2014/07/15

kuulumisia

Moikka ihmiset! Meikäläinen edelleen kituu täällä ilman konetta, onneks oon päässy käyttämään äitin macbookkia ja photoshopin kokeiluversiota pahimpaan hätään..tulossa siis postausta heti kun kotiudutaan Tallinnan reissulta! Aattelin nyt kuitenkin tulla kuulumisia kirjottelemaan, kuvituksena saa nyt toimia muutamat instagramista poimitut räpsyt. Niin ja jos ette vielä seuraa niin mut löytää sieltä tutulla nimellä @kristakuparinen


blogi3

Mun viimesin viikko on menny tosi hyvin, oon asustellu mun kaverin luona ja ollaan vietetty laatuaikaa kahestaan. Tunteja on vierähtäny parvekkeella istuskellessa, hyvää ruokaa tehdessä, saunoessa jne.. Oon käyny nyt myös pari kertaa leffassa (kattomassa sen Naapurit elokuvan ja sitten sen uuden Keira Knightleyn pätkän). Molemmat hyviä elokuvia, suosittelen :-)

blogi2

Töitä on tullu myös paiskittua paljon ja taisin melkein burn outin parteelle itteni ajaa sillä yhellä 12h tunnin päivällä. Mainittakoon vielä, että olin nukkunut edellisenä yönä vain kolme tuntia, haha miks mä ajan itteni tälläsiin tilanteisiin?!? Ihme työnarkomaani :-D Lahden Yöt oli jokatapauksessa tosi jees duunipaikka, sain vähän kurkkia keikkojakin siinä välissä ja esim Haloo Helsinki veti tosi hyvin! Ja tietty Paula oli ihan paras :-D

blogi1

Kirpparillakin käytiin tosiaan tyttöjen kanssa myymässä turhia tavaroita pois nurkista. En kokenu siinä enää mitään järkeä pitää täällä varastossa kaikenmaailman keittiöpyyhkeitä ja lamppuja kun muutto Australiaan pysyvästi on kuitenkin suunnitelmissa. Onneks kaikki tavara meni tosi hyvin kaupaksi ja nyt on vähän ylimääräistäkin rahaa säästössä sitä Belgian reissua silmälläpitäen! Ollaan siis lähössä yhen kaverin kanssa Pukkelpoppiin, joka on musafestari Belgiassa. Siihen on vielä vähän alle kuukausi aikaa joten tästä kuullaan kyllä vielä lisää.. ;-)

Siinä nyt mun kuulumisia pähkinänkuoressa, huomenna sitten lähtö sinne Tallinaan. I´ll keep posting!!

5 comments:

 1. oon jotenkin saanu sellasen kuvan, että ausseihin muuttaminen ois tosi hankalaa, koska niitä viisumeita ei niin vaan anneta, ellei tyyliin puoliso ole paikallinen etc. en oo asiaa kuitenkaan tarkemmin tutkinut, mutta ois kiva tietää kuinka vaikeeta se oikeestaan on :) kuinka sulle on tarjoutunut tilaisuus muuttaa sinne pysyvästi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. onhan se tosi hankalaa! Mulla on tässä nyt kuitenkin muutamaki vaihtoehto millasta viisumia voisin hakea..pitää tän vuoden aikana nyt selvittää noita juttuja ja hakea sitten sopivinta vaihtoehtoa :)

   Delete
 2. Anonymous16/7/14 13:01

  Oliko sulla jo vuosi sitten ajatuksena tuo mahdollinen pysyvä muutto? Vai ajattelitko, et aussit ois vaan yhden välivuoden juttu? Ootko suunnitellut lähteväsi opiskelemaan sinne? Kiitos ihanasta blogista, oot inspiroiva tyyppi!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. luulin että olis ihan vaan vuoden välivuosi ja sen jälkeen lähtisin Belgiaan yhteen graafisen alan kouluun mutta se nyt jäi kun koti löyty Australiasta :-) Ja luultavasti siis täällä sitten opiskelen! Kiitos ihana! ^___^

   Delete
 3. Anonymous17/7/14 15:30

  Missä kirpparilla olit myymässä? :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!