2015/03/04

Belgian filmikuvia

pukkeli11pukkeli1pukkeli16pukkeli7pukkeli6pukkeli12pukkeli9pukkeli3pukkeli5pukkeli10pukkideli13pukkeli2pukkeli18pukkeli17pukkeli14pukkeli8pukkeli4

Filmikuvia viime elokuulta Belgiasta olkaapa hyvät! Mulla meni pieni ikuisuus käydä teetämässä mun kertakäyttökameran filmi mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan hehe. Belgiassa oon kerran aikasemminkin käynyt kun mun sisko oli siellä vaihdossa ja oli hassua tunnistaa vanhoja tuttuja paikkoja/kahviloita! Viime reissun aikana olin kuitenkin ihan järkyttävän virustaudin kourissa eikä mulla ollu kauheesti energiaa kierrellä suuna päänä kaikkialla. Nyt otettiin se vahinko takaisin ja nähtiin muutamassa päivässä ihan hirveesti kaikkea! Käytiin tietysti siellä Pukkelpop festareillakin (sanomattakin selvää että Kooks oli ihan loistava!!)

Belgiassa on paljon ihania pieniä vintage/second hand liikkeitä ja marketteja - just tää on mun mielestä parasta Euroopassa!! Täällä Ausseissa ei oo samanlaista second hand kulttuuria, mikä on tietysti harmi. Olin ihan elementissäni sohvasurffailemassa, marketeilla tinkiessä ja pikku kahviloissa istuskellessa. Pienen hetken sitä tuli mietittyä, että mitä jos sitä olisikin elämässä valinnut toisin ja päätynyt tonne opiskelemaan. Mullahan oli joskus se suunnitelmissa, mutta kuten yleensäkin, suunnitelmat ja elämäntilanteet muuttuu. Tiesin kuitenkin tehneeni oikean päätöksen Ausseihin lähdön suhteen tun intopinkeänä suuntasin Belgiasta suoraan takaisin Down Underiin! Oma koti kullan kallis :-)

Lisää Belgia kuvia voitte kurkkia täältä jos ette oo niitä vielä aikasemmin bonganneet. Näihin tunnelmiin ja kuulumisiin, huomiseen tyypit!

14 comments:

  1. Oon mielettömän ilonen että oot alkanu taas postailemaan! Niin ihania kuvia ja on tosi kiva kuulla sun kuulumisista siellä Ausseissa! Ehdottomasti mun lemppariblogi, keep going :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee kiva että siellä ruudun toisella puolella on vielä porukkaa! It's good to be back :)

      Delete
  2. Anonymous4/3/15 16:45

    Iha huikeita kuvia <3 ja blogisi on muutenki yks lemppareista! Kuinka pärjäsit Belgias englannilla? eikös siellä kummiski puhuta aika paljon ranskaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe onneks mäki osaan vähän ranskaa :D siellä sutjakkaasti yritin sufeeta tilata ranskan kielellä mutta onneks ne siellä ihan hyvin englantiaki osas! Etenki nuoret oli tosi sujuvia englannin kanssa :)

      Delete
  3. Ihania kuvia taas kerran, tykkään muutenkin sun blogista paljon ja oonkin tosi ilonen siitä että oot taas alkanu postailemaan. Ja yks kysymys viel tähän loppuun; miten alunperin päädyit Ausseihin? Lähitkö vaihtoon vai miten? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Anna! :) Mä lähin tänne alunperin aupairiksi. Lähin siis vasta valmistumisen jälkeen kattelemaan kunnolla että mitäs maailmalla olis tarjota :)

      Delete
  4. Ihania kuvia <3 ja ihanaa että postailet taas, sun blogi on vaan yksi parhaista!

    ReplyDelete
  5. Ai että mitä kuvia!!!! Mikä filmikamera sulla on käytössä ja ootko tykännyt siitä?

    ReplyDelete
  6. Siis nää on otettu ihan sellasella Sokkarilta löydetyllä kertakäyttö filmikameralla! Itekki olin ihan yllättäny miten kivoja näistä tulikaan :)

    ReplyDelete
  7. Muakin harmitti se, ettei Perthistä löytynyt oikein mitään kirppiksiä! Mun oma host-perhekin suhtautui kirppareihin köyhien juttuna ja osti mulle uuden lompakon, kun kerroin ostaneeni edellisen kierrätyskeskuksesta... :D Mutta hei superhienoja kuvia!

    ReplyDelete
  8. hahhhaha repeen tolle neljänneks alimmalle kuvalle ku tos on toi viinipussi :DDD ja juna ja viiniä smoothie pullossa ja sen kaatumiskatastrofi xd

    ReplyDelete
  9. Moikkis Krista! Vihdoin saan aikaseks kirjottaa tänne. Oon lukenut sun blogia jo vuosia. Ei mulla muuta kun että sä vaan oot paras. Näistä kirjotuksista hehkuu onnellisuus ja elämänmaku. Puhumattakaan sun kuvista, oi. Harrastan valokuvausta itekkin, ja tulee aina ihailtua miten sun kuvat on niin mielettömän esteettisiä, kauniisti väritettyjä sekä aitoja! Muutenkin on ollu ihana seurata sun seikkailuja Ausseissa.

    Kiva kun postaat taas, piristää ihanasti päivää! Ja hauskoja kerttiskuvia. Jajajaja <3

    -Vilja

    ReplyDelete
  10. oi mitä kuvia, niin upeita ja ihana fiilis ♥

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!