2014/07/21

Do you like walking in the rain?kripa1parveke1kellokuvvamieeparveke2maisemajuliaasvitjakku

Vanhoja sekalaisia kuvia - näistä me pidetään eiks jeah? Mä oon myös pitänyt tästä päivästä ihan hirmusesti, on nimittäin tullu käytyä salilla ja vastapainoksi rentouduttu sohvalla hyvän kirjan kanssa. Kävin myös rennolla kävelyllä tuolla lämpimässä kesäillassa ja lauleskelin yksikseni hyvien biisien tahtiin (tossa postauksen ylhäällä linkit, seriously kuunnelkaa ainakin toi vance joy!). Nyt paistelin itelleni vähän lettuja ja surffailen netissä ettien meille Tiikun kanssa majotusta Brysselistä..vink vink, jos siellä ruudun toisella puolella on joku lokaali joka haluis majottaa meijät niin ei haittais yhtään ;-D Myös Brysseli/Antwerpen vinkit otetaan avosylin vastaan! Oonhan mä joskus pari vuotta sitten noissa paikoissa pyörinytkin, mutta ainahan on kiva nähä jotain uusia ja etenkin niitä paikallisten suosimia juttuja kaupungista kuin kaupungista.

Tulipahan pölistyä vaikka ja mitä taas. Eniveis kauheen innoissani oon tulevasta minilomasta ja Pukkelpop festareista!! Enää muutama viikko, kääks!

ENG: Relaxing day behind, went to the gym and read a good book for hours. I also did an evening walk around our neighborhood and sang some good songs out loud. I felt so happy and excited for life. Soon me and my friend are going on a mini vacation to Belgium and to see Pukkelpop music festival. I'm pretty sure it's going to be epic!! Only thing left is to figure out an accommodation for us, any suggestions? Or other Brussels/Antwerpen tips to share? Tell me please :-) 

12 comments:

 1. Ai että noi sun kummatki tatuoinnit on ihania! Kumme nousee... :D

  ReplyDelete
 2. Anonymous22/7/14 16:22

  ihana toi kuva missä naurat !!!!! :---)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos<3 yleensä en tykkää kuvista missä nauran, pitää yrittää tsempata tän asian kanssa!!

   Delete
 3. Toi ensimmäinen kuva on huikee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! jenni osaa kyllä ottaa hyviä kuvia :--)

   Delete
 4. Oikeesti tää sun blogis on niin ihana ja ehdottomasti yksi mun lemppareita! :') Sun postauksia aina odottelee innolla, kun kaikki kuvatkin on niin kauniita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos paljon ihana! oon vähän ollu kankeena nyt tän postailun kanssa kun on ollu niin pitkään taukoa mutta hyvä ettei ainakaan oo vielä saanu mitään murskatuomiota tää comeback! :D

   Delete
 5. ihan upeita kuvia jälleen kerran!

  ReplyDelete
 6. Voi vitsi noi sun tatuoinnit on kivoja!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos! yritän tässä väsätä jotain tatskapostausta joku pv kun sitä on niin toivottu! :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!