2015/06/22

soon I'm off again

hyppyidrannal46sunsetblogikokorannal47bblogikoko

Helloo! Täällä yks koditon matkalaukusta elelijä kirjottelee :-D Lähdön lähentyessä oli aika palauttaa rakkaan asunnon avaimet takaisin, pakata kimpsut ja kampsut sekä muuttaa kaverin nurkkiin pyörimään. Viikonlopun tosin vietin poikaystävän luona, sillä herran ystävät olivat tulleet kylään Margaret Riveriltä ja oli aika tavata heitäkin (aina jotenki hirveen jännittävää tää kavereiden tapaaminen..!)

Juhannus siis meni tältä osin hyvin "tavallisissa" merkeissä, sillä eihän täällä tiedetä moisesta keskikesän juhlasta mitään. Suomalaisten perinteitä kunnioittaen taisin kuitenkin muutaman viinipullollisen kumota, hyvä minä! Go Suomi!

Tänään ajattelin rauhottua Netflixin ääreen ja herätä huomiseen synttäriaamuun fressinä. 21 vuotta kilahtaa lasiin, aijai..Ohjelmassa on luvassa jonkinmoista brunssittelua, kavereiden treffaamista ja illallista miehekkeen kanssa. Seuraavana päivänä sitten Balille. Hektistä hektistä! Katotaan millon pääsen taas kunnolla koneen äärelle, mutta ainakin instagrammia päivittelen ahkerammin (@kristakuparinen)

ps. oon ihan rakastunu tähän biisiin haha..!

17 comments:

  1. Tykkään niin seurata tätä sun matkustelevaa elämäntyyliä! Oon ehkä jopa vähän kateellinen :D

    www.rhythm-inside.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi senkus pakkaat kamat reppuun ja lähet itekki maailmalle! :)

      Delete
  2. heh mä taas odotan niin, et parin viikon päästä saan sanoa hyvästit matkalaukkuelämälle.. Puoli vuotta oli tarpeeksi :)

    Mut siis taas näitä sun kuvia, ruokin itseeni näillä. Ihan mielettömiä! Toi fiilis ja ja värit ja kaikki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo mä en kans oo syntyny mikskään reppureissaajaks, oon liian mukavuudenhaluinen sellaseen :-D Tykkään et on oma koti mitä voi sisustaa haha..

      kiitos Essi! Sun kuvat on kanssa aina ihan mahtavia :) <3

      Delete
  3. Anonymous25/6/15 13:57

    Mitä oot nyt siis menos opiskelee syksyllä? :-) graafista suunnittelua varmaan mutta kandi, maisteri vai mitäs?

    ReplyDelete
    Replies
    1. graafisen suunnittelun kandi mulla oli tarkotus lähteä suorittamaan, mutta monen paperisodan ja väärinymmärryksen kautta päädyinkin nyt suorittamaan yhtä toista tutkintoa..! siitä lisää lähempänä :)

      Delete
  4. Moi! Näin kommentin välityksellä ajattelin kertoa, että oot raivannut helposti tiesi mun lemppari blogiehin, joista tein postauksen tossa vähän aikaa sitten. Tykkään tosi paljon sun ottamista kuvista ja sun elämäs näin blogin kautta on kyllä ihan mahtavaa seurattavaa! Kiitän niistä kaikista kerroista kun oot kuvillas saanut mun päivän piristettyä. Jatkan tyytyväisenä seurailua :)

    karin-julia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ihanaa! Kiitos! :) Mä käyn kurkkaamassa millasen postauksen oot tehny!

      Delete
  5. Anonymous5/7/15 18:29

    ihana krista, voisitko tehä australiaan working visalla tuleville postauksen joissa kerrot vinkkejä kaikkiin pakkaamiseen ja tilin avaamiseen ja työpaikan hakuun ja majotukseen ja kaikkeen liittyen ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. voisin :) semmonen on ollu mulla mielessä jo vaikka kuinka kauan! Katotaan millon maltan istua koneelle sen verran pitkäks aikaa et suunnittelen tän tekstin!

      Delete
  6. Anonymous5/7/15 19:14

    paljon australiassa menee rahaa elämisee? tai jääks mitää kätee jos asuu hostellis ja käy töissä

    ReplyDelete
    Replies
    1. australiassa on suht kallista julkinen liikenne ja ruoka yms..jos et ihan hirveesti juhli tai käytä rahaa muutenkaan, niin ihmeessä sulle jää rahaa käteen! mieti jos oot about 20$ tuntipalkalla töissä, maksat hostellista 150-250$ (riippuu hostellin tasosta, kaupungista yms toi vuokra, paras jos googlaat netistä tarkempia hintoja) ja teet täyttä työviikkoa...siitä ruokaan about 100-150$ viikossa ja julkiseen liikenteeseen 50$..you do the math :)

      Delete
  7. Amazing pics. Enjoy!
    xx

    www.mybeautrip.com

    ReplyDelete
  8. Anonymous7/7/15 10:34

    Mite siel ausseis on syksyt/talvet tartteeko jtn pikkutakkia?? Et onko ajoittai tuulista tai jtn. Oon lähös syksyl vuodeks wh viisumil ja oon vähä hukas et pitäiskö ottaa vai ei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/7/15 13:43

      tolla tietämyksellä en välttämät lähtis ausseihi:Dd

      Delete
    2. jos sä lähet sinne suomen syksyllä, niin silloin on yleensä jo vähän lämpimämpää..mutta ehottomasti ainakin joku nahkatakki kannattaa ottaa! Riippuu tietysti mihin Ausseissa sä oot menossa, tää maa on aika iso ja kaikissa isoissa kaupungeissa on tosi erilaiset ilmastot. Kannattaa googlata sun tulevan kotikaupungin keskilämpötiloja ja sääennusteita. Mutta siis on ihan harhaluulo että täällä olis aina lämmin, mulla on joskus kaks hupparia päällä ja villasukat jalassa...:D

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!