2013/07/15

hirvineule

hirvihirvipaita1
hirvineule SheInside, click! (saatu blogin kautta)
Tervehdys! Tässä tulloo vähän vanhaa asukuvaa viime torstailta kun heiluttiin siellä luonnonpuistossa (??) Shannaen kanssa. Mulla oli päällä mun uusi hirvineule - aika symppis eikö! Tota ei kyllä neuleeksi voi kutsua, enemmänkin joku pusakka..sen verran ohut se on (näkyy ihan läpi ja kaikkea, hui hui) :-D

Söpöydestään huolimatta yks "ongelma" ton kanssa kyllä oli: väri ei vastannut ihan sitä nettikaupan versiota..Mulla on ollut tää sama ongelma aikasemminkin SheInsiden kanssa, että vaatteet näyttää "hailakammilta" tuotekuvissa, mutta tummemmilta livenä..höh. No ihan passelihan se noinkin on :-)

Kattelin näitä postauksen kuvia nyt uudenmman kerran ja tajusin että mun photoshoppauksen myötä toi kyllä näyttääkin ihan siltä tuotekuvan väriseltä..kaikkeen sitä kuvanmuokkausohjelmalla pystyykin, haha!

ohhoh..paljonpa sitä saa aikaan tekstiä yhestä neuleesta...naiset...ehkä mä lopetan tän kirjottelun nyt tähän ja jatkan Madagascar kolmosen tuijottelua noitten skidien kanssa :-)

16 comments:

  1. Haha, ihana teksti! :-D ♥ Aika symppis toi paita, upeat kuvat!

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aika turhaa löpinää XD kiitos! :)

      Delete
  2. Anonymous15/7/13 12:58

    hauska teksti, hah =D mut kiva neule on kyllä!

    ReplyDelete
  3. voi ku ihana paituli ja sinä!!

    ReplyDelete
  4. Voi miten kiva postaus taas ! :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. on se aika symppis kyllä! :-)

      Delete
  6. Moi! Ensinnäkin, sun blogi on ihan helposti yksi parhaista ikinä. Tuntuu että kaikki on nykyään ihan samanlaisia joko överitrendikkäitä tai sitten klassisia louisvuittonzaramichaelkors-tyttöjä. You rock! Oonki tässä ettiny pitkään uutta lukemista kun blogeja on vaan karsiutunu lukulistalta, oliskin ihan superia kuulla sun lempiblogeista. Kiitos vielä mahtavasta blogista Krista ja terkkuja Oulusta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos kommentistasi, kiva kuulla että tykkäilet :) <3

      Delete
  7. Heh, löysinki juuri tuon yhden postauksen sun lemppareista. :--D Mutta jos sattuu olemaan lisääkin niin eikun listaamaan vaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://casperandpearl.blogspot.com/

      http://happyupwhere.blogspot.com.au/

      http://rewindandplayagain.blogspot.com.au/

      tossa vielä muutama :)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!