2013/09/22

back in business // uusi lempparivaate

Terveppä terve pitkästä aikaa! Moni on varmaan miettiny, että mistähän ihmeestä tämmönen yli viikon postaustauko on johtunu..noh homman nimihän oli se, että mulle iski meningokokki bakteeri ja jouduin sairaalahoitoon melkein viikoksi. Arvatkaa vaan oliko pikkasen puuduttavaa siellä hengata, etenkin kun tän piti olla mun vapaa viikko töistä. Eikös se niin ollu että tunnolliset työntekijät sairastaa lomalla?

Noh mutta..kaikki siis alkoi viime perjantaina kun olin heittäny lapset mummolleen ja oltiin ajelemassa Jennin kanssa takasin kotiin. Aluksi tuli hirveä päänsärky, sen jälkeen lihasjomotus, silmien valonarkuus yms ja lopulta en pystyny kunnolla edes kävelemään. Kaikki tää siis ihan muutaman tunnin sisällä, hullua..

Ajattelin kuitenkin, että oireet olis ollu ohi seuraavaan päivään mennessä ja kituuttelin sängyssä maaten koko loppupäivän. Lauantai aamun koittaessa olo oli kuitenkin pahentunut huomattavasti ja nyt en pysynyt enää omin jaloin pystyssä. Käsien käyttäminen tuntui ylivoimaiselta ja jokaiseen paikkaan sattui niin paljon ettei mihinkään mun raajoista oikeen pystynyt edes koskemaan. Mun keho oli myös tullu täyteen pieniä punasia pisteitä ja tajusin että nyt on pakko lähteä lääkäriin ja sinnehän me sitten kiireesti suunnattiin.

Lääkärissä tajuttiin onneksi heti mun tilanteen vakavuus ja aluksi mun ympärillä hääräskin n. 15 lääkäriä/hoitajaa samaan aikaan..tehokasta juu-u :-D Muhun iskettiin josjonkinmoisia kanyyleja joka paikkaan ja lopulta olin niin vahvassa lääketumussa ettei mitään kipua enää tuntunu, haha. Alkuhoidon jälkeen mut siirrettiin johonkin teho-osastolle erikoistarkkailuun ja kaikki mua hoitamaan tulleet ihmiset joutu laittamaan kunnon viitat ja hengityssuojaimet päälle.

Tajusin itekki mun tilanteen vakavuuden aika nopeesti kun kaikki lääkärit vaan paasas että onneks tulin ajoissa sairaalaan yms, sillä muuten olisin voinu kuolla tai ainaki vähintään menettää pari raajaa...huh huh. En tiiä yrittikö ne saada mun olon kohenemaan sillä, että ne luetteli mulle tilastoja siitä kuinka n. puolet ihmisistä jotka sairastaa ton taudin niin kuolee, vammautuu tai jotain muuta kivaa..voin kyllä kertoa että enemmänkin siinä alkoi ahistamaan. Noh onneks olin onnekas ja paranin ilman mitään "komplikaatioita".

Eli siis loppuhyvin kaikkihyvin ja nyt oon taas ihan elämäni voimissa :-) Ei musta ihan niin helpolla päästä ettäs tiedätte!!

(jos jotain kiinnostaa niin tosta meningokokista voi lukea lisää vaikka täältä. Ite en jaksa aiheesta sen enempää jauhaa  :--))
  kassinenlähempäämekkokingspark1

Joo-o se siitä sairausraportista..muita kuulumisia saatte kuulla huomenna kun postailen kaikkia sekalaisia kuvia viime ajoilta :-) Pääsin siis sairaalasta kotiin jo torstai-iltana ja oon nyt nauttinu mun vapaa-ajasta ihan täysin siemauksin. Aika paljon kuvia on jaettavana ja oonkin jo muokannu niitä tänään valmiiksi tulevia postauksia varten. Huomenna taas takaisin rutiinin, mutta sitä ennen sunnareille Jennin kanssa, heissan -->

ps. toi uus mekko/jumpsuit on ihan mun suosikki!!

39 comments:

  1. oisit laittanu pari letkukuvaa ;) t. official nurse

    ReplyDelete
  2. Hui apua, onneks sait pikaisesti asianmukasta hoitoa ja oot hengissä, vaikket ihan heti sairaalaan lähtenytkään! Niinhän se on, että parhaat työntekijät sairastaa lomalla, mutta ei sun ehkä ihan NOIN extreme sairastelua olis tarvinnu napata... Hyvä, että kaikki on hyvin nyt :) Ihana mekko!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mä vien kaiken aina niin extreme ulottuvuuksiin...:D ja kiitos, toi on itseasiassa jumpsuit !! :)

      Delete
  3. Anonymous22/9/13 13:57

    Mietinkin jo et mitä sulle on käyny kun ei oo kuulunu, hui hitto!!! aika ihme on et toivuit noin hyvin tosta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep, aikamoista moukan tuuria !!

