2013/05/07

pakkauskriisi

vaatteettool2terdetooltool1huppariasuatte1 Iltoja! Meikäläinen täällä riehuu matkalaukun kera....puoletkaan mun vaatteista ei meinaa mahtua mun matkalaukkuun vaikka jäljellä on rankan kirppismyynnin jälkeen enää yks lipastollinen + tangollinen vaatteita!! Mahdoton yhtälöhän tää nyt on kun en haluais mistään enää luopua ja kaikki olis mukaan saatava. Päätin sitten, että ostan isomman laukun, haha. Onko muilla maailmalle lähteneillä ollut pakkauskriisejä? Tarviin vertaistukea!!

21 comments:

 1. Whaaat miksä jo nyt muka pakkaat?? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. eiku testailen vaa miten noi vaatteet tonne matkalaukkuun mahtuu! :D

   Delete
  2. Hahah aattelin että oot niin matkakuumeessa että pakkaat jo ja annat vatteiden olla matkalaukussa siihen reissuun asti :DD

   Delete
 2. Ihanat noi ekan kuvan shortsit!! Mistä ne mahtaa olla? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kirpparilta ostin ja leikkasin ite lyhyemmiks :) alunperin vissiin ginasta?

   Delete
 3. Vaihtoon lähtiessä oli viime syksynä joo kriisi! Kantsii yrittää vaa tosi raa'asti karsii vaatteit, niin ettei tuu kahteen kertaan lähes samanlaista vaatetta (et ota esim kahta farkkuliiviä, vaikka kui oliski erityyliset jne haha), varsinkin kun paikan päältä varmasti myös hommaat uusia juttuja! :) Ite lähin 10kg ylipainon kanssa ja nyt huomaan, etten oo parii paitaa esim käyttäny ku pari kertaa koko vuoden aikana. :D

  ReplyDelete
 4. Katoin fb st et oot au pairiks haluamassa?! Mihin päin ja millon? Mäki nimittäin haluun!!

  ReplyDelete
 5. nojoo mulla kävi niin tullessani tänne chileen että otin iiihan liikaa vaatteita mukaan vaikka kaikki varotteli, enkä tosiaan oo ees muutamia käyttäny. Ja takastullessa on kyl toinen laukku lisänä oltava :D

  ReplyDelete
 6. Oi kyllä!! Oon nyt vaihdossa ausseissa ja pakkaaminen tänne oli tuskaa. Vaatteiden lähettely jälkikäteen postissa on muuten ihan suht halpaa jos ne laittaa laatikon sijasta muovipakkaukseen. Äiti lähetti mulle ison kasan vaatteita lisää ka oisko se ollu joku 30€. :) onnea, I feel your pain ;)

  ReplyDelete
 7. pakkasin mun lähtöä edeltävänä päivänä kamat tänne vaihtoo tullessa. aattelin et ostan kuitenkii vuoden aikana tavaraa ja vaatetta nii eipä nyt jaksa stressailla. lähinnä otin kaikki must have kalliimmat jutut mukaa, ku niitä ei viiti alkaa ostelemaa uusia, mut just jotaa perus t-paitoja on ihan turha pakkaa satoja mukaa ku halvalla voi ostaa uusiakii. lähinnä pelottaa miten saan kaikki takas Suomee ... ja en kyllä tuu saamaakaa. pitää luovuttaa suosiolla kavereille, haha.

  mut heeei koska saadaa selitys miks lähet Ausseihn? kuin kauaks aikaa sä oot sinne jäämässä/menossa ja kenne kaa? mäkiii haluaaaan! (miks valitsinkaan tylsän Kanadan ... okei se oli tää ranskankieli, mut maana haluun kyl ehottomast joku päivä Ausseihin)

  ReplyDelete
 8. Ah noi niket! Oon haaveillu just tommosista, mistä ostit ja paljon makso? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. noi on tuulin ja se oli vissiin stadiumista ne hommannu jos en ihan väärin muista :)

   Delete
 9. Ite meen vaan pariks viikoks Amsterdamiin ja Barcelonaan niin mulla on vaa kauhee paniikki ku en tiiä mitä haluun ottaa mukaan ja sitte se, että sielt tulee varmasti ostettuuki jotain lisää ja näin :"D Mut hyvää reissuu sulle! Ite oisin halunnu lähteä reppureissaileen kuukaudeks tai kaheks, mutta työt estää :"<

  ReplyDelete
 10. Anonymous8/5/13 10:18

  Ite jouduin viime syksynä pakata yhteen laukkuun 5kk kamat ku reissaattiin Aasiassa ja ausseissa. Ku tuli kotiin niin tajus kuinka paljon turhaa kamaa sitä omisti, oli oppinu pärjäämään sillä yhen laukun sisällöllä + uusia tuli tietenkin ostettua ja vanhoja nakattua pois. Ja ausseista todellaki löytyy ihania kauppoja et varaud;-) mullaki ens syksynä eessä taas uus pakkausrumba ku lähen vuodeksi takasi aussilaan!!

