2013/08/30

silkkipaita

coffee1mansikoitaodaykeltanenauto

Wuhuu helou  Mun on heti alkuun pakko tunnustaa että oon taas sortunu shoppailemaan..tällä kertaa mukaan tarttu toi beige silkkipaita! Mun ostoslistalla on jo pitkään ollu joku tommonen vähän siistimpi paituli (mielellään jotain hyvää matkua oleva ofcourse) kohtuuhintaan ja vihdoin mun lähikirppiksellä tärppäs! Toi on 100% silkkiä ja makso vaan vitosen - win win :-) Toi on helppo yhistää myös siistien farkkujen kanssa, mutta tänään luonastaessani Shannaen kaa toi hame tuntu paremmalta yhdistelmältä rentoon hengailuun. Otettiin myös parit kuvat tossa taannoin kun yhdistin ton paidan niihin farkkuihin, voit tsekata sen täältä! Tuolta blogin facebook sivulta voi muutenkin bongailla kaikkia random kuvia/asuja mitä en oo täällä blogin puolella jaksanu julkaista, joten kannattaa käydä sieltä kurkkimassa :-) Nyt mä lähen salille juoksemaan, bye-->

9 comments:

 1. niin ihana toi asu c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon<3 toi kyllä tuntu tosi "omalta" :)

   Delete
 2. wowww onpa siisti löytö! aika hyvä bargain myös silkkimatskusta!

  you little charmer

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep sanos muuta!! sit siel oli jotain normi toppeja ihan samaa hintaan ja ihmettelin et eiks ne yhtää perehdy et mihin hintaa ne oikee myy ja mitäki :D hehe ei kyl haittaa mua..;)

   Delete
 3. Aivan törkeen hieno ja hyvällä tapaa kalliin näkönen asu!! :)

  ReplyDelete
 4. Ää en kestä nää on nii upeita :D

  ReplyDelete
 5. ää ihana toi sun hameee<3 ja paita!!

  ReplyDelete
 6. sulla on maailman ihanin blogi oikeesti! Löysin tän vasta ja ihastuin heti. Millä muokkaat sun kuvat? Ihana kattoo noit Australia postauksia itse lähden ens vuonna sinne vaihto oppilaaksi :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!