2013/07/12

perfect day to have a fever.......not

asufremantles

Terkkuja täältä sohvan pohjalta! Meikäläiseen iski eilen terdeilyn jälkeen joku superviirus ja nyt oon maannu sohvalla voimattomana koko päivän. Vähän harmittaa sillä moneen päivään ei oo ollu näin nätti keli kuin tänään..ja mä oon poistunu kotoa vaan hakeakseni pyykit narulta, saakeli!! :-D Kuumemittaria näillä ei vissiin ole, mutta voisin vaikka lyödä vetoa että kuume on nyt aika korkeella..Tää flunssa iski vähän huonoon saumaan, sillä illalla olis ollu kivat synttäribileet, huomenna aamulla anniskelupassi koulutus ja muutakin sovittua menoa tälle päivälle. Kai sitä on pakko huomiseksi tervehtyä sille kurssille kun ei sitä voi oikeen peruuttaakkaan + meillä on niin kivaa ohjelmaa suunniteltuna suomityttöjen kanssa illaksi ettäh! Noh tästä olosta ei voi kyllä syyttää kun itteään - olis pitäny laittaa paremmin päälle eilen kun lähettiin ulos.

Tää asukuva on siis jo muutaman päivän takaa kun olin Fremantlessa käymässä Riinan luona. Päivä oli ihan täydellinen ja aurinko paisto! Otettiin muutamat kuvat siinä satamassa ja vilkuteltiin ökyaluksille kun ne ajeli siitä ohi (ne tööttäili ja vilkutti takas, haha..)

Nyt peukut pystyyn ja sormet ristiin että koen jonkun ihmeparantumisen! Ja hyviä kotitohtori vinkkejä saa kertoa, kaikki otetaan avosylin vastaan :-D

8 comments:

 1. Juo hunajateetä :-)! Parane, ettet missaa mitään ihanaa siellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. näillä on vaan ihan saakelin pahanmakuista hunajaa täällä...ei voi mitenkää verrata suomalaiseen :D

   Delete
 2. Kuppi keitettyä vettä ja lusikallinen hunajaa, on ainekin mulla ollu kovassa kulutuksessa viime päivät... Mutta se kyllä auttaa oloa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo pitänee itekki testailla..näitten hunaja nyt vaan on aika pahan makusta (höh!!) :D

   Delete
 3. Anonymous12/7/13 15:14

  ihanat shortsit! Mistä noi on ostettu?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kirpparilta joskus :) oon ite laittanu noi niitit tohon eteen!

   Delete
 4. on se kyl tyhmää kun flunssan sun muitten pöpöjen pitää aina iskee, kun on suunnitellu kaikkee kivaa :( mut parane pian!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo yritetään! vielä on nenä tosi pahasti tukossa!!

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!