2014/01/06

more more more Sydney pics

sydney24sydney28sydney14sydney15sydney29sydney26sydney31sydney30

Moikka! Mä päivittelen teille nyt Adelaidesta jonne saavuttiin eilen yöllä. Tultiin tänne siis Riinan kanssa tekemään vähän farmihommia jotta saadaan se toisen vuoden viisumi tänne Australiaan (meistä ei kato päästä ihan niin helpolla eroon haha). Sydneyn lomailut on nyt siis ohi ja kohta on luvassa karu paluu työelämään. Meillä ei oo vielä kauheen selkeenä noi työkuviot, mutta varmaan tässä parin päivän sisällä nekin selkenee..Päivittelyn puolesta voi olla nyt niin, että postaustahti saattaa vähän hiipua kun painetaan paljon duunia ja nettiyhteyskin on käytössä vaan viereisessä kirjastossa..mutta yritän saada aina muokkailtua paljon kuvia kerralla, että voin ajastaa teille postauksia niille päiville kun en ehi koneella olemaan - sounds good? :-) Nyt lähetään ettimään jotain kioskia täältä kylästä, jotta saatais jotain syötävää! Adios ja palataan loppujen Sydney kuvien kanssa mahd. pian !!

ENG: Hi! I'm writing to you from Adelaide, where we arrived yesterday night. We came here to do some farm work in order to get our second year visa (Australia is not going to get rid of us that easily haha). So vacation in Sydney is now over and the future looks very work fulfilled..that's good since I kinda got over with all the partying  already :-D Our work things here are not that clear yet but I guess we'll sort them out pretty quickly. Now we are heading to the nearest store to get some food, I'll post the rest of the Sydney pics as soon as possible, bye for now! :-)

25 comments:

 1. Anonymous6/1/14 08:18

  aiotko siis jäädä austraaliaan toiseksi vuodeksi? samaan perheeseen vai kenties jotain muuta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous6/1/14 11:14

   olin just kysymäs samaa!

   Delete
 2. Anonymous6/1/14 12:42

  ootko ottanu pidennykset? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en, noi on vaan semmoset klipsijutut mitkä voi ottaa pois/laittaa takas millon haluaa :)

   Delete
 3. kysymys liittyen siihen sidneyn kämppään. Oliko se teillä joltain vuokraus sivulta, ihmiseltä? Vai tuttujen linkkien kautta hommattu :) Ja kuinka kauan kesti kooko australiaan lähtöprosessi?

  Matkustuskuume... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo tämmöseltä sivulta:

   https://www.airbnb.com.au/

   ja lähtöprosessi kesti jonkun aikaa kun mulla oli vielä koulu kesken mutta jos miettii kauan mulla meni aupair perheen hommaamiseen aikaa/viisumi juttuihin niin ihan parissa viikossa olisin ollu valmis lähtemään :)

   Delete
 4. Anonymous6/1/14 15:19

  Hei haluutko tehä jonku postauksen liittyen australiaa, miten oot päättäny lähtä sinne, mitä teet siel, mitä kaikkee ikinä tulee mielee kertoo. Oisin erittäin kiinnostunu, koska itekki oisin ensvuonna lähös sinne !

  ReplyDelete
  Replies
  1. miten mä päätin lähteä tänne, noh siitä on postaus täällä :)

   http://kristakuparinen.blogspot.com.au/2013/05/destination-perth-australia.html

   ja mitä mä teen täällä, noh siitä lukee täällä melkeinpä jokasessa postauksessa jotain :)

   mutta voisin kyllä tehä jonkun yleispätevän postauksen elämästä australiassa! semmonen onki ollu mietinnässä jo pitkään :)

   Delete
 5. Anonymous6/1/14 15:59

  mistä noi girl and the blue wall-postauksen lasit on peräisin?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei mitään hajua, Shannae on ostanu ne ajat sitten jostain paikallisesta liikkeestä täällä..sorry :/

   Delete
 6. Upeita kuvia taas! :-)

  ReplyDelete
 7. Ihana postaus, piristi mua kauheesti näteillä kuvillaan ja pirteellä tekstillään:-) Kaikkee hyvää sulle sinne, oot mulle ihan elämänasenteen idoli:-D!!

  ReplyDelete
 8. En oo moneen viikkoon tai kuukauteen lukenu sun blogia mut tänään lukasin kertarysäyksellä kaikki sinä aikana tulleet postaukset, enkä muistanukaa miten ihania nää on...!

  Oot älyttömän taitava valokuvaamaa, jokaisessa kuvassa on upee fiilis ja muutenki laatu ja kaikki on ihan täydellisiä. Kirjotat rennosti ja eloisasti ja oot niin nätti ja hymyilevä! Mut ennenkaikkea rakastan sun persoonaa ja ihailen sun elämää, vaikutat niin spontaanilta, sosiaaliselta, positiiviselta, optimistiselta ja hauskalta ihmiseltä...!

  Oon lukenu sun blogia ja HSS:ää varmaan neljä vuotta ja oon aina ihaillu sun elämäntapaa, teet niin paljon kaikkea ja saat kyllä elämästä irti enemmän ku juuri kukaa muu kenet osaan nimetä. Varsinki nyt Ausseissa vaikutat niin onnelliselta ja seikkailijalta et tuun hyvälle tuulelle sun puolesta! :-D Mutta summarum, tää sun blogi on oikeesti aivan mahtava, oot upee persoona ja ihailen sun elämää! Kaikkee hyvää ja nauti sydämes kyllyydestä lämmöstä ja kaikesta siellä. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ei miten ihana kommentti!! kiitos kiitos kiitos! :--) <3

   Delete
 9. apua miten biuuuuutifullllööö toi kuva susta tossa joen (?) reunalla! Jäin vaa tuijottaa sitä hetkeks ja menin eteenpäi, sit oli pakko rullaa takas ku häikäiset mut :-D<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha hupsuliini :) <3 kiitos!

   Delete
 10. Anonymous7/1/14 15:48

  Onko sulla hiustenpidennykset? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo näissä kuvissa mulla on semmoset klipsipidennykset :)

   Delete
 11. Anonymous7/1/14 22:32

  Do you have instagram?:)

  ReplyDelete
 12. Anonymous9/1/14 18:24

  noi pitkät hiukset sopii sulle superhyvin!!!!

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!