2013/11/06

yhden dollarin kukkashortsit


kukkashortsit3kukkashortsit2kukkashortsit1

Huomenta ihanat! Mä aattelin pitkästä aikaa päivitellä useamman biisin kerralla kun joku oli musapostausta toivonu :-) Nappasin kuvitukseksi parit kuvat mun tän päivän asusta koneen kameralla kun en kuvaajaakaan tähän hätään saanu, heh! Samalla nyt näätte mun kaks uutta lempparijuttua: valkonen neljän euron neule ja euron shortsit ♥  Varmaan sanomattakin selvää, että noi on nyt niitä superhalpoja outlet löytöjä mitä tein toissapäivänä, got to love them!! Nyt mä lähen kaupoille hakemaan credittiä mun puhelimeen ennen töihin lähtöä. Voisin keittää aamuteet ja siemailla sitä mun keepcupista samalla kun käpöstelen keskustaan, hihih. Toivottavasti tykkäsitte biiseistä (nää kuuluu mun hyvänmielen soittolistaan) ja kertokaa ihmeessä jos haluutte mun jakavan biisejä enemmänkin - se nimittäin onnistuu !!

ps. Oon ehdolla Inspiration Blog Awardseissa kategoriassa "lifestyle" - käykääpi äänestämässä täällä jos mielitte voittaa liput blogikemuihin!! Henkilökohtasesti en kauheesti usko omiin voittomahdollisuuksiini, kun ehdolla on niin hyviä kollegoita, mutta ainahan sitä saa haaveilla, hihi :--)

11 comments:

 1. samoja lempparibiisejä!<3 meil kyl natsaa hyvin nää musat usein, ku oon ihan koukuttunu niihin kaikkiin muihin aiempiikin mistä ollaan puhuttu:)

  ReplyDelete
 2. Ei hitsi miten söpö nuo shortsit!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. sanos muuta! ihan lempparit!! ne on mulla jalassa kokoajan :-D

   Delete
 3. oon ite ehdolla samassa kategoriassa mut käyn äänestää sua, koska ansaitsisit todellaki voittaa! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ku oot ihana, piristit mun päivää ^___^

   Delete
 4. Anonymous6/11/13 16:36

  pitää kans pistää muistiin nää laulut ku tosiaan niinku sanoit, tosi hyvänmielen biisejä! kuuntelekko muuten paljon adrian luxia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en ihan hirveesti, oon aika huono musan kuuntelija ku lataan jokaselta artistilta max 2 biisiä :--D

   Delete
 5. Äänestetty on :-) Sä ja sun upea blogi ansaitsis ehottomasti voiton!

  ReplyDelete
 6. Anonymous7/11/13 15:40

  joo lisää musaa jatkossakin! :-)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!