2013/09/02

what's going on


amupalaaamekkosunnariitrannallalounastaliivihyppykevytmeikki

Moikka! Tänään on ollu hirveen produktiivinen päivä (mitä lie tarkottaakaan, kuulosti vaan hienolta? :-D) ja oon saanu paljon asioita tehtyä. Ensin tietenki heivasin lapset kouluun ja imuroin koko talon, kävin ruokakaupassa yms..Sen jälkeen piipahdin nopeella kirppiskierroksella hakemassa itelleni suorat mustat housut sitä työharjottelua varten ja löysin samalla ton ihanan kukkamekon. Toi on siis sieltä samalta kirpparilta kuin tää silkkipaita eikä tämäkään kaveri ollu hinnalla pilattu: 3e luki hintalapussa!! Oh yeah. Ostin myös mustan normi t-paidan mikä makso 6e, logiikkaa hinnoittelussa? Ei taaskaan.

Ainiin ja sitten itse päivän kohokohtaan eli mun mahdolliseen (tulevaan) duunipaikkaan. Tänpäivänen harjoittelu sujui niinkin mallikkaasti, että ne kutsu mut sinne uudestaan torstaiksi,  jee! Paikka oli tosi kivan olonen ja musta tuntuu että viihtyisin siellä hyvin. Katsotaan siis mitä tästä tulee ja pidetään peukkuja pystyssä.

Päivän kruunasi ihana City Beach missä leikittiin lasten kanssa auringonlaskuun asti (kuulostipa dramaattiselta hehe). Vähän harmitti ettei tullu otettua kameraa mukaan, kun siellä oli niin kauniin näköstä, mutta onneks sitten törmättiin yhteen tuttuun siellä joka näppäs meistä kivan yhteiskuvan! Noi lapset tossa rantakuvassa on siis niitä pirulaisia mitä mä täällä kaitsen, hehe..

Noni tulipahan lörpöteltyä taas parin postauksen edestä, nostakaa käsi pystyyn jos jaksoitte lukea tänne asti hahahahha :-D

28 comments:

 1. Anonymous2/9/13 16:21

  *pitää kättä pystyssä*

  ReplyDelete
 2. voi onpa söpöjä noi pojat! :-P

  ReplyDelete
 3. Mä oon jotenki kokoajan kuvitellu et noi lapset ois tyttöjä! No ei mikää ihme jos on välil vähän rauhatonta jne ku ne on poikii :-D yleistäminen on kivaa hah ja vitsit toi kukkaliivi on kiva!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaa haha :-D en tiiä olisko tytöt yhtään sen helpompia tosin..

   Delete
 4. love the photos !! ♥

  ReplyDelete
 5. niin ihanaa lukea täältä miten hyvin sulla menee siellä! varmasti upea kokemus ja saa itekki vähä rohkeutta siihen jos lähtis kans aupairiksi :-D nauti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih yritän ainakin nauttia!! ;D

   Delete
 6. Siis jäisitsä silti tonne perheeseen au pairina, vai muuttaisit pois sieltä jos saat sen toisen työpaikan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ton toisen työpaikan tunnit voisin varmaa järjestää silleen että olisin siellä päivisin ku lapset on töissä. Eli en välttämättä lähtis täältä mihinkää ainakaan vielä :)

   Delete
 7. näyttää kaitsettavas suloisilta! mutta ne on aina pahimpia hirviöitä :DD

  ReplyDelete
 8. aamupalasi näyttää täydelliselta ja pikkupirulaisesi ovat sulosia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei ne kauheen sulosia aina oo :D joskus ehkä!

   Delete
 9. Anonymous2/9/13 21:37

  joo-o sama täällä, käsi nousi pystöön ::D

  ReplyDelete
 10. *käsipystys* <3 Ootko muute ikinä kelannu tehä videopostausta btw??

  ReplyDelete
  Replies
  1. no en tosiaankaan, oon niin luonnoton niissä :D

   Delete
 11. where is the dress from, please? :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous4/9/13 15:49

  Ootko yhtään ajatellu, millasilla fiiliksillä palaat takas Suomeen? Vaikka siihen onki vielä aikaa..:D Tätä sun blogia on niin kiva lukea ja nää kuvat on aina vaan ihanempia! Keep on going girl ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. varmaa iha tosi haikeella :D mut toisaalta tiiän etten siltikään tuu jäämään suomeen vaan suuntaan sit johonki eurooppaan asumaan nii eikai se sit nii paha oo :)

   Delete
 13. Anonymous5/9/13 13:42

  pakko sanoo että hyvännäköstä leipää, tuli nälkä! :-D

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!