2013/12/06

on my shopping list

kollaasi


Tajusin tossa yks päivä etten oo pitkään aikaan tehny kollaaseja ja päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Muistatteko (vanhat high-streetstylen lukijat) kun tein varmaan joka viikko näitä tämmösiä kokoelmia? Mun mielestä nää on ihan hauskoja :-) Kokosin tähän semmosia juttuja mitkä on mun ostoslistalla tällä hetkellä: kuvioshortseja, revityt farkkuversiot ja nahkapöksyt. Noi vaaleenpunasävyset onkin itseasiassa jo matkalla mun luokse, mutta niitä nyt saa varmaan odottaa jonkun aikaa..piru vieköön kun SheInsidella on niin pitkä toimitusajat siinä ilmasessa postitusvaihtoehdossa! Oon niin malttamaton sielu ettei tässä ehi odotella....haha

ps. Fiilistelen ihan hulluna tota alempaa kuvaa minkä otin jokunen viikko takaperin Perthin keskustassa. Toi muikkeli skeittilaudansa kanssa jotenki kruunaa koko kuvan. I love Perth!! 

21 comments:

 1. Anonymous6/12/13 09:38

  Oi nää on niin kivoja! Sulla on älyttömän kiva tyylitaju, tai menee ainakin yksiin omani kanssa, ja sun elämää on kiva seurata kun itsekin muutin ulkomaille samoihin aikoihin jne. Yks mikä kans ois mahtava olis et tekisit sellasen "vaatekaappini kulmakivet" (inhoan tota sanaa mutta menkööt kun en parempaakaan keksi juuri nyt) tms postauksen :-D siis mitkä sun vaatekaapissa on sellaisia perusvaatteita, mitä ilman et voisi elää ja joista voi muodostaa useita eri asukokonaisuuksia/vinkkejä vaatekaapin kokoamiseen. Ai niin ja pakkausvinkit ois kans ihan supermahtava postausaihe, koska itse ainakin olen - kuten ihan varmasti moni muukin, myöntäkää pois - surkea pakkaamaan ja kaventamaan mukaan lähtevää tavarakuormaa. Olisi ajankohtainenkin aihe monille tässä lomasesongin kynnyksellä ;) Oot ihan mahtava, jatka samaan malliin!

  Ps. Miten onnistut vaikuttamaan aina niin positiiviselta ja sosiaaliselta? Itsestä tuntuu välillä pitkien päivien päätteeksi, että tekisi vain mieli kaivautua kotiin peiton alle eikä nousta sieltä enää ikinä ihmisten ilmoille.. :-D Ihailen tuollaista pirteyttä! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo hei kiitti postausideasta! mulla onki ollu mielessä et voisin esitellä jotain mun vaatekaapin lemppareita :--)

   ja en mäkään aina jaksa olla sosiaalinen, hehe..ehkä se on jotenki niin että kaikesta tekemisestä saa vaan lisää energiaa ja että se on semmonen positiivinen oravanpyörä! ehkä ens kerralla ku sun ei tekis mieli lähteä mihinkää nii lähet vaan - voit yllättyä postiviisesti siitä miten paljon kivempaa olikin kun ei jääny kotiin nyhväämään :--) Mutta mun mielestä ei sitä aina tarvikaan jaksaa tehä mitään, oon itekki aikamoinen kotihiiri välillä!!

   Delete
 2. Anonymous6/12/13 10:01

  liwuekhdfaj en kestä tätä sun blogia ja sun elämää

  niin täydellistä ja ihanaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh en voi kyllä valittaa! mutta on mullakin välillä omat murheeni, mutta eihän tänne nyt kaikkea tuu kerrottua :)

   Delete
 3. Anonymous6/12/13 10:02

  hei voisitko joskus tehä videopostauksen?? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. never say never..nyt on ainaki semmonen fiilis etten välttämättä haluu tehä, en tykkää mun äänestä videoilla :--D

   Delete
 4. Hassua kattoo shortseja ostoslistalla, ku täällä oon jäätävän kylmä ja lunta. :-D Toi viimenen kuva on kyllä täydellinen!

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. ainii totta..eihän tästä listasta monillekkaa varmaa mitää inspistä ollu XD hölmö minä..

   Delete
 5. Aah ihan täydellisiä! Ja KYLLÄ tuo muikkeli tuolla! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe olis pitäny mennä kiittämään sitä ku se teki tosta kuvasta niin täydellisen! :D

   Delete
 6. Anonymous6/12/13 12:30

  Paljonko sä saat au pairina palkkaa viikossa euroina suurinpirtein? :-) ja tiätkö, meneekö ne palkat sen mukaan, missä maassa on au pairina vai onkse palkka sama jokasessa maassa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastaan nyt tähän toiseen kyssäriin. Se palkka vaihtelee ihan maittain ja joka maassa on vähimmäissumma joka aupparille pitää maksaa. Suomessa se on mielestäni ihan uskomattoman paljon paljon au pairille pitää maksaa (n.250e) kun taas esim briteissä se on 55puntaa eli n. 65 euroa, jenkessä se on 195 dollaria eli abaut 143 euroa. Tietysti noi ei oo ne tietyt summat jotka au pairlle maksetaan vaan jokainen perhe saa ne määrttää aika hyvin itse. Ite oon Lontoossa au pairina ja saan 85 puntaa viikossa (n. 101e) ja työskentelen n.25 tuntia viikossa. Se on siis ihan hyvin. Kesällä työskentelin jonkun 3-4vko 45-50h/vko ja sain 180e viikolta. Lontoossa toi matkustaminen kyllä maksaa törkeesti, että kannattaa tosiaan olla vähän enemmän kun se 55puntaa käytettävissä :-D! Toivottavasti tää autto jonkunverran.

   Delete
  2. saan 100euroa viikossa :) ja palkka riippuu ainaki täällä ausseissa ihan siitä mitä perhe haluu maksaa/paljon sulle on työtunteja! Mulla on about 20-25h viikossa tunteja ja toi on aika peruspalkka tohon tuntimäärään nähden (ainaki mitä oon monilta kavereilta kuullu yms)

   Delete
 7. Anonymous6/12/13 13:08

  http://aussiehair.tumblr.com/job

  tsekkaappa tää! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi laitoin tänään hakemuksen tonne! ^___^

   Delete
 8. Mä kelasin et toi alempi kuva on jostain tumblerista :-D magee!!!

  ReplyDelete
 9. Anonymous6/12/13 16:17

  käykö sulla usein sillee et ku tilaat netist jotai ni ne on väärän kokosia? tai palautatko usei tuotteita takas

  :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo varmaan ikinä palauttanu mitään, oon niin huono nois jutuissa :-D Joskus jotkut vaatteet on liian isoja/pieniä/huonosti istuvia ja sillon yleensä annan ne eteenpäin jollekkin kaverille tai myyn kirpparilla :) yleensä kaikki vaatteet on kyl ihan sopivia onneks!

   Delete
 10. Anonymous6/12/13 17:01

  oliks poimintahommaa vaikee saada? ja mitä poimitte? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei tiedetä vielä tarkkaa mitä työtä tullaan tekemään siellä farmilla :) se järjestyy sitte ku mennään sinne!

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!