2016/08/16

some dance to remember, some dance to forget

tbkuvaflowerssmallasu_2asu_1

Kappas kappas! Ari Koivunenko on tehnyt paluun? Vähän ehkä erilainen asuvalinta verrattuna mun yleiseen kukkatäteilyyn, mutta menköön :-D Tänään ajattelin tulla postailemaan, kun kerrankin oli energiaa sitten viikonlopun..kivasti nimittäin iski joku vatsatauti heti töistä perjantaina päästyäni, että sairastaessahan se viikonloppu päällisinpuolin meni. Eiks se niin oo, että hyvät työntekijät sairastaa aina vapaapäivinään?

Paluu arkeen ja kouluun sitten koitti, onneks enää kuukausi jäljellä!! Ei sillä että laskisin päiviä..krhm..Sen kunniaks tosiaan tilasin muutaman kivan jutun netistä, en malta odottaa niiden saapumista..mulla on jo mielessä hyvä lokaatio niiden kuvaamiseen, joten pakko alkaa terästelemään niitä asukuvaus posetuksia kun näyttää olevan vähän ruosteessa haha.

Nyt the Eagles soimaan ja illallisen tekoon, se on moro!

4 comments:

 1. Ihana Kipa sie oot <3 Tosi sun näkönen asu!

  ReplyDelete
 2. Anonymous16/8/16 22:55

  oh aivan sairaan hyvannakonen asu!Voitko laittaa pakettiin ja postiin mulle? :) T.Ari koivunen hehe eivaa oikeesti ihan unelma-asu!! <3 terkut Meksikosta

  ReplyDelete
 3. Nauroin XD Ari Koivunen

  ReplyDelete
 4. Anonymous22/8/16 11:30

  Hei, onkos tänä vuonna tulossa vuoden 2016-2017 lukuvuosikalenteria? Pidin todella paljon viime vuoden kalenterista ja olen kuumeisesti yrittänyt etsiä tulevan lukuvuoden kalenteria, mutta ilmeisesti ei ole tulossa...?

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!