2013/07/31

finally some Bali pics!

Balin reissusta vuorokausi sitten palanneena ja hieman väsyneenä täällä kirjottelen matkakuulumisia. Älkää siis ihmetelkö jos on jotain kirjotusvirheitä tai muuten vaan mun jutut kuulostaa vähän hölmöiltä (ainahan ne) :-D Me lähettiin siis matkaan viime perjantaina aikasin aamulla ja tultiin eilen yheksän aikaan illalla takasin. Meijän piti olla jo iltapäivästä perillä, mutta meijän lento oli myöhässä jonkun teknisen vian takia. Noh eipä se paljon haitannu, sillä me mentiin lentokentällä sellaseen "loungeen" viettämään aikaa, syömään ja juomaan. Koko lysti makso vaan 15dollaria ja siellä oli kaikki tarpeellinen (lue: viiniä niin paljon kun jakso juoda, hahaha). Oli ihan mainio päätös lomalle!

Mutta joo, itse Balista siis..rentouttava ja lämmin lomahan se oli! Joka päivä piti sääennusteen mukaan sataa, mutta eipä taidettu yhtäkään pisaraa bongata, jess :-D Täällä Ausseissa sataa nykyään ihan joka päivä, joten oli kiva päästä pitkästä aikaa kunnon auringon paahteeseen. Makoiltiin siis rannalla, uitiin meressä, käytiin juhlimassa, shoppailtiin ja syötiin hyvin. Yhtenä päivänä me vuokrattiin taksikuski koko päiväksi meijän käyttöön ja lähettiin seikkailemaan vähän kauemmaksi rannikolta. Käytiin sitten Ubudissa, missä se Eat Pray Love leffan jotkut kohtaukset on filmattu. Meinattiin myös käydä moikkaamassa sitä Ketut äijää, joka on siinä leffassa (se on ihan oikee ennustajamies! Mä luulin että se oli vaan näyttelijä?!) mutta lopulta meillä ei ollu siihen tarpeeks aikaa/rahaa. Käytiin myös vesipuistossa sekoilemassa yhtenä aamupäivänä :-)

Kaikenkaikkiaan ihan huippuloma ja paljon tuli taas nähtyä uusia paikkoja! Nyt rentoutuneena ja vähän ruskettuneena takasin arkeen ja töihin.

bali29bali28bali32bali23bali20bali18bali17bali13bali16bali10bali12bali5bali6

Jeeee! Lisää kuvia tulossa heti huomenna :-) Mulla on kyllä sen verran paljon photoja, että julkasen niitä varmaan kolmessa erässä (ainakin) + ostoksista varmaan haluutte kuvia??

33 comments:

  1. voi vitsi mikä matkakuume iskee aina ku oot uuen postauksen laittanu! :D kuinka pitkään meinaat siis olla niitä samoja lapsia vahtimassa? onko muita työpaikkoja hakusessa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. toivottavasti en enää kauheen kauaa, menee hermo noihin skideihin :-D eli muita töitä hakusessa atm!

      Delete
  2. eikä, vähänkö hauska toi ennustajamies juttu! Haluun sen luo :D Mut sairaan ihania kuvia nää kaikki, tosi kivan näköstä siellä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mäki olisin niin halunnu! :D ja kiitos!

      Delete
  3. Wou todella upeita kuvia ! Muutenkin sun blogi on ollut aina yksi lemppareista joiden postauksia odotan innolla :-) <3 Ja lisää joo näitä Bali kuvia !

    ReplyDelete
    Replies
    1. lisää on tulossa! ;) kiitos<3

      Delete
  4. Anonymous31/7/13 20:51

    Ihania kuvia! oot aivan järettömän kaunis :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous31/7/13 20:54

    OSTOKSET KYLLÄ KIITOS

    ReplyDelete
  6. Anonymous31/7/13 21:22

    Joo ehottomasti ostoksista kuvia! Ja voi että tykkään sun blogista ihan hirveesti, tää paranee koko ajan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo laitan tulemaan vähän myöhemmin! :) ja jee, kiitos!

      Delete
  7. Anonymous31/7/13 21:58

    no huhhuh oot niin hyvä kuvaaja !! millä objektiiveillä nää on otettu, 50 mm? oiskohan sittenkin siinä perää että pitäis ostaa toi 1.4 versio...

    ReplyDelete
    Replies
    1. osa on otettu sillä ja osa tuulin puolijärkkärillä..:)

      Delete
  8. Sulla on aina niin ihania kuvia:) Ja vitsi haluun itekki päästä tonne joskus! Oliko miten halpaa tuolla?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oli aika halpaa kyllä! paremmissa ravintoloissa annokset n. 5-10e ja katukaupoista sai vaatteita 3-9e :-) edullista mun mielestä siis! Taksit myös tosi halpoja, mutta alkoholi ei niinkään.

      Delete
  9. Anonymous31/7/13 23:06

    ostoksista kuvii ehdottomasti!

    ReplyDelete
  10. näyttää niin paratiisilta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei se ihan paratiisi ollu, siellä oli tosi paljon myös köyhää ja huonoa asutusta/meininkiä..me nyt vaan pysyteltiin noilla turistiauleilla enimmäkseen :p

      Delete
  11. todellakin halutaan kuvia ;-)

    ReplyDelete
  12. Anonymous31/7/13 23:27

    Moikka! Ihan huikeita kuvia, ootko ottanut nää 50mm objektiivilla vai käyttänyt jotain muuta? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. osa on otettu tuulin kameralla ja osa sillä mun 50d:llä käyttäen 50mm 1.4 obiskaa :)

      Delete
  13. Hei oon miettinyt tota Balia, et ois kiva siella taalta Uudesta-Seelannista kayda, ehka sit vuoden lopuks tai jotain. Mietin vaan sellasia et onks siella joku oma lentokentta vai menitteko Jakartaan ja siita sitten jollain bussilla/taksilla/tms? Ja millasessa paikassa majotuitte? Tuntuks siel silta et on ihan turvassa, jos vaikka yksin jossain kulkee? Muutaki saa kertoo, jos jotain tarkeita huomioi teitte :) Kiitos etukateen, jos ehdit vastailla! Kivoja kuvia muuten, ja kiva blogi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Denpasaarissa on oma lentokenttä ja sieltä kesti n. 10-15min ajaa Kutalle, missä meijän hotelli oli :-) ei siis kaukana! Taksi makso n. 4euroa lentokentältä hotellille. Majotuttiin ihan normi hotellissa, sen nimi oli everyday smart hotel. Ja kyllä siellä tuntu olevan ihan turvallista, ei jouduttu pelkäämään esim. taskuvarkaita. Veikattiin että siellä on niin isot tuomiot varkauksista (kuolemantuomio??) ettei siellä hirveesti ryöstellä ihmisiä. Kauppiaat kyllä yrittää myydä kunnon riistohinnalla jotain juttuja, mutta siellä pitääkin sitten osata tinkiä :-) Yksin en kyllä uskaltais siellä ainakaan yöllä haahuilla pitkin katuja vaan ottaisin mieluummin taksin, kun ei ne kerta siellä paria euroa enempää maksa :-) ja kiitos!!

      Delete
  14. Iiyeeeeees..... Wellhellou my friend

    ReplyDelete
    Replies
    1. queeee? :D helou helou vaan !

      Delete
  15. Joojoojoo paljon vaan lisää kuvia matkasta ja ostoksista!! :-D ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  16. Sä oot niin uskomattoman kaunis! Muistan ku luin joskus aikoja sitten sun ja sun kaverin blogii ja sillon jo aina kattelin sun kuvii ihaillen ja nyt vihdoinki löysin tän sun oman blogis ja aloin seuraa :D jee!! Ihania kuvia <3

    ReplyDelete
  17. ihanan kesäisiä kuvia! ja oot tosi hurmaava tossa ensimmäisessä kuvassa :) miten paljon lentoliput maksoi?

    ReplyDelete
  18. Ihania kuvia, ja toi kukkapanta <3

    fashioninmyheart-essi.blogspot.fi

    ReplyDelete
  19. ihanii kuvii! ja huomasin ton ekan kommentin-oot siis vaihtamas alaa vai vaan perhettä? ;) ja mites se perhe onks teillä iha hyvät välit vai onks teillä ollu jtn onkelmii jostai? :)

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!