2013/09/05

my everyday photos

meitsiimaisemavyoosimpukatkukkarantariina1reppuu

1. joku pärstäkuva 2. Perth City lätäkön toisella puolella 3. uus vyö ja maksihame kirpparilta 4. simpukoita poimimassa rannalla 5. kukkakoristeita pyörässä..tällä hetkellä niitä on itseasiassa vähän lisää :-D 6. eksyin kotimatkalla tämmöselle söpölle pikku rannalle 7. ihana Riina 8. mun uus kypärä!

Joo tässä vähän viimepäivien kuvia. Tää viikko on kyllä menny tosi nopsaan ja en ees tajunnu että huomenna alkaa viikonloppu?! Jee. Meillä on kaikkia kivoja suunnitelmia tuleville päiville ja mä yritän muistaa pitää kameran mukana jotta saan kaikenlaista kuvamatskua tänne bloginki puolelle. Mitäs muute tykkäätte mun vaaleenpunasesta kypärästä? Täällä Ausseissa on pakko pitää kypärää jos ei haluu sakkoja..noh hyvähän se on - turvallisuus ennen kaikkea eiks vaaaan!! Nyt mä lähen valmistautumaan nukkumaanmenoa varten. Kauhee väsymys jo nyt koska heräsin tänään jo 5.30 kun lapset alko riehumaan..nää on näitä aupairina olemisen iloja, haha :-D

10 comments:

 1. Oho :o just edelliseen postaukseen aattelin kysyä että käytetäänkö siellä kypärää, mutta tässä selitys :) Toi sun pyöräs on kyllä niin ihana ja soittokellot ja kaikki! Välillä ihan harmittaa tollasia retropyöriä bongailleesa kun oma on tosiaan se vuosi sitten uutena ostettu nopsa D: Ihania kuvia taas kerran! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo pitäähän täällä! Ihan hyvä sääntö kyllä :) täällä pitää myös autojen seassa joten se vähän kuumottaa välillä, haha!

   Delete
 2. aww ihana kypärä!!:--D

  ReplyDelete
 3. vaikken kyllä itsekkää käytä kypärää ku aniharvoin nii kyllä multa rispektit saa kaikki jotka niitä pitää. suomeekii pitäis salee saada tommonen käytäntö!

  ReplyDelete
 4. ihania kuvia ja voi että miten söpö kypärä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitos! ja onhan se aika söpö, heh :D

   Delete
 5. Anonymous6/9/13 18:41

  Sun kuvat on AINA ihania, ihan sama mitä kuvaat! :-) Paljon sulla makso lennot aussehin? Eiks ne oo kamalan kalliita ne lennot? :-/

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä ostin vaan menolipun ja se makso 606e :-)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!