2013/09/24

and it's not enough to tell me that you care, when we both know the words are empty air


mekkonensininenmekko
mekko SheInside, click! (saatu blogin kautta) 
Huomenta! Meikäläinen on alottanu tän aamun ihan rennosti nukkumalla pitkään ja syömällä aamupalaa sängyssä. Lisätään siihen vielä elokuvan kattelu niin johan on täydellisen aamun ainekset kasassa. Nyt kello näyttää jo kahtatoista joten ajattelin pukea päälle ja meikata. Lähetään kohta Shannaen kanssa kaupungille käymään ja ehkä lounastetaan siinä samassa. Pitäkää te kaikki kiva päivä!! :-)

10 comments:

 1. aivan ihana mekko :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous25/9/13 15:21

  Oot superkaunis ja yleensä tykkään sun asuista mutta toi toppi saa yläkropan näyttämään jotenkin tönköltä ja tasapaksulta :-( Nätti toppi mutta jotenki tyhmän muotoinen (ei sun syy, vaan topin :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin saa!! päivittelin ihan samaa ku puin ton päälle :D pitää varmaa jotenki fiksaa sitä sillee et se olis kireempi..kokeilin kädellä vetää sitä ns. tiukemmaks nii se näytti kyllä paljon paremmalta :)

   Delete
 3. banskulii27/9/13 17:44

  Heippa! Oon löytäny pari kivaa juttuu tuolta sheinsideltä ja ennen tilausta pari kysymystä:
  1. Vastaako noi koot sun mielestä perus Suomen kokoja, vai otatko yleensä suuremman/pienemmän ku yleensä? Noita mittoja mittailin, mut silti hankala miettii ton S ja M välillä. Elikkä pari mekkoa ja kaksi takkia ajattelin tilata, jotain erityistä huomioitavaa? :D
  2. Ootko koskaan tilannu one size -mekkoa? Löysin ihanan mut vähän arveluttava kun toi pituus menis mitalla otettuna ihan maahan asti.. Sen verran kiva vaan olisi et voisin uhrautua käyttää vaikka korkoja sen kanssa aina hah tai vaikka vyön avulla lyhentää, riskiä riskiä.. :D Samoin mietityttää toi rinnanympärys ku se on teossa mekossa 95, joka on kyllä tosi reilu.. Se on kyllä väljä muutenkin yläosasta eli onko tossa nyt otettu se huomioon vai..

  Oho, mikä romaani. Toivottavasti jaksat vastailla haha, oon vähä toivoton ku samaan aikaan oon rakastunut noihin tuotteisiin, mut sit samalla yritän kuitenkin järjellä miettiä, kun tossahan ei oo ilmasta palautusta.. :D

  ReplyDelete
 4. banskulii27/9/13 18:08

  Ns vielä ahdistellakseni enemmän hahaa, niin tosta tilauksesta :D Kun tuolla Googlesta kattelin vähä kommentteja sieltä sun täältä niin monessa luki aika paljon huonoja kokemuksia siitä, että joutuivat kauheen kauan odottamaan ja sit kun laittoivat viestiä niin ilmoittivat että tuote on loppu.. Ja siitä tietysti extravaivaa tietysti puolin ja toisin.. Mutta niin, mun parissa noista tuotteessa lukee et niitä on enää yksi varastossa.. Eli oliskohan toisin sanoen lähes varmaa, että mille käy samalla tavalla..

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!