2014/01/02

lissöö sydney kuvia

sydney3sydney14sydney12sydney2sydney6sydney5sydney8sydney4sydney7blogisydney11
Iltaa! Me täällä Sydneyssä ollaan jo kohta menossa nukkumaan vaikka siellä Suomen puolella on päivä varmaan vasta alkamassa? :-) Tänään me ollaan vaan hengailtu täällä meijän kämpillä, uitu uima-altaassa, käyty ruokakaupassa ja siivoiltu. Nyt tehtiin Riinan kanssa kasvonaamiot itellemme ja alettiin laulamaan suomalaisia klassikkokappaleita....meijän saksalaiset ystävät ei aina ihan tajuu meijän huumorintajua ja ne nytkin vaan toljotti meitä kun hypittiin sängyllä ja nauraa räkätettiin...haha voi että :-D Me siis vuokrattiin tää asunto mulle, Evelle, Riinalle ja kolmelle saksalaiselle. Ne on tosi kivoja - ja ollaankin vietetty niitten kaa tosi paljon aikaa - mutta ne ei oo ihan niin villejä kun me ja musta välillä tuntuu, että ne aattelee että me ollaan jotain hulluja hahah. Eniveis tässä olis tämmönen random satsi Sydney kuvia ja lisää tulossa heti huomenna! Mulla on nyt niin paljon kuvia jaettavana että huh huh!! Ainiin ja vuodenvaihdetta juhlittiin erittäin onnistuneesti ja oli tosi kivaa. Kuvia aatolta laitan heti kun saan niitä keräiltyä kaikilta osapuolilta :-)

ENG: Helloo! This is the first post in 2014 - wohoo! The change of the year went brilliantly and the Sydney fireworks were awesome. We had a really good atmosphere the whole night and I was surrounded with all these lovely people I have had the pleasure to meet :-) I'll post pics from New Years when I get them from everyone! Today we have just been hanging out at our apartment (swimming in the pool, cleaning the house, cooking dinner together..etc) and soon we are going to bed. More pictures from Sydney coming tomorrow - stay tuned! xx

8 comments:

 1. Upeita kuvia, VAUU!

  ReplyDelete
 2. ihan mahtavia kuvia sulla!

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/1/14 15:27

  Ois sitten jossain vaiheessa kiva kuulla vähän enemmän suunnitelmistasi esim että rupeatko tekemään/etsimään töitä sydneystä vai aijotteko vain nauttia elämästä ja vapaudesta?:)

  ReplyDelete
 4. nice photos, Sydney is an amazing city, I wish I´d be there too, even just for a little while. You´re a lucky girl! :)

  ReplyDelete
 5. Beautiful pictures, I really love your blog!

  ReplyDelete
 6. Anonymous2/1/14 18:52

  Oon tekemässä lukuvinkkejä- postausta blogiini, jossa on kuvalinkkejä lempiblogeihini, joten kysynkin, saanko lainata blogistasi pari kuvaa linkkiä varten? :-)

  ReplyDelete
 7. näkee et oot jotenki innostunu kuvaa siel!hyvä vaa, koska nää kuvat on oikeesti parempia ku sillo ku olit suomes joskus :) voi toki johtuu siitä et siel on vaa nii paljon kivemman näköstä :D

  ReplyDelete
 8. nää kuvat on niin upeita ja tää fiilis näissä kuvissa!!=))

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!