2013/11/04

I'd be lying if I said it didn't feel right / I've been trying but I just can't get the feeling back


raitahame1raitahame2
hame SheInside, click! (saatu blogin kautta)
Iltaa! Tänään on taas vietelty perinteistä maanantai vapaapäivää shoppaillen..mitenniin piti olla ostoslakko? haha :-D Käytiin semmosessa kivassa outletissa missä kaikki vaatteet oli ihan törkeen halpoja ja ostinkin monta hametta n. neljällä eurolla, paidan ja shortsit alle eurolla yms..ostoksista kuvaa asukuvien yhteydessä sitten kun niitä joskus ehtis ottaa. Tai kyllä niitä kuvia ehtii aina räpsiä pikasesti mutta se niitten postaaminen tänne tuntuu välillä niin ylitsepääsemättömältä :-D Nääkin kuvat on ootellu mua valmiina tossa työpöydällä jo monta päivää mutta en oo missään vaiheessa ehtiny istua koneelle viittä sekuntia pidempään! Täällä on nyt ollu niin törkeen hyvät ilmat (n. 35°C) että oon kyllä mielelläni ollu ulkona mieluummin :--) Nyt nukkumaan että jaksan huomenna taas töissä painaa menemään, gott naaaat 

14 comments:

 1. Yks sana: upea!! Oot kyllä yks malli :D

  ReplyDelete
 2. Et arvaakkaan kuinka ihanaa on kun on joku bloggaaja jolla ei välttämättä ole niitä kilometrikoipia sun muuta, taidan nimittäin olla just samanpitunen kun säkin, ja siks on mahtava katella näitä sun kuvia kun joskus tuntuu ettei ole mitään päällepantavaa enkä löyä näin lyhyelle itselleni vaatteita! haha :D Yleensä oon talvi-ihminen henkeen ja vereen, mutta tänään on satanut vettä aamusta asti ja pimeää tuli jo neljän jälkeen, niin toivoo kyllä että oikeat hamekelit jatkuisivat! D:
  tulipas outo kommentti .D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe mä tiiän tunteen!! mäki seuraan paria bloggaajaa jotka on aika lyhyitä ja siitä saa inspistä omaan pukeutumiseen! harvoin sitä kyllä tajuu kuvista ihmisten pituutta, monen bloggaajan "lyhyyttä" oon yllättyny ne livenä nähdessäni! Kuvat voi hämätä niin paljon :)

   Delete
 3. Ihana toi hattu!! Ja nyt voi sanoo et voi kateus, en haluu es kertoo millainen sää tääl on..:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo toi hattu on aika jees! vähän harry potter henkinen :-D

   Delete
 4. Anonymous5/11/13 13:19

  heei mikä outlet missä ? :-) oon jouluna Perthissä ni vois tehdä visiittiä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Supré kaupan outlet Innaloossa, googlaamalla löytyy varmaan tarkemmat ajo-ohjeet :-)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!