2013/05/03

kesäasu

mekkoasu2 Helloo! Aattelin tulla päivittelemään vielä vähän parempaa kuvaa siitä eilisestä asusta, mutta tajusin että kaikki kuvat oli jotenki outoja (vinoja) ja jokaisessa kuvassa tuuli puhalsi hiukset mun naamalle..haha :-D Tänään oon käyny läpi vakuutusyhtiöitä ja kyselly erilaisia tarjouksia matkavakuutuksista sitä Australiaa silmälläpitäen. Kauheesti kaikkia asioita nyt pitää hoitaa ennen lähtöä, kääksistä! Nyt kuitenkin lähen äitin kanssa jumppaan ja solkkuun - operaatio rusketus on täydessä käynnissä! :-D

12 comments:

  1. Anonymous3/5/13 20:17

    hei mitä oon sun blogia lukenu, nii käyt kirppareilla paljon! :D osaatko sanoo, onko helsingin keskustassa jotain hyvää kirpparia? tai jossain muualla helsingissä edes? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä en niin tarkkaa tiiä noista helsingin kirppareista kun asun ite lahdessa! Hesassa tuli käytyä siellä valtterin kirpparilla (mitä ei kylläkään enää ole) sekä joskus kaivarin kanuunassa + random kierrätyskeskukset ja fidat tuli joskus tsekkailtua läpi :)

      Delete
    2. Anonymous4/5/13 09:33

      Entä sitten ne lahen parhaat kirppikset?

      Delete
    3. lahessa ei oo mun mielestä mitään ihan "parhaita" kirppareita, joten tykkään käydä kaikissa - joskus voi sitten tärpätä ja löytää jotain kivaa :)

      Delete
  2. Replies
    1. joo se on kyllä aika kiva! :)

      Delete
  3. Anonymous4/5/13 16:28

    ihana asu ! haluisitko tehä linkitä blogisi postauksen ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voisin kyllä joskus tehä! :)

      Delete
  4. Sellailin täällä ja sun blogi teki mut tosi iloseksi, tykkään kauheesti sun kuvista ja jutuista :) Kiitos, alan ehottomasti seuraamaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee! tervetuloa seuraamaan! :)

      Delete
  5. mistä toi mekko on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kirpparilta, mutta alunperin noita myytiin ginassa joskus pari vuotta (?) sitten :)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!