  ReplyDelete
 11. Joo viime vuonna Kanadaan kolmeks kk:ja lähtiessä oli kauhua kriisi kun yritin karsia t-paitoja sun muita :D olin aluks ottamassa mukaan jopa sellasia rättejä joita en muutenkaan käyttäisi... Onneksi viisastuin ja vähän karsin. :)

  ReplyDelete
 12. Ite kun muutin englannista takas Suomeen jätin perään 4 jätesäkillistä vaatteita asusteita kenkiä laukkuja.. Tuntu ihan kamalalta sillä hetkellä mutta en enää viikon päästä ees muistanut mitä jätin ottamatta mukaan :D eli kylmällä otteella karsit vaan :)

  ReplyDelete
 13. Tehdäänkö vaihtokauppa? Voisin ottaa sun kuvailu+kuvienkäsittelytaidot ja saisit vaihtokaupaksi yhen ylimääräisen matkalaukun :-D haha. Ei mut oikeesti, tsemppiä! Pakkaaminen on kamalinta ikinä!

  ReplyDelete
 14. mulki oli toi sama ongelma sillon ku lähin Barcelonaan, mut sinne ei kyl tullu mieleenkään jättää muuta ku yks pyyhe :D

  ReplyDelete
 15. Tosikivoja kuvia! Voni vaa nkuvitella miten vaikeeta on pakata noni pitkälle reissulle, kun itellä on ongelmia pakata viikonkin kestävälle reissulle!:D

  ReplyDelete
 16. Anonymous9/5/13 00:09

  Itse palasin vähän aika sitten Australiasta, jossa vietin n. puoli vuotta töitä tehden ja reissaten. Elämäni paras kokemus, sulla on edessä upea reissu:)!
  Pakkaamisesta sen verran, että mulle jotkut viisaat,saman kokeneet
  ihmiset sanoivat ennen lähtöäni ÄLÄ OTA MUKAAN MITÄÄN, koska sä tuut ostamaan sieltä kaiken tai jopa enemmän.. Olis vaan pitänyt uskoa, jätin mä noiden kommenttien jälkeen osan pois, mutta ois pitänyt jättää paaaaaaaaaljon enemmän. Hirveitä ongelmia oli reissun aikana siitä, kuinka paljon liikaa on kamaa ja mitään ei haluais jättää poiskaan. Samat kokemukset oli muillakin reissaajilla, aina yhdessä pohdittiin miksi piti ottaa niin paljon mukaan.
  Eli siis, suosittelen jättämään paljon pois. Vaikka ei reissaajalla paljoa ylimäärästä rahaa olekaan, niin niitä vaatteita todellakin tulee ostettua. Sieltä löytyy niin paljon kaikkea ihanaa, että kiusausta ei voi vastustaa ;)

  ReplyDelete
 17. Ite olin kanssa vaihdossa viime vuonna, ja jostain syystä mulla ei ees ollu kamalan vaikeeta:D yleensä oon huono pakkaamaan, mut tiesin että saan siletä halvalla ja helposti mitä tarvinkin, niin otin vaan kaikkia lempivaatteita ja semmosia! Laukku oli melkein puolillaan tyhjä kun lähin, tosin vahingossa jätin esim. sortisit matkasta ja otin vaan yhet housut mukaan, mutta hyvin pärjäsin silti! Ei just mitään pesuaineita eikä sellasia kannata ottaa:) Ja takas päin Jenkeistä tullessa jätin just tosi paljon vähemmän käytettyjä vaatteita siskoille ja kavereille, jätin esim, pyyhkeen ja pesuaineet ja sellaset sinne, tosin sit jouduin ostamaan sellasen aivan valtavan lisäkassin ja hirveesti oli tunkemista, vaikka matkalaukkukin oli tosi iso ;D Elä ota turhaa stressiä, sieltä saat sitten lisää kivoja vaatteita ja kaikkea!

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!