2013/12/05

21st birthday party

photoyhteiskuvasyndettttbilheetsyndettsyndeillpallot21veeeidsyndetvalottjepajariina

Noni nyt on viime perjantai-illan kuvat siinä! Oltiin mun yhen naapurin 21-v kemuissa jotka oli teemaltaan Las Vegas/Casino. Innostuttiin vähän meijän asujen kanssa ja sen seurauksena oon imuroinu meijän taloa ku hullu (noita höyheniä oli _joka_ paikassa :-D). En haluu ees tietää kuinka paljon höyheniä jätettiin itse pippaloihin, haha..

Nää kekkerit oli muuten siitä hauskat, että ei oltu koskaan aikasemmin edes tavattu synttärisankaria (tokassa kuvassa keskellä) eikä tunnettu bileistä ketään ennen sinne menoa. Ja ei, me ei kuokittu näissä pippaloissa, vaan synttärisankarin äiti kutsu meijät tonne jo jokunen viikko sitten ku juttelin sen kanssa kerran..joo-o vähän eri meininki täällä Australiassa :-D Ihmiset on täällä niin avoimia, että ei tunnu ollenkaan hassulta mennä juttelemaan kaikille tuntemattomille. Kaikki te jotka mietitte ulkomaille lähtöä, mutta pelkäätte että ette tutustu täällä kehenkään, niin sanon teille että no worries siitä ei oo pelkoa :-D

Nyt meen ottamaan aurinkoa, että saisin joskus ees sen kuuluisan aussirusketuksen-->

11 comments:

 1. ihhihii tää on niin hyvä blogi ! c;

  ReplyDelete
  Replies
  1. sanot sinä! itelläs on ihan mahtiblogi<3

   Delete
 2. Anonymous5/12/13 13:31

  Pakko tulla kertomaan, että rrrakastan tätä sun blogia! Kuvat on aina niin hienoja, tekstejä on kivaa lukea, ite blogin pitäjä on erittäin kaunis ja sun päätös lähteä Ausseihin oli kyllä ihan huippu! Tää tulee olemaan mun lemppariblogi varmaan aina ja ikuisesti, niin kauan kun vaan ikinä jaksat kirjotella! ;)

  ReplyDelete
 3. Vitsi kun nää sun kuvat on vaan niiiin upeita!! :D Ärsyttää aina sanoa mutta ei vaan voi mitään :D Miten oot saanu nuo siistit valojuovat? Otin joskus hirveesti sellasia kuvia mut sit ne vaan jäi.. Salamalla ja sitten vaan liikuttaa kameraa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. helpoin tapa on vaan käyttää sitä "yökuvaus" toimintoa :) eli kun salama on räpsähtäny nii sit heilutat sitä kameraa että saat ne valot tommosiks juoviksi!

   Delete
 4. Anonymous5/12/13 15:46

  seurusteletko vielä sen oliverin kanssa?:>

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei me missään vaiheessa ees virallisesti seurusteltu, eli vastaus on siis ei :)

   Delete
 5. Anonymous5/12/13 20:23

  Jee tää on niin mahti blogi! :)

  ReplyDelete
 6. siistit bibbalot!! Meikä tulee kans bilettää sinne>>>

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!