydään paljon ton alueen viinejä mm. Jacobs Creekin, Penfoldsin, Wolf Blassin ja Peter Lehmanin viinit tulee tuolta. Näissä kuvissa ollaan justiinsa Peter Lehmnin tilan vuotuisissa viinikekkereissä.

Muistan kun noihin aikoihin asuttiin vielä Riinan kanssa paikallisessa hostellissa ja nautittiin muiden eurooppalaisten matkailijoiden seurasta. Se oli kyllä aikamoista BB-talo meininkiä parhaimmillaan :-D Ei oo kyllä ikävä sellasta reppureissaus elämää..kai se vaan niin on, että oon vähän liian mukavuudenhaluinen sellaseen hehe.

Eniveis, mua hirveesti kiinnostais tietää millaset kelit siellä Suomessa on ja millasta kesää sinne ennustetaan? Mä tässä nimittäin testipakkailin justiinsa ja taisin ehkä vahingossa pakata vaan shortseja ja toppeja..liian optimistista? Luultavasti.

13 comments:

 1. Anonymous3/6/15 13:57

  Älä todellakaan ota sortseja :D ilman takkia ehkä just ja just selvii, mut pitkät housut on ihan must :D tää koko viikko on vissiin semi sateinenkin, et kunnolla tavaraa mukaan vaan t. keski-uudellamaalla asuva

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/6/15 14:25

  Oi mikä fiilis kuvissa! Ja siis Suomessaha on tällähetkellä aika paska keli eikä täällä shortseissa vielä pärjää.. Kristakrista mikä se postaus oli jos kerrot kaikkia paperijuttuja pitä pitää täytellä jos Ausseihin haluu sen working holiday visumin saada?? Mulla on toinen välivuosi tulossa ja mua niin houkuttelis lähtee sinne päin maapalloa! :) Ja mistä tietää mihin kaupunkii sinne kantsii majottua? Tai ku mistä tietää mikä mesta tarttee työntekijöitä?? Apua oon ihan hukassa

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmmm..en muista, että erikseen olisin siitä mitään postausta tehnyt miten sitä viisumia haetaan mutta siis Australian Immigrationin sivuilta vaan! se ei oo mitenkään vaikee se hakuprosessi, vastailet muutamiin kysymyksiin (menee joku puolisen tuntia) ja sitte maksat sen siinä hakiessa (n. 300€ jos oikein muistan) :) tässä linkki:

   https://www.immi.gov.au/Services/Pages/working-holiday-visa-online-applications.aspx

   Delete
  2. Mä ite asun Melbournessa, ja sanoisin et tuu ihmees tänne, aivan mahtava kaupunki! Täällä on tullu nyt viihdyttyä vähän yli vuos! ;) Mut oon kuullu tosi paljon posiitivist Perthist ja Sydneystä tietenkin. Ja just töide kannalta kannattaa suunnata isoihin kaupunkeihi mis tarjontaa on kans enemmä, mut tietenki myös kilpailu paikoista on kovempaa. :)
   Ite oon Au Pairina täällä, ja siit au pair duunia löytää iha facebook sivuilta ja tietenki virallisilta Au Pair sivustoilta. Sen lisäks oon työskentelen aina sillo tällö kahvilas ja jaan flyereita viikonloppusi. Töitä löytyy joko netistä tai sit menee vaa rohkeesti paikanpäälle kysymään :) Ite menin vaan kahviilasta kahvilaan, kysyin onko töitä mahdollisesti tarjota ja annoin mun CV:n. Seuraavana päivänä sain kahesta paikasta soitettiin takasin :)

   Eli töitä kyllä löytyy kuha on vaan tarpeeks reipas ja avoin kaikelle ;)
   Tsemppiä, Ausseihin tulo oli mun elämän paras päätös ikinä!

   Delete
 3. Tällä hetkellä Kainuun suunnalla sataa vettä saavista kaatamalla, on harmaata ja ikävää. Ja eikö sitä lumimyrskyäkin veikkailtu tulevaksi vielä ennen ku kunnolla kesään päästään? :D No mut ei, muuten tässä on kyllä viime päivinä ollut ihan aurinkoista ja 15 asteen paremmalla puolen. Ihan on shortseissa tarennut ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi ensimmäinen lause sai mut semisti järkyttymään...oh dear!!! toivottavasti heinäkuussa sit näyttää aurinkoisemmalta! :)

   Delete
 4. Anonymous3/6/15 16:01

  missä sä siis pidät sun kaikkia tavaroita siellä? asutko jossai kimppakämpässä vai

  ReplyDelete
  Replies
  1. asun vuokra-asunnossa parin kämppiksen kanssa :)

   Delete
 5. Jooo, vähän kannattaa lämpimämpääkin pakata mukaan valitettavasti... :-D Tänäänki täällä on ollu vaan sateista ja tuulista ja meinas kylmä tulla, vaikka oli nahkatakki ja kaikki päällä. Nyt tuolla jopa paistaa aurinko, mut ei varmaan yhtään sen lämpimämpää oo kuin aikaisemminkaan.
  Mutta joo, iiiihania kuvia jälleen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo kyllä se niin taitaa olla, että nahkatakki lähtee ainakin mukaan! :D

   Delete
 6. Tää kesäkuu on ainakin pirun kylmä 10-18C. :D Toivotaan heinäkuustä sitäkin lämpöisempää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo heinäkuussa olis tarkotus sinne rantautua! pidetään peukut pystyssä!! :D

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!