2013/10/01

Rottnest Island

rotto8rotto7rotto2rotto5rotto1rotto16rotto3rotto9rotto11rotto14rotto10rotto15rotto13rotto6rotto20rotto17rotto12rotto18rotto21rotto19rotto25rotto24rotto22rotto23rotto4rotto26

Hohhoijakkaa kun meikäläistä väsyttääkin ihan pirusti! Kello täällä maapallon toisella puolella näyttää jo puolta yhtä yöllä eli mun nukkumaanmenoaika meni jo ajat sitten..noh onneks huomenna alkaa työt vasta yhentoista aikaan niin ehtii vähän koisia pidempään :-) Tää päivä on ollu tosi kiva ja päästiin vihdoinkin käymään siellä Pinnacclesissa, missä on pitäny käydä jo aikasemminkin mutta sade muutti meidän suunnitelmia viimeksi. Nyt on ollu pelkkää auringonpaahdetta taivaan täydeltä joten meikä on happy happy! Niitä kuvia kuitenkin vasta myöhemmin tällä viikolla.

Tän postauksen kuvat on siis otettu siellä Rottnestilla missä oltiin viime viikonloppuna. Lähettiin sinne juhlimaan noitten lasten iskän nelikymppisiä ja mut kutsuttiin mukaan nauttimaan kekkereistä ja vahtimaan vähän lapsia. Ei yhtään haitannu että pääsin mukaan, sillä mulle kustannettiin kaikki ruuat ja juomat ja sain kaupan päälle vielä palkkaa siitä haha :-D Toi saari on kyllä semmonen mikä pitää käydä tsekkaamassa jos tänne Perthiin päin eksyy! Kesällä aattelin mennä käymään siellä uudestaan ja sitten vois jopa kokeilla sitä snorklausta yms. (tuolla on siis laivoja uponnu ihan lähistöllä ja niitä voi käydä sukellellen kurkkimassa)

Rottnestilla on ihan uniikki luonto ja sieltä löytyy ainoana maailmassa "Quakoja" eli tommosia jyrsijän näkösiä pikkuelukoita. Ne oli monet aika kesyjä ja pääsinkin tekemään lähempää tuttavuutta muutaman niistä kanssa ♥ Ne ei ollu kauheen vilkkaita päiväsaikaan, mutta illan hämärtyessä kaikki kadut oli täynnä hyppiviä quakoja. Tuolla pitiki olla varovainen pyöräillessä, ettei ajanu moisen päältä.

Kaikki siis liikkui pyörillä täällä, sillä autoja nyt on aika hankala tänne saarelle roudata (ymmärrettävästi). Etäisyydet täällä on myös aika pienet, sillä loppujenlopuksi se koko saari ei ollut kovin suuri pinta-alaltaan. Erinomainen kohde siis pyöräretkeilystä diggaileville tyypeille!

Joo-o eikai siinä muuta. Heittäkää kyssäreitä jos tuli jotain mieleen. Vastailen niihin (ja moniin muihinkin kommentteihin) tässä parin päivän sisällä viimeistään, nyt unta palloon -->

30 comments:

 1. Anonymous1/10/13 20:26

  multa on varmaan menny ohi mutta milloin palaat takas suomeen? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. eeeeeeen koskaan! :D noh ehkä ens kesänä tuun piipahtamaan..

   Delete
 2. oh ihania kuvia kyllä kelpais viettää elämää siellä! voisitko tehdä postauksen sun normipäivästä/rutiinista? pikkutarkasti ;-)
  http://f0rtun3.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun jokanen päivä on niin erilainen ettei mulla oo mitään normipäiviä :D haha..mutta joo voisin yrittää tehä jonkun "päivä kristan kanssa" postauksen pikkutarkasti toteutettuna ;) ja piakkoin on tulossa se "elämää aupairina" postaus, eli siitäki vois olla jotain iloa? :)

   Delete
 3. Anonymous1/10/13 20:37

  miten sulla on varaa matkustella tuola noinkin paljon:-) ? Tarkoitan ihan senkin puolesta, että antaako se host-äitisi sinulle paljoo vapaa-aikaa ? Miten ootte päässy tollaseen yhteisymmärrykseen, ettet joudu olemaan vain lasten kanssa :) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. noh enhän mä nyt kauheesti täällä matkustele? heh :D niikun postauksessa ehkä lukikin (en muista enkä jaksa tarkistaa..laiska minä) niin en maksanu tästä reissusta mitään vaan perhe kustans mun lauttalipun ja ruuat yms :) ja sain vielä palkkaakin!! ja mulla on vaan 20h viikossa duunia jos on normiviikko eikä mitään ihmeempää ohjelmassa..joten aika paljon senkin puolesta on aikaa tehä kaikkea :) ja esim nyt lapsilla on koulusta kahen viikon loma ja mä en työskentele silloin ollenkaan (ekan viikon ne on isällään ja sit tokan viikon ne on reissussa äitinsä kanssa) joten mulla on aika paljon vapaata aikaa niin sanotusti ! :D nää on muutenki niin menevä perhe että nää on aina jossain ja sit mä vaa hengaan yksin täällä talossa hahah..

   Delete
 4. Anonymous1/10/13 20:39

  Sviiik! Ihana fauna sielläpäin!<3 kuvat absoluuttisen kauniita kuten kuvaaja myös :--) Niin nastaa lukea näitä postauksia, hetken onnistuin kuvitella olevani itsekin siellä!

  ReplyDelete
 5. hei mahtavaa et oot päässy tonne mukaan! Kyllä kelpais! :D Mulla tuli mieleen et toi on varmaa vähän niinku joku ahvenanmaa täällä suomessa, näyttää tollaselta kesäparatiisilta ja pyörät aktiivikäytössä, haha! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep, toi on just semmonen "mökkeily paikka" näille perthiläisille :D

   Delete
 6. Voi että kun näyttää ihan älyttömän ihanalta! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se oli!! toi luonnon kauneus ei kyllä ees mitenkään välity näistä kuvista :((

   Delete
 7. Apua miten ihaniaaaa kuviaaaa!! Oot kl nii taitava muokkaamaan, et sun pitäis opettaa muaki >:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. no sun kuvathan on aina niin kivoja ettäh!!! :--o

   Delete
 8. Anonymous1/10/13 22:12

  Whos that man?? :D siis tuo vaalea surffitukka? onkse itse synttärisankari?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo synttärisankari, ihan vaan yks vieraista joka halus änkeä mun kanssa kuvaan, haha :D

   Delete
 9. niiiin upeita kuvia! WAU!

  ReplyDelete
 10. Anonymous1/10/13 23:16

  dikkailen iha himona aina näitä sun kuvia!! millä/mite muokkaat ne tollaseks "nuhjuseks"? selitys 10+ :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo heh tajusin kyllä mitä meinaat! Yleensä laitan "offsettiä" photarissa noihin kuviin, siitä tulee semmonen "utunen/nuhjunen" kalvo siihen kuvaan :)

   Delete
 11. Ihania kuvia <3 Sun blogi on yks ihan lemppari ja nää aussikuvat on melkein kidutusta, mäki haluun jonnekki pois Suomesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. no eikuin lentolippua sitten vaan varaamaan! ;)

   Delete
 12. Ei vitsit miten kivoja kuvia! (:

  ReplyDelete
 13. Upeita upeita upeita kuvia!! Oot huippu:----)

  ReplyDelete
 14. Anonymous2/10/13 17:01

  onks sul vielä juttuu sen oliverin kanssa? :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!