2013/08/04

last night


eilen
Terveppä terve! Tänään aattelin, että kun niin harvoin tulee jaettua mitään illanviettokuvia täällä, niin nyt tekisin pienen poikkeuksen asiaan :-) Eilen oli kyllä tosi kiva ilta, pelattiin beer pongia ja hengailtiin rennosti ennen baariin menemistä. Täällä ausseissa on semmonen hyvä tapa, että baareihin lähetään tosi aikasin ja mekin taidettiin olla tanssimassa jo vähän yheksän jälkeen. Sulkemisaikakin on sitten vähän aikasemmin, joten ei mee koko seuraava päivä ihan väsyksissä kun saa kunnolla unta :-) Mulla oli eilen päällä mun uus ihana oranssi mekko, mutta ei muistettu ottaa siitä mitään hyviä kuvia..noh joku toinen päivä sitten! Nyt mä meen syömään -->

10 comments:

 1. voi vitsi miten kiva postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva ettei ollu ihan mälsä! :D

   Delete
 2. Anonymous4/8/13 15:20

  mikset oo laittanu aiemmin illanviettokuvia?? nää on mielenkiintosimpia

  ReplyDelete
  Replies
  1. yleensä ei tuu kyllä otettuakaan kuvia mutta tässä asiassa vois ehkä vähän tsempata! kivoja muistoja semmoset hulluttelukuvat (mitä en tänne kyllä jaa mutta kuitenkin u know :D)

   Delete
 3. Anonymous4/8/13 15:21

  miten oot saanu tuolla kavereita? ite muutin just uuteen kaupunkiin enkä oikein tiiä mitä pitäis tehä..:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuulin oon tuntenu jo monta vuotta, riinaan tutustuin sellasen "aupairs in Perth" facebook ryhmän kautta, Oliveriin tutustuin kun mun host äiti tutustutti meijät (ne on kamuja) ja Shannaeen tutustuin Oliverin kautta :) Ja näissä kuvissa on vielä yks Ben joka on Oliverin serkku. Eli aika "sattumalta" on tullu tutustuttua ihmisiin. avoimin mielin vaan on mun vinkki! :) ja kannattaa googlailla jotain "meet in x city" eli googlaat sen sun kaupungin nimen ja etit jos netistä löytyis jotain ryhmiä missä ihmiset tutustuu toisiinsa uudessa ympäristössä :) couchsurfingin kautta voi kanssa löytää kavereita! siinä pari vinkkiä näin alkuun, pitäis varmaan tehä aiheesta ihan oma postauksensa..:)

   Delete
 4. oii krista ihanan näkönen toi mekko, lisä kuvia ehottomasti =)

  -Ida

  ReplyDelete
 5. Oiii lisää vaan tämmöisiä postauksia! :-) ♥ Ihania fiilistelykuvia!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi jee pitääpi muistaa ottaa ens kerralla kans! :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!