2013/12/26

sydney day 1

sydney7sydney5sydney4

Hellooo! Terkkuja täältä Sydneystä  Saavuttiin tänne eilen keskipäivällä ja käytiin viemässä tavarat hostellille jonka jälkeen suunnattiin syömään vähän japanilaista ruokaa..haha siinä oli meijän joulupäivällinen :-D Säät ei eilen ollu kovin suotuisat kun sato vettä taivaan täydeltä, mutta se ei meitä haitannut kun mentiin vaan hostellile keräilemään voimia. Tänään sitten pidettiin kunnon turistipäivä ja ajeltiin semmosessa sightseeing bussissa ympäriinsä. Nähtiin kaikki nähtävyydet kätevästi ja otettiin paljon kuvia (niitä tulossa myöhemmin!). Nyt lopetan kirjottelun kun meillä on vaan rajotetusti nettiaikaa enkä tiiä millä sekunnilla se nyt loppuu..toivottavasti kaikilla oli rauhallinen joulu :-)

ENG: Hellooo and greetings from Sydney ♥ We arrived here yesterday and dropped your stuff to the hostel before heading down to the city for some japanese food. Not really the most traditional christmas food for us :-D Weather wasn't that nice on christmas day (raining) but that was alright since we were really tired and wanted to rest in our room.

Today we had a proper tourist day riding the 'hop on - hop off' sightseeing bus. We saw everything from the Sydney Opera House to Chinatown. It was nice and relaxing to sit on the top of the bus and the weather was nice and sunny as well. Anyway now I have lots of photos to publish but I just have to make time to edit them..first world problems? :-D

15 comments:

 1. eikä ihan sairaan upeita kuvia!

  ReplyDelete
 2. ompa ihania kuvia taas kerran !!! (:

  ReplyDelete
 3. vauu taas kerran upeita kuvia!:o

  ReplyDelete
 4. Welcome to Sydney haha :D

  ReplyDelete
 5. Voi kaunokainen...!! Ja hei tosi nätit nää uudet (???) ulkoasutekstit:)

  ReplyDelete
 6. meneekö samainen takki joka sulla on sheinsideltä (pitkä musta nahkahihainen) myös etelä suomen talvessa hyvin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei se ihan pakkasilla mee, ehkä enemmän semmonen syksy/kevät takki :)

   Delete
 7. Aivan täydellinen tuo eka kuva!! Miten sää aina onnistutkin bongaamaan näin upeita kuvauspaikkoja? :D Ja kuka sun kuvat yleensä ottaa? Joku kaveri? :)

  ReplyDelete
 8. Aivan mielettömän hienoja kuvia!

  http://pauliinannn.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!