2013/05/28

esittelyssä lemppariblogit


Hellou hellou! Multa on monestikin pyydelty suosikkiblogien esittelyä ja nyt, kun mulla oli tässä töissä luppoaikaa, niin päätin viimein kasata tän postauksen kokoon. Ajattelin aluksi, että "hyvänen aika, enhän mä ees lue blogeja" ja kuvittelin päässäni postauksesta tulevan aivan tynkä..no kyllähän niitä nyt ihan hyvä määrä tähän saatiin! :-D Luen siis harvoja mutta valikoituja blogeja, sillä en halua käyttää kaikkea vapaa-aikaani blogien lueskeluun. Yksi syy myös siihen, ettei mun bloggerin lukuluettelossa oo kymmenittäin blogeja on se, että oon hirveen nirso niiden suhteen. Ihan vaan muutamaa blogia luen tavan vuoksi, mutta muuten kaikki on sellaisia mistä saan aina hirveesti inspiraatiota omaan bloggaukseen/kuvailuun/tyyliin. Tähän poimin mun ultimate favouritit joissa kaikissa on aikalailla sama resepti: omanlainen tyyli, kauniita ja hyvälaatuisia kuvia, monipuolisia postauksia ja hyvä meininki. Pidemmittä puheitta käykää näiden kimppuun:

kiia


Kiian blogi on niin ihana! Tässä on just sellasta "vanhaa" fiilistä mitä blogeissa oli vuosia sitten! Kiia kirjottaa kivasti ja ottaa ihania kuvia - uskon siis että lukisin tätä blogia vaikka en Kikiä tuntisikaan :-)

julia


Mun kaverin Julian blogi on suht uusi, mutta oon siihen jo heti koukussa! :-D Kuvat on ihania ja just sellasia rentoja "kunhan teki mieli räpsästä tästä kuva". Tässäkin blogissa on just sellasta aitoa meininkiä ja fiilistä mistä tykkään :-)

hegemony


Tarun blogissa on hyvin otettuja, kauniita asukuvia ja blogin pitäjällä on selkeästi oma tyyli mistä tykkään. Kuvat Barcelonasta myös kiinnostaa. Yksinkertaisesti vaan erittäin rento ja hyvä meininki tässä blogissa!

irina


Irinan blogista inspiroidun tosi paljon pukeutumisen suhteen! Meillä on ehkä vähän samanlainen tyyli ja fiilistellään molemmat kirppislöytöjä - siinä varmaan yks syy miks tää blogi kolahtaa niin hyvin. Joskus töissä kun on hiljaista niin saatan selata blogin kuvia läpi montakin tuntiakin :-D 

paju


Pajun pitämässä blogissa on ihanan rento fiilis, kuvat on hienoja ja tyylikin kolahtaa muhun ihan täysin. Tässä blogissa on kaikki ominaisuudet kohillaan ja on se jopa niin inspiroiva, että blogin köpis postausten myötä inspiroiduin silloin taannoin varaamaan matkat kyseiseen kaupunkiin! :-D

sunshine

Sunshine in north

Ihana blogi täynnä toinen toistaan hienompia kuvia! Tää on kunnon inspiksiä antava blogi! Olis ihana nähdä vielä enemmän blogin pitäjän kuvia/tyyliä, sillä se vaikuttaa just sellaselta mikä muhun kolahtaa :-)

ida

365 days with Ida

Idan blogia oon seurannu jo vuoden päivät ja se taitaa olla yks ainoista blogeista jota oon oikeesti seurannut tosi tosi pitkään. Idan tyyli inspaa tosi paljon, mutta myös kaikki graafiset jutut mitä blogista löytyy on aivan ihania. Taidan tykätä blogista myös sen takia, että sen pitäjä vaikuttaa todella mukavalta ihmiseltä  :-)

birds

I LIKE BIRDS

Tässä blogissa tykkään (yllätys yllätys) kuvista. Ei haittaa, vaikka tekstiä on vähän, sillä tykkään useinmitenkin katsella vaan kauniita kuvia - ja niitä tästä blogista löytyy! Omanlainen "vähäeleisyys"  koukuttaa ja inspiroi tässä blogissa.

Mitäs tykkäilitte? Onko teillä paljon samoja lemppareita vai löytykö ehkä uusia sellaisia? Linkatkaa ihmeessä myös omia lemppareitanne! :-)

26 comments:

  1. Oi ihania blogeja, löysin monta uutta ja ihanaa seurattavaa! :-) Hihi, kiitos! ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem - on ilo jakaa nämä muillekin! :)

      Delete
  2. Aww!! Ihmettelin että mistä hitosta mä sain yhtäkkiä lisää lukijoita :--D Kiitos ihana <3

    ReplyDelete
  3. Aa krista oot paras <3 kiitos!

    ReplyDelete
  4. Eiiikää, ihana, kiitos!!! :'-)))) Musta säkin vaikutat kivalta tyypiltä. hihii olipas tää piristävä ja ihania noi kaikki muut blogit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hih, kiitos! :) ja onhan noi, ihan huippublogeja kaikki!

      Delete
  5. Haha usko tai älä, mulla on sattumoisin meilkein noi kaikki samat blogit lemppareina myös! Vaan kaks noista ei kuulostanu yhtään tutulta, muihin oon ihan koukussa :D Ja sulla on muuten aivan IHANA blogi! Tosi omaperäinen, eroaa mukavasti kaikest mainstreamista :)

    http://anna-secrets.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon! :) ja toivottavasti laitoit nyt ne kaks muuta myös lukulistalle ;)

      Delete
  6. Oi kiitos paljon kehuista! :--) <3 hauskaa, että tämän kautta löysin nyt sinun blogisi! mainiota!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. oleppa hyvä - olet ne ansainnut! :)

      Delete
  7. Anonymous29/5/13 09:52

    Hei anteeksi ihan tällainen ot, mutta uskollinen lukijasi haluaisi kysyä neuvoa: miten ihmeessä bloggerissa saa keskitettyä otsikkokuvan? Mitkään netistä löytämäni kikat eivät tunnu tehoavan :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. otsikkokuvan? siis meinaatko tota banneria? koodista oon sen muistaakseni tainnut muokata :) kommentoi johonki uudempaan postaukseen jos tarviit apua sen koodin kanssa niin voin koittaa auttaa!

      Delete
  8. Anonymous29/5/13 17:47

    Millanen on sun perus arkimeikki ? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aurinkopuuteria, ripsaria ja kulmakynää :)

      Delete
  9. Oi ihanaa, kiitos krista! <3

    ReplyDelete
  10. Sun blogi on myös yks mun suosikeista;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ihanaa! kiva kuulla, tää piristi mun päivää :3

      Delete
  11. Anonymous7/6/13 19:11

    Löysin ihania seurattavia näistä♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee hyvä! se oliki tän postauksen tarkotus! :)

      Delete
  12. Anonymous8/6/13 00:02

    http://torkkujajanokkosia.blogspot.fi/
    hyvää ruokaa

    http://bitterteablog.blogspot.fi/
    leffoja, kirjoja, jne.

    http://vialiivia.blogspot.fi/
    ihana tunnelma

    http://laurainka.blogspot.fi/
    graafista komeutta

    ReplyDelete
    Replies
    1. laurainkan blogia oonki joskus käyny kurkkimassa, mutta muut oli ihan uusia tuttavuuksia! kiitos linkeistä :)

      Delete
  13. kiitos kaunokainen, olen otettu ja hymyillyttää! sai taas syyn jatkaa blogin pitämistä ;--)

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!