2013/07/03

asukuvaa rannalta

asurantsu3rantsuasurantsu2asurantsu1
Well helou! Tajusin justiinsa, että eipä oo vähään aikaan näkyny kunnon asukuvia täällä blogin puolella ja päätin korjata asian. En sitten tiedä kuinka kunnollia nää on, mutta ajatus on tärkein eikö? :-D Kaikki asun vaatteet on jotain vanhoja/kirpparilta hommattuja, joten en nää järkeväks luetella mistä mikäkin on mutta jooh..ainakin päässä oli se paljon keskustelua herättänyt lippis, haha..mun mielestä se on kyllä ihan kiva ja aika välttämätön tollasina kuumina rantapäivinä :-)

Tänään olin muuten hommaamassa itelleni kansainvälistä ajokorttia, kun selvisi etten tarvikaan sellaista. Ne anto mulle sieltä toimistolta kuitenkin jotain mukaan: kyltit autoon jotka kertoo että oon suht uus kuski :-D Vähän nauratti..nyt sitten vaan odottelemaan ekaa mahdollisuutta päästä ajelemaan. Vasemmanpuoleinen liikenne, here I come!

28 comments:

 1. ihan mielettömän ihania kuvia!

  ReplyDelete
 2. Lisäät aina niin ihanii kuvii tänne että!!! (@?!£#%!) no ei :Dd on jo ikävä, skypetetää hei joku päivä? (Voisin lataa sen ihan sua varten haha). Puss och kram!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahah :--D joo hei skypetetää!!! lataa se asap ;)

   Delete
 3. Anonymous3/7/13 10:39

  oot.täydellinen.♥
  - kiia

  ReplyDelete
 4. ihania kuvia! :)

  http://burgundyboom.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Upeat asukuvat, mahtava kuvauspaikka :-) ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Vau mitä kuvia! Oispa iteki jossain ihanan meren rannalla :-) Tämä itämeri ei ehkä ihan vedä vertoja tuollaselle :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei ehkä ihan joo :D harmi!

   Delete
 7. hyviä kuvia, käytätkö mitä suojakerrointa tuolla?:)
  ja kysymys tuosta ajokortista, kelpaako se ihan suomen ajokortti vai onko sulla joku englanninkielinen kortti olemassa jos ei kansainvälistä korttia tarvitakaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla ei oo ollu mitää suojaa nyt :--D Täällä on talvi, joten toi aurinko ei oo niin porottava vielä..ehkä pitäis hommata joku..haha :D ja ainaki ne siellä toimistolla sano että normi suomalainen ajokortti käy, sillä siellä takapuolella on niin selkeesti ilmastu ne jutut mitä saat ajaa ja millon ne on voimassa. eli mulla ei oo mitään englanninkielistä versiota siitä nyt, vaan ainoastaan ne kyltit mitkä kertoo että oon uus kuski :)

   Delete
 8. Anonymous3/7/13 13:01

  Minkä kautta buukkasit lennot sinne? Ja ostitko vaan menolipun vai saitko jotenkin joustavasti myös paluulipun kun et varmaan vielä tiedä tarkkaa lähtöpäivääkään?:-) Itekkin suunnittelemassa lähtöö ausseihin ja mietin miten toi lentohomma kannattais hoitaa kun paluupäivästä ei tietoo:-D Vitsit oon kade kun oot jo siellä, haluaa kans jo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä ostin vaan menolipun koska mulla ei oo mitään hajua paluusta :) ja taisin jonku e-tiketin kautta varata ne tai jotai?? siis ihan sama ku joku ebookerts tms..vertailin monia sivustoja ja nappasin vaan halvimman ! :)

   Delete
 9. Ikävä papi :-( ihania kuvia nää rantakuvat, oikeen nostaa tätä matkakuumetta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kikiiii <3 skype tänää?? ja hei tehän lähette ihan just sinne barcaan ;)

   Delete
 10. Vau mitä kuvia, upeita :--)

  ReplyDelete
 11. Aivan ihanaa nyt lukea sun kokemuksia australiasta ja nähä noit kuvia ja muuta ku itekkin suunnittelen kovasti lähtöä austraaliaan jossain vaihees kunhan lukiosta pääsen eroon ja näin! ja oot upea muutenkin ja lippiksessäsi ei ole mitää vikaa, haha!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jes! yks lippis kannattaja siellä! wuhuu! :D ja hei, todellaki kannattaa lähteä ;)

   Delete
 12. eikä miten ihanan kesäisikuvia ja ihana asu! Upea tuo meri ja kaikki!:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon :) toi meri on aika kiva kyllä juu-u!

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!