2013/08/07

bali part 4 ! huh huh vieläkö jaksaa??

bali71
bali64
bali75bali44bali39
mä niin halusin tommosen....se ei vaan olis mahtunu mun matkalaukkuun, buhuu!
bali38
bali33bali25bali72bali46

Joo-o tänään ollaan vietetty hieman sateisempaa päivää kuin näissä kuvissa näkyvää. Oon mm. kastunu ihan läpimäräksi kun oon juossu juna-asemalta kotiin, haha :-D Oli kyllä ihan hauskaa juoksennella sateessa vaihteeks, en valita! Käytiin siis tänään tyttöjen kanssa Fremantlessa vähän shoppailemassa ja mä löysin pari kivaa paitaa kirpparilta :-) Mua jäi vielä mietityttämään yhet Vanssit mitä kattelin City Beachissä (mun lempparikauppa täällä) ja aattelin että onko tässä nyt mun ekat vanssit?? Pitää miettiä asiaa viikonloppuun asti ja käydä sitten hakemassa ne palkkapäivänä jos ne on ihan_pakko_saada. Vai mitä mieltä te ootte näistä? Mun mielestä ihanat 

40 comments:

  1. Anonymous7/8/13 14:34

    No ohanne nyt pakko saada helkkari!!!!
    -tuuli

    ReplyDelete
  2. On kyllä just kivat noi vansit! Ja kyllä näitä balikuvia jaksaa vielä katella!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. no on on! :) kiva juttu, vielä osa vitonen on tulossa!

      Delete
  3. on _pakko_ saada nuo vanssit- oi kyllä osta!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. TÄYDELLISET! hae hae hae!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo viikonloppuna sit varmaan!! :)

      Delete
  5. Anonymous7/8/13 17:02

    Ihaaanat kenkulit, osta pois vaa :-)))

    ReplyDelete
  6. Aivan ihania nää Bali kuvat Harva osaa ikuistaa noin tunnelmallisia hetkiä :)

    ReplyDelete
  7. Ihania kuvia!! :) Tunnelma välittyy!

    ReplyDelete
  8. Anonymous7/8/13 18:59

    paljonkosaat siellä palkkaa? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 300dollaria kahelta viikolta :)

      Delete
  9. Anonymous7/8/13 19:16

    hei ihan aiheen vierestä kysymys - kuinka paljon sä luit sun yo-kirjotuksiin silloin kun ne oli? esim koska alotit näin syksyn kirjotuksiin lukemisen? ja miten meni? :) kiitos jos voit vastata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. no enpä paljoa :-D psyka tais olla ainut johon luin kaikki kirjat kokonaan ja tein muistiinpanoja + kyseltiin kaverin kanssa kaikkia niitä edellisten yo-kokeiden kyssäreitä..ruotsia kans taisin jonkun verran lukea, muita en ollenkaan..aika hävettävän vähän kyllä siis..mutta C:n paperit tuli ja ne riittää mulle vallan mainiosti :)

      Delete
  10. Just aivan ihanat vanssit!!! Ja ah toi viimenen rantakuva, näyttää täydelliseltä, täytyy itekkin käydä kun ensvuonna lähen australiaan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo toi rantakuva on Balilta..toisaalta ausseissa on kyllä mageemmat rannat kun siellä! heh! :D ja kyllä ne vanssit varmaan pitää hakea..hih

      Delete
  11. en kyllästy näihin kuviin koskaan! ja mitkä kengät, osta nyt ihmeessä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okei! heh :-D Kai ne pitää hakea kun on tullu niin paljon kannatusta!

      Delete
  12. Anonymous7/8/13 22:14

    miulla on nuo ja ne on jo ihan rikki, melkein itkettää kun ne on niin ihanat :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. eikäääää :(( mulla ei kyllä ikinä mee mitkään kengät rikki, ehkä ne pysyis mulla ehjänä??

      Delete
  13. voisin katella näitä teijän balikuvia vaikka kuinka, oh miten upeeta! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vielä on ainakin yks osa tulossa! jee :)

      Delete
  14. Nämä kaikki Bali-kuvat on niin kertakaikkisen ihania, etten kestä! Tulee itselleni kamala matkakuume :-D Oon muuten unohtanut aikoja sitten kommentoida, mutta ei hitsit toi sun tatuointis on kyllä magee!

