2013/07/17

blast from the past - my life 3 years ago

past5past2past4past8past3past1past7past9
Aloin eilen nostalgiapäissäni selailemaan mun ja jennin vanhan blogin kuvia kolmen vuoden takaa. Mulle tuli sellanen tunne, että tosta ajastahan on jo ikuisuus kun olin 16-v ja hengailin kavereiden kanssa päättömästi ilman muuta tavoitetta kuin vain nauttia elämästä. Ei tarvinnut stressata tulevasta - seuraavaksi kolmeksi vuodeksi oli suunnitelma valmiina, sillä jatko-opiskelupaikka oli tiedossa.

Toi oli ehdottomasti yks mun elämäni parhaista kesälomista ja oon monesti kaivannu tota samaa huoletonta ja onnellista fiilistä mikä silloin oli. Nyt musta tuntuu, että oon taas päässy siihen pisteeseen elämässä jolloin nautin joka hetkestä täysillä. Saatan käppäillä yksin kotiin normaalina tiistai-iltana enkä pysty lopettamaan hymyilemistä! :-D Miten mä tähän fiilikseen pääsin? Tekemällä just sitä mikä musta tuntuu oikeelta: matkustaa, nähdä uusia paikkoja, tehdä töitä, tutustua uusiin ihmisiin, ihastua yllättäen, hengailla päämäärättömästi kavereiden kanssa ja vaan nauttia elämän pienistä asioista.

Musta on välillä hassua kun saan kommentteja joissa päivitellään sitä kuinka onnekas oon ja kuinka kateellisia mulle ollaan siitä kun oon täällä Australiassa ja nautin elämästä. Eihän sillä oo mitään tekemistä onnen kanssa, että tänne päädyin! :-D Mä tein töitä, säästin ja elin vähän niukemmin pitkän aikaa jotta sain säästettyä rahat lentolippuun ja viisumiin. Kaikki noi mä maksoin kokonaan itse tienaamillani rahoilla. Eli ei haaveiden toteuttamista varten tarvitse voittaa lotossa, mutta ei kuitenkaan kannata odottaa että kaikki tulee tarjottimella nenän eteen. Tarvitaan vain vähän pitkäjänteisyyttä ja uskoa omiin unelmiin :-) don't dream your life, live your dreams

En tiiä oliko tässä tekstissä nyt mitään järkeä, oon kauheen huono kirjottamaan mun fiiliksiä "paperille" ! :D Nyt kuitenkin lähen viemään pyykit ulos kuivumaan ja alan valmistautua tähän päivään, joka tulee toivottavasti olemaan täynnä kaikkea jännittävää :-)

36 comments:

 1. Ihana biisi, tost tulee muistoja itse kullekin!

  ReplyDelete
 2. Anonymous17/7/13 09:04

  Ootko jonkun järjestön kautta aupairina Australiassa? :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/7/13 09:15

  arvostan sataprosenttisesta tollasta puhetta, asiaa :-D!!
  //pinja

  ReplyDelete
 4. Voi että, mikä postaus!! ♥ Ihana fiilis välittyi tänne saakka, kiitos siitä! Oot huippu! :-)

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. no problems, kiva että tykkäilit! :)

   Delete
 5. mä itse elin elämäni parhaimman kesän just nimenomaan 3 vuotta sitten, kun pääsin ylä-asteelta ja amis oli vasta edessä ♥ harhailin päättömästi parhaan kaverin kanssa ympäriinsä, en miettinyt kellonaikaa tai töitä, en stressannu ja tein asioita hetken mielijohteesta :-) ihan ärsyttää, kun nykyään tuntuu että kaikki mun elämässä on niin suunniteltua..

  tosi hyvä toi sun kirjottama teksti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. sitten vaan pitää tehä jotain repäsevää jos siltä tuntuu!! :) ja kiitos!

   Delete
 6. Ihana teksti :) ihanaa et oot onnellinen siellä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ikävä sinnuuu vaan välillä! <3

   Delete
 7. Hyvin kirjotettu! Ite just eilen ostin lennot ausseihin, kun kaveri pyysi mua sen kanssa ja sehän oli menoa se;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. noni! tervetuloa vaan tänne kengurumaahan!! :)

   Delete
 8. Replies
  1. thank you so much ! :)

   Delete
 9. Ihana postaus ja teksti varsinki !!

  ReplyDelete
 10. Anonymous17/7/13 12:37

  Hei sä osaisit varmaan auttaa! Kun viisumiin pitää olla se terveystodistus niin millanen pohja siinä on? Tai, kun ite soitin aikaa, että saisin sen niin ne vaan käski selvittää, että millanen sen pitää olla?!? Ja mä en löydä mistään vastausta:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei mulla mitään terveystodistusta ollu, siellä viisuminhaku sivulla vaan ite täytetään sellanen terveysselvitys :) eli no worries, ei tarvi hakea mistään mitään todistusta! ainoastaan jos sulla on joku sairaus yms mut normitapauksessa ei :)

   Delete
 11. mulle tulee samanlaisia kateus kommentteja aina välillä ulkomailla asumisesta. Musta ulkomaille muuttaminen ei vaadi paljoa mitään, paitsi motivaatiota tietysti sopeutua ja sun tapauksessa tietysti rahan keräämisen lentolