2014/07/20

Tallinna


aamupalatallinnabwtulppaaniostoksiatallinnacityzarammeikakorot

Moikka! Mä oon tässä koneella nyt muokkaillu kuvia parin tunnin ajan, huh huh unohinkin että niitä oli niin paljon :-D Nyt mulla kuitenkin on kuvia tuleviin postauksiin jo valmiina joten pikkuhiljaa yritetään palata takaisin mun normaaliin postausrytmiin! Päätin alottaa kuvien purkamisen näistä Tallinnan kuvista. Käytiin siellä piipahtamassa tän viikon keskiviikkona ja vietettiin perheen kesken laatuaikaa. Uuden siskopuoleni kanssa taidettiin vähän siellä laivan yökerhossakin tanssahdella.. Onneksi seuraavana päivänä jaksettiin kuitenkin raahautua maihin sillä löysin pari kivaa juttua Zarasta. Noi kengät ja toi paita oli tosi hyvässä alessa siellä ja musta tuntu muutenkin että siellä Tallinnan Zarassa oli paljon paremmin kokoja sun muita jäljellä eikä niitä oltu sieltä hyllyiltä heti tyhjätty, mistähän lienee..Eniveis hyvät shoppailut oli ja sai lihaksetkin treeniä kun roudattiin perisuomalaiseen tapaan muutamat 24 packit kotiin (heh heh).

ENG: We did a little family trip to Tallin, Estonia and we had a lot of fun at the cruise ship (dancing till the late hours etc). Luckily we had the energy to go and do some shopping the next day since I found these cool shoes and shirt from Zara. They had pretty good sales there so I was happy! Overall a very good trip :-)

7 comments:

 1. Anonymous20/7/14 19:12

  oliko noita kenkiä muun värisinä? :) ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei tainnu olla! vähän samantyyppisiä oli mustina mut niissä ei ollu tota metalliosaa vaan joku normi kiinnitys systeemi :)

   Delete
  2. Anonymous21/7/14 14:14

   ite ostin muutama kuukaus sitte lontoosta heathrown lentokentältä noi samaiset kengät mustina, eli ainaki sen värisinä niitä oli! ei oo tosin tullu käytettyä ku kerran, kun hiersivät jalassa niin perkeleesti että jalat oli ihan verillä ja piti laittaa kirjaimellisesti 10 rakkolaastaria jälkikäteen jalkoihin :-D ärsyttävää, ne tuntu tosi hyviltä jalassa vielä kaupassa...

   Delete
 2. I´m glad that you liked our capital! Also you got such a lovely pair of shoes! :)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete
 3. Uu toi sininen paita näyttää tosi kivalta sun päällä! :-)

  ReplyDelete
 4. Ooi miten kauniit kengät! :-)

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia ja rakastuin sun siniseen paitaan! <3

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!