2013/08/16

Bali part 5 (viimeinen osa!)

bali41bali48bali52bali57bali65bali8bali19bali24bali42bali7bali67bali60bali70bali68bali22bali76 Hellurei ja hellät tunteet! Meikäläisen viikonloppuvapaat alko taas - jessss!! Olo ei kuitenkaan oo ihan kun voittajalla, sillä mun lihakset on vieläki niin kipeet että kyykistyminen yms on ihan ylivoimaista, haha :-D Kai sitä tänään pitää kuitenkin lähteä vikaa kertaa ulos Tuulin kanssa ennenkuin sitten sunnuntai aamuna aikasin heitän sen lentokentälle. Vaikka oonki ilonen, että Tuuli pääsee takasin kotiin perheen ja ystävien (ja ruisleivän) luokse niin saatan mä silti pari kyyneltä tirauttaa kentällä..snif!

ps. Sain tossa pari päivää sitten kuulla ilouutisia, että yks teidänkin tuntema tyyppi (koskee lähinnä vanhoja lukijoita tämä henkilö) on tulossa tänne muutamaks kuukaudeks asumaan!! Arvaatteko kuka? Turha varmaan sanoa, mutta oon aivan innoissani 

16 comments:

 1. Ompa upeita kuvia! Oli varmasti mahtava reissu :) http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Oi mitä kuvia taaaas! :-)

  ReplyDelete
 3. Mun piti muuten kysyä, missä päin australiaa oleskelet nyt? Mun olis tarkotus tammikuussa lähtee kaverin kanssa reppureissaan australiaan ja meillä on vielä hiukan auki, että mihinkä sitä kannattais ensin suunnata :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Perthissä :-) suosittelen tätä paikkaa kyllä!! Tosin en oo muualla käynykkään pahemmin :D Melbs ja Sydney on vähän enemmän semmosia "city" mestoja missä on tosi kiireistä ja noh..kaupunkimaista. Tää Perth taas on semmonen rantakaupunki missä on tosi rento meininki :)

   Delete
 4. Replies
  1. joo toi kukkapanta on aika jeeees ! :D

   Delete
 5. Vau, aivan täydellinen tuo toinen kuva noista pulloista ja sinä kans niin kauniina! :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous17/8/13 13:34

  Heippa! Ootko tehnyt joskus taalla blogin puolella photoshop tutoriaaleja? Olis kiva jos voisit tehda jonkun missa nayttaisit mita teet yleensa sun kuville. Tykkaan siita miten tuot auringon aina hienosti esille. Sun blogi on ihana ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://kristakuparinen.blogspot.com.au/2012/02/no-nyt-niita-muokkausjuttuja.html

   tossa yks postaus minkä oon aiheesta tehny :) oliskohan kannatusta samanlaiselle toiselle???

   Delete
 7. Ääää, en kestä näitä sun kuvia!! ♥ Sanat ei riitä näiden kehumiseen... :-)

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!