2015/06/01

Margaret River weekend

margs27margs5margs25margs8margs4margs7margssmargs10margs9margs19margs13margs14margs20kangaroomargsmargs21margs1margs6margs26margs23margs24margs3margs22margs31margs32margs34margs30margs15margs11margs36margs17margs16margs2margs12margs18margs29margs33margs35

Lisää throwback meininkejä! Mulla on viime viikkoina ollut tavoitteena muokata kaikki mun vanhat kuvat alta pois ennenkuin matkaan takaisin Suomeen (mikä on ihan pian! kääks!) ja seuraavana oli vuorossa nää viime marraskuun Margaret River kuvat. Mun parhainihaninykkösfrendi Kiia oli mun luona käymässä pari viikkoa ja tehtiin sitten tämmönen pienimuotoinen road trip, mille otettiin Shannae myös messiin. Margsiin kestää täältä Perthistä ajaa joku about neljä tuntia, mikä ei oo yhtään paha. Siellä luonto on ihan erilaista ja surffaajien näkökulmasta myös aallot on paremmat. Ei sillä, että mä vieläkään olisin sitä surffausta kokeillut haha...Mulle prioriteettilistalla Australia kokemuksissa on toi kenguruiden silittely vähän mieluisampaa :-D Kattokaa nyt miten söpöjä ne on! Tuitui!

Matkan aikana yövyttiin mun yhen kamun luona, mutta ennen tuolla käydessäni ollaan telttailtu karavaaniparkissa. Molemmat hyviä vaihtoehtoja, mutta etenkin nyt huonon sään puolesta ei haitannut yhtään olla mukavasti sisätiloissa. Vähän oli siis tuulista ja märkää, mutta aina ei voi voittaa! Hyvä porukka ja hyvä meininki oli jokatapauksessa ja se on tärkeintä :-) Ensi kesää, lämpöä ja tulevia reissuja odotellessa..

20 comments:

  1. Siis vitsit sentää, ärsyttää niin paljon kattella tämmösiä kuvia, kun ittellä ei oikeen oo resursseja matkusteluun tällä hetkellä... :-D Mut ihan hirveen kivoja kuvia taas! Sun blogi on kyl niin lemppari, just selailin sun vanhoja postauksia ja en tajua miten oon tätä seuraillu joku 4 vuotta jo. Aika menee niin nopeesti haha :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 vuotta! jep niin menee!! hullua :D

      Delete
  2. Anonymous1/6/15 16:16

    ei oo totta, nää kuvat on älyttömän siistejä ja uskomattomi. miten jossain voi olla noin kaunista. ihan kun jostain elokuvasta :-D kateeksi käy!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Margaret River on kyllä ihan älyttömän upea luontonsa puolesta! :)

      Delete
  3. Ihan mielettömiä kuvia! Ihan lemppari toi missä istut chillisti sohvalla <3

    ReplyDelete
  4. aivan ihania kuvia! :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous1/6/15 19:30

    Apuaa miten ihania kuvia<3 Kengurukuvat on niin söpöjä että sulan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eikö!! ne oli niin lutusia <3 hihiihi

      Delete
  6. Anonymous1/6/15 19:35

    Ihania kuvia jälleen kerran :)

    ReplyDelete
  7. En kestä näit sun täydellisiä kuvia D: <3

    ReplyDelete
  8. please write in english too :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I should I know...it's just so much effort! haha :D

      Delete
  9. oi ihania kuvia!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos Sanni! ite oot kyllä aikamoinen velho kameran takana! :)

      Delete
  10. Hahah en oo varmaa ensimmäinen joka kysyy mut millä kameralla kuvaat ja mitä putkia sulla on? Nää sun kuvat on ihan tosi upeita!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi sekä 17-70mm Sigman laajakulma

      semmosta mulla on! :)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!