2013/07/09

today I would want to wear..

wear
housut Sportsgirl / paita h&m / laukku Cambridge Satchel Company / pipo Sportgirl / lenkkarit Nike
Huomenta! Mun teki kauheesti mieli kasata tämmönen kollaasi tossa yks ilta ja päätin sitten ryhtyä tuumasta toimeen :-D Kasasin tähän mun toivoman "arkiasun" mun tän hetken lempparijutuista:
♥ kuviohousut mulla on ne yhet kuviolliset legginssit kyllä ja ne passaa edelleen vallan mainiosti
♥ Satchel Tilasin itelleni tollasen ylppärilahjaks jo tossa reilu kolme viikkoa sitten Asoksen aleista, mutta eipä oo laukusta vieläkään kuulunu mitään vaikka kuudessa päivässä sen piti tulla perille..hmm..mitähän mun kannattais tehdä kun en pääse edes asoksen tunnuksillani kirjautumaan sisään, jotta voisin tsekata seurantakoodin avulla missä se hiihtelee???
♥ peruspaidat oon ihan kauheen tylsä nykyään tyyliltäni, sillä tykkään käyttää ihan perus toppeja/paitoja ilman mitään kuvioita tai printtejä..
 pipot ah mä haluun pipon! Täällä on välillä iltasin tosi viilee niin tollanen lämmittäis ihan mukavasti :-) Harmi vaan, että mitkään pipot ei tunnu sopivan mulle ja ainoon hyvän yksilön jätin Suomeen ("ei siellä pipoja tarvi")
 lenkkarit vihdoin ja viimein tähän trendiin mukaanpäässeenä oon nyt kokoajan hehkuttamassa noita, haha..

onko mun toiveasu kollaasissa mitään samoja suosikkeja kuin teidän omissa? :-)

10 comments:

 1. Onko siellä missään vaiheessa niiku talvea vai onko lämmintä ympäri vuoden? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no suomalaisten näkökulmasta joo, on lämmintä ympäri vuoden :) näiden mielestä täällä on nyt ihan hyisevän kylmää kun asteet liikkuu jossain 15-25C tuntumassa :-D eli nyt on perjaatteessa talvi ja sitten kun suomessa on talvi niin täällä on jotain 40astetta lämmintä! :D

   Delete
 2. Kyllä kyllä kyllä! Neonkeltaset lenkkarit ottaisin saman tien jos saisin!

  rolssi_@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/7/13 09:45

  on! kuviolliset housut ja laukku (-: Sä sun facebook sivuilla näytit miten tehdään noita kollaaseja. Mä koitin, mutta kun lisään niitä kuvia, niin ne menee silleen päälleikkäin, miten saat ne erikohtiin? Toivottavasti ymmärsit kysymyksen :-D

  ReplyDelete
 4. Anonymous9/7/13 09:48

  tästä sun bloginlukemisesta on myös muutakin hyöyä kun kiva mieli: en oo koskaan kuullut suurintaosaa näistä biiseistä mitä tänne linkkaat ja tykkään kaikista paljon! Saan lisää hyviä kipaleita kesäsoittolistaan, kiitos (-:

  kaisa

  ReplyDelete
 5. Anonymous9/7/13 11:54

  millä muokkasit tän?

  ReplyDelete
 6. Anonymous9/7/13 16:15

  onko sulla instagramia ? :-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous10/7/13 02:11

  Voisitko tehä postauksen siitä, miten tollanen kollaasi tehään? Tai jos et, niin selittää lyhyesti:) ois upeeta!

  ReplyDelete
 8. Mä oon himoinnu tota Satchelia ikuisuuden, mutta keväällä bongasin sitten Nykistä halpisversion jostain ketjuliikkeestä. Tossa vähän aikaa sitten mulla oli just vähän samaantyyliin mustavalkonen + neon -asukin (http://miffas.blogspot.fi/2013/06/black-n-yellow.html), joten kollaasin tyyli iskee kyllä! :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!