2016/08/23

floral dreams

spellmekko1spellmekko2blogijollespellmekko33

Hello! Ihan ensimmäiseksi haluisin muistutella ihmisiä siitä kalenteriasiasta. Kirjottelin tossa taannoin jo aiheesta, mutta se on tainnut mennä suurimmalta osalta sivu suun..eniveis multa ei tosiaan oo tulossa kalenteria tänä vuonna (* itkuemoji *) koska kustannusyhtiö Ajasto tuumi että se ei olisi hyvä ja kannattava idea. Hohhoijaa niin perus Suomi, tehdään kaikki vaan niin tavallisena ja turvallisena kun vaan voidaan ettei vaan jää luovuudelle tilaa :-D Mutta mutta! Emme tästä katkeroidu vaan porskutamme uusiin tuuliin. Musta on nyt muutenkin tullut meidän kaveriporukassa se 'not a single fuck was given that day' tyyppi, jota nyt ei vaan jaksa kiinnostaa jäädä miettimään yhdentekeviä asioita pidempään. On se sitten se, että näytän ihan jäätävältä koulussa päivästä toiseen tai että sun entinen kaveri levittelee susta ihan perättömiä juttuja koska on katkera teidän kaverisuhteen loppumisesta, tai sun pomo valittaa sulle päivästä toiseen asioista jotka ei edes kosketa sua.

Mä tykkään miettiä, että jos jollain asialla ei ole väliä vuoden päästä niin tarvitseeko siitä nyt sitten stressata ylenpalttisesti? Turha vatvominen hidastaa ihmisen potentiaalia, joten eihän jäädä rypemään asioissa joilla ei ole oikeasti väliä? Kaikella sillä ajalla ja energialla voidaan sitä vastoin kehittää itseämme eteenpäin ja luottaa siihen, että positiiviset asiat vetää puoleensa muita positiivisia asioita. Diippiä joo, mutta aika totta.

Nyt palaan takas editoinnin pariin, sillä mulla on ollut ihan kiitettävästi valokuvaushommia viime aikoina ja nyt muokkaamattomien kuvien kasa alkaa noh, kasautumaan..eikun vaan hommiin hommiin!!

ps. Kuvista kiitos Jolantelle :-)

20 comments:

 1. Hyvä asenne! Turha ottaa ressii ja murhetta asioista joihin ei voi edes itse vaikuttaa :)

  ReplyDelete
 2. Voi kripa, no fucks was given that day lol

  ReplyDelete
 3. Anonymous23/8/16 11:08

  Ah, word!! Ihailen tollasta asennetta aivan suunnattomasti. Oon ite välillä aika kova stressaamaan pienemmistäkin jutuista, mut pyrin aktiivisesti hellittämään sen suhteen. Mahtava teksti ja muistutus tärkeestä asiasta, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo hyvä ettei ressaile turhaa..tässä mäki vaa riisiä popsin soijakastikkeella ku ei oo kaapissa ruokaa ja rahatki loppu haha :D

   Delete
 4. wow. im gaping at this post. fucking good. girl. love it.

  ReplyDelete
 5. Anonymous23/8/16 18:50

  Hei sun pitäis kirjoittaa kokonainen iso postaus tästä aiheesta! Oot varmasti imeny itseesi niin paljon aussien no worries asennetta, että ois mahtavaa kuulla. Ite oon kans kova ressaamaan ja vaikka kuinka yrittää itelle hokea että älä jaksa nyt tästäkin ressata niin ei vaan onnistu :D oon ihan varma et ressaamisen lopettaminen säästäis niiiiiiin monta elinvuotta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. aivan varmasti ainakin säästyis turhilta murherypyiltä..ja hei pidentäähän myös nauru elämää joten nyt lopetetaan se ressailu!! :D

   Delete
 6. Anonymous23/8/16 21:25

  mitä sust on levitelty? joku lahtelaine vai? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. eiii ku yks vanha aussikamu vaan :D

   Delete
 7. Muija ihan oikees. Boom. U fab!

  ReplyDelete
 8. Siis mahtava asenne, tommosta pitäis kuulla lisää muiltakin! Äh ärsyttää että kaikki ressaa niistä ihan pienistäkin asioista, kuten mitä laittaa päälle ja miks sitä ja miks tätä. Se tarttuu ja itekin ressaan sit asioista, joista en haluais ressata, koska tiiän ettei niillä oo väliä. :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. tää on nii hassu juttu kun tajuu ite et ei pitäis ressaa mut ei voi lopettaa :D oivoi..

   Delete
 9. Jes!! Mä tässä näin sunnuntaiaamuna päätin pitkästä aikaa tulla tsekkaan blogimeininkejä blogeista, joita tulee harvemmin enää kateltua. MUTTA mitäs täällä olikaan tapahtunut, monen monta uutta postausta, ihanaaaaaa! Kiitos siitä. :*
  Oon seuraillu useemman vuoden jo sun blogia, sun ja Jennin yhteisistä blogiajoista asti ja voi kuinka iloiseks mut teitkään, kun oli uutta postausta tullu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja pitäis varmaa taas yrittää postailla kun tästäkin on vierähtänyt tovi jos toinenkin :D

   Delete
 10. Mun mielestä sulla on vaan niin mahtava asenne! Voi kunpa itsekin olisin samanlainen, mutta eheii, oon just sellainen, joka vatvoo ylenpalttisen typeriä juttuja, vaikkei niillä tulevaisuudessa olisi mitään helvetin väliä :-D Mä stressaan aina niin paljon, mutta oon yrittänyt ottaa vähän lunkimmin!

  Ihania kuvia, muuten! Tuo sun kukkamekko on aivan 5/5, ihanaihanaihana! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos kiitos! Paikalliselta aussimerkiltä ostettu toi :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!