    Ps. Nuo kenkulit on ihanat, kannattaa ostaa! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hih kiitos paljon! itekki jaksan vielä päivästä toiseen fiilistellä tota tatskaa :)

      Delete
  15. Anonymous8/8/13 01:38

    Noi vansit on kyllä söpöt, mutta täytyy sanoa vaikka itte rakastan vansseja yli kaikkien kenkien niin noissa ohutpohjasissa kengissä on ainakin itellä ollu tosi huono laatu. Alkanu sivuista siis rikkoontumaan ihan muutaman kuukauden käytössä :( Voi tosin olla et mun jalka on niihin väärän mallinen, ja sopii paremmin niihin tavallisiin paksupohjasiin versioihin... Mutta ainaki jos ei oo hirmu kalliit niin osta toki!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eikä, höh!!!! :( oon kuullu että joillain on ollu samoja ongelmia esim. conssejen kanssa mutta mulla ei oo kyllä ikinä menny kengät rikki vaikka olisin käyttäny niitä monta vuotta..ehkä mun käytössä ne pysyis ehjänä? vai yritänköhän mä nyt todistella itelleni vaan jotain..haha :-D ja onhan noi suht kalliit, jotain 60e..:s

      Delete
  16. Anonymous8/8/13 11:33

    noi mekot on kivoja, tosin mun mielestä toi sun näyttää vähän isolta koolta :-D istuu paremmin sun kaverille, ei pahalla! ihania kuvia, ja osta ihmees noi kengät :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nii se onki vähän iso :/ äiti pienensi sitä mut silti se ei tunnu istuvan!!! höh!! oli vaan pakko ostaa se sillon ku ei löytyny muutakaan nättiä yöppärimekkoa :) ja joo, oon sanonu Tuulille sata kertaa et se näyttää paremmalta sillä, toivottavasti se nyt näkis tän kommentin ja uskois!! ;)

      Delete
  17. Anonymous8/8/13 12:55

    Upeita kuvauksellisia kuvia, ainut vaan että olisi kiinnostanut nähdä enemmän ympäristöä ja luontoa ja paikallista menoa, paikallisia ruokia jne. Sama sun aussikuvien kanssa! Näkyy yleensä vaan merta tai jotain kotikatua, mut ois siisti nähä lisäälisää! Itse kun en ikinä Perthiin asti päässyt kun olin Australiassa.
    Kannattaa muuten tosiaan lähteä reissaamaan sieltä, hostelleissa asuminen tuo kunnon reissumeiningin ja siellä tapaa valtavasti matkustavia kaikkialta maailmasta, saa ystäviä, on paljon juhlimista ja ihan ainutkertaista kaikin tavoin. Työskentely paikallisten kanssa, esim kahviloista ja ravintoloista saa helposti töitä, antaa myös erilaista perspektiiviä ja kokemusta kuin aupairina työskentely. Oli ihan mahtava kokemus! Suosittelen tosi lämpimästi. Ja voi siellä on niin paljon nähtävää ja hirveästi kaupunkeja joissa sun täääytyy käydä!!!:)
    Ihanaa Australiaeloa sulle<3 (oon kateudesta vihreä, niin ikävä kaikkia hienoja kokemuksia, rentoja Ausseja ja koko ihanaa maata!) nauti täysillä!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo mä tiiän että mulla on kauhee aukko tossa yleiskuvien kategoriassa :( oon yrittäny tsempata siinä, mutta mulla on tällä hetkellä vaan mun 50mm obiska käytössä ja sillä on lähes mahoton ottaa mitään yleiskuvia..onneks äiti lähettää kohta postissa mun normi obiskan niin saisin semmosia "maisema" kuvia tänne otettua :) ja joo, sydney on meijän suuntana uudeksi vuodeksi, joten silloin ainakin tulee käytyä sillä suunnalla! oon ollu täällä vasta niin vähän aikaa että yritän ensin hetkeks asettua tänne aloilleni ja katon sitte mihin tekee seuraavaks mieli suunnata :) kiitos vinkeistä!

      Delete
  18. niin upeita kuvia! :) mäkin haluan tuonne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hih! rahaa säästämään sitten vaan! Harmi että suomesta maksaa sata kertaa enemmän lähteä tonne kuin täältä :/

      Delete
  19. Anonymous8/8/13 21:03

    mulla on just noi van dorenin kengät eri kuosilla ja ne on jo ihan säpäleina, alkanu sivusta purkautuu! mikä on tosi outoa koska on kova vanseja käyttämään ja tää pari on eka mikä on hajonnu, hajosi n. muutaman kuukauden käytön jälkeen :(

    ReplyDelete
  20. Niin makeita kuvii taas! En kyllästy sun blogiin ikinä :-p Kuinka khuulei noi inkkaripäähineet, oon aina halunnu just tommosen!!!!

    ReplyDelete
  21. näyttää niin lämpimältä,
    ja sinä onnelliselta!
    nauti <3
    plus, hae ne kengät ;>

    ReplyDelete
  22. Anonymous18/8/13 10:53

    Mikä toi kuvassa näkyvä kamera on :-)

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!