2014/01/08

Sydney kuvia ja tän hetken kuulumisia Adelaidesta

sydney18tukkasydney13sydney17sydney20sydney21sydney22chinatownsydney25
Sydney pics from last week, most of them from Chinatown

Terveisiä täältä landelta! Me ollaan jo asetuttu kodiksi täällä hostellissa, vaikka tää ei itseasiassa oo se ensimmäinen hostelli mihin tultiin. Ensimmäisen kanssa tuli semmosia ongelmia, ettei sillä alueella ollu töitä tarjolla ollenkaan. Tultiin sitten kamojemme kanssa tähän viereiseen kylään joka on vähän isompi ja jossa on enemmän töitä tarjolla. Ensimmäinen yö meni hyvin ja meijän huonetoverit on tosi mukavia :-) Tänään me lähettiin Riinan kanssa kiertelemään lähikauppoja,ravintoloita ja viinitiloja yms työn toivossa ja jätettiin yhteystietomme moneenkin paikkaan. Hetki sitten mä jo sainkin sitten puhelinsoiton yhestä raflasta, että tulisinko jo perjantaina ensimmäiseen työvuoroon! Jee! Toivotaan nyt että saisin paljon vuoroja sieltä ennenkuin duunit viinitilalla alkaa (rypäleet kypsyy vielä about 2-4viikkoa joten täytyy odotella niitä). 
Eli kaikenkaikkiaan kaikki ihan mallillaan täällä! Mitäs Suomeen?
ENG: Hello and greetings from Adelaide! We have already settled down here pretty well and even though we have had to change our hostel from the first one (no work around that area atm) we are now very happy here at our current place :-) We have nice roommates and the town is a bit bigger compared to the first one we were staying. Now we are here waiting for the grapes to be ready to be picked (about 2-4weeks still) and thought of getting another job before starting that one. So we went to the town today and gave plenty of places our resumes.. aaaand just a second ago I got a call from a restaurant if I could come to work this friday! Yay!!

So everything is good here and I'll post again soon xx

9 comments:

 1. Näitä sun postauksia on jotenkin ihanaa aina lukea kun näistä välittyy semmonen ilonen, rento, kesänen ja aurinkoinen meininki :-D Piristystä tänne harmaan tammikuun keskelle:)

  ReplyDelete
 2. Anonymous8/1/14 16:39

  vautsiii et sait jo työvuoron :)

  olis kyl iha mahtavaa lähtee aupairiks tai muutenki ulkomaille pitää välivuotta ku en tiiä yhtää mihi haen nyt ku keväällä valmistun lukiosta D:

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/1/14 20:35

  Ooi sun hiukset! ME LIKES

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/1/14 20:39

  moikka krista!! haluisin kysyy sellasta, että kun lähit ausseihin niin maksoiko se viisumi jotain ja minkä nimisen otit ja mistä hommasit sen :) haaveena on nimittäin ite lähteä ehkä ensi vuonna ausseihin! kiitti jo etukäteen jos vastaat :--)

  ReplyDelete
 5. Haha hieman epäilyttävän näköstä toi nuudelimössösössö.. :-D Mut hei ihanat noi rillit mitä oot nyt muutamis kuvis pitäny!

  ReplyDelete
 6. Anonymous9/1/14 11:52

  etkö siis enää oo aupairina siellä perheessä?

  ReplyDelete
 7. Anonymous9/1/14 12:32

  hei mul olis sellane kysymys et mite uskalsit lähtee yksin noin kauas ulkomaille? :) ja miten tutustuit siellä muihin nuoriin ja noihin jotka on nyt sun kavereita siellä?

  ReplyDelete
 8. Anonymous9/1/14 20:21

  onks siel vaikee saada töitä ? meettekö vaa kyselee paikan päältä vai mite

  MÄKI HALUUN LÄHTEE AUSSEIHI AUPAIRIKS D::

  ReplyDelete
 9. Anonymous12/1/14 21:37

  vaikuttas et sielt on paljo helpompaa löytää töitä ku täältä vaiii? käytteks vaa rohkeest kyselee vai miten?

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!