      Delete
  4. Anonymous22/9/13 14:38

    hui samperi kun säikähin tätä postausta lukiessa! mutta onneksi oot elossa raajoinesi kaikkinesi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo olis ollu vähän nihkeetä jos olisin menettäny vaik toisen käden :/

      Delete
  5. Huh onneks selvisit säikähdyksellä, kuulostaa pahalta:-( Ja ihanaa et oot back, saa lukee taas sun postauksia:-D!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe joo aattelin vähän tykitellä postauksia nyt joten no worries ;)

      Delete
  6. hui kamala :o onneksi paranit !

    ReplyDelete
    Replies
    1. no onneks!! hehe niinku mä sanoin nii ei musta ihan niin helpolla päästä ;D

      Delete
  7. Anonymous22/9/13 16:14

    voi herranjestas,onneksi sun ei käynyt pahemmin, olet mahtava!!

    ReplyDelete
  8. ihanaihanaihana sinä!!

    ReplyDelete
  9. huhhhuh ku kuulostaa pelottavalta... onneks oot kunnossa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nii I know! Feels gooood to be back :)

      Delete
  10. Anonymous22/9/13 18:26

    hui, onneksi paranit!!

    ReplyDelete
  11. Anonymous22/9/13 18:52

    hei hui! mä muistan kun joskus luin tosta just iltalehtien lööpeistä kun joku oli kuollut just tohon! ja jotenki sillon avautu silmät et millasta kaikkee tääl maailmassa onkaan ja et kuka vaan voi sairastuu ja menehtyy hyvinkin äkkiä...kamalaa :/ Onneks sulle ei käynyt todellakaan pahemmin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep onneks ei!! kaikki lääkärit vaa hoki et oon tosi onnekas..tohon useimmat ihmiset tosiaan kuolee :/

      Delete
  12. Anonymous22/9/13 20:01

    Ihan kauheeta toi sun sairastuminen :( onneksi oot nyt kunnossa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep..olihan se vähän berberistä!! :D

      Delete
  13. Jeeeeeeea hyvä että tervehdyit!! ihana toi vika kuva :)

    -Ida

    ReplyDelete
  14. Anonymous23/9/13 09:42

    Hui, onneks sulla on kaikki hyvin! Onko sulla tietoo mistä sait ton ja otikko mitää rokotuksia tota vastaan ennenku lähit? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. en ottanu rokotusta tota vastaan - en ollu koskaan ees kuullu tommosesta taudista! :D toi on kyllä tosi harvinainen täällä, mutta mun kohalle sattu sitten paska mäihä haha..ja ton voi saada ihan vaan jos joku "taudin kantaja" yskii mun lähellä tai jotai..

      Delete
  15. Hui kamala! Onneks oot nyt kunnossa :)

    ReplyDelete
  16. Anonymous23/9/13 15:20

    Luulin, että olit lähteny jollekkin matkalle, mutta onneks parannuit :)

    ReplyDelete
  17. Anonymous23/9/13 18:07

    Täh onko sulla lapsia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. herranenaika ei! :D oon siis ausseissa aupairina eli vahdin tän perheen lapsia/haen ne koulusta yms :)

      Delete
  18. Anonymous24/9/13 01:18

    Mistä luulet että olit saanu ton? Kun tuolla sivuilla mitkä linkkasit kerrottiin että ihminen on sen bakteerin ainut kantaja ja tauti tarttuu esim ruokailuvälineistä tai suutelemalla niin onko jollain sun ystävällä tai perheenjäsenellä se myös :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei onneks kellään muulla oo tota! toi on aika harvinainen sairaus täällä vissiin muutenki :) oon kuulemma voinu saada ton iha vaik jossai julkisessa liikennevälineessä jos joku on yskiny mun lähellä tai jotai..ei sitä oikeen osattu sanoa että mistä olisin saanu ton :/ onneks kaikki mun kanssa läheisissä tekemisissä olleet ihmiset sai semmosen lääkkeen että ne ei voi nyt sairastua siihen mun kautta (huh onneks!!)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!