2013/05/30

ruusupaita in action

ruusuaruusu4ruusu1ruusu5ruusu2ruusu7ruusuuu Jotkut varmaan muistavatkin kun postasin jokunen aika sitten kuvan mun uudesta kirpparilöydöstä. En oo ennen eilistä käyttänyt sitä, vaikka monesti on tehnyt mieli..en vaan jotenkin osannut yhdistää sitä vaikka se onkin ihan tavallinen paita! :-D Tai en tiiä kuinka tavallinen se nyt on, kun ilmeisesti se on jonkun mummon yöpaitana toiminut, hehe..tuunailin sitä laittamalla parit niitit paidan yläsaumoihin, mutta ne ei nyt näissä kuvissa näy. Muut photot on aikalailla vaan jotain vanhoja random räpsyjä! 

Tänään on muuten ollut aika outo päivä, tuntuu että olisin jotenkin tulossa kipeeks..hope not. Tai ehkä mulla vaan on vähän outo olo, kun oli viimenen koulupäivä vanhassa opinahjossa ja huomenna olis valmistuminen. Tuntuu, että vasta äskenhän me se koulu aloitettiin? Ja älkää käsittäkö väärin, musta on ihan huippua että toi koulu on nyt ohi eikä tarvi taas vähään aikaan opiskella mitään! :-D 19 days and I'm off to Australia!

6 comments:

 1. Anonymous30/5/13 15:17

  ihana toi paita! :) tuntuu että kaikkii tauteja on nyt liikkeellä, itelläniki just nuhaa ja lämpöö :< no ehkä jos nyt huomenna parannun ni sit ei lomalla tartte olla kipeenä!

  oot ihan mahtava ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. itellä ainaki onneks jo parempi olo! :) toivottavasti itekki paranet pian!

   Delete
 2. Nää random-räpsyt on just kivoja :-) Oot niin hyvä kuvaamaan! Tykkään myös tosta paidasta, kun siinä on noi niitit! ♥

  Oi jee, ootan innolla kuvia sun valmistujaisista!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos kiitos! :)

   Delete
 3. Sulla on aivan ihana blogi jäin heti koukkuun! :)


  http://llovewantneed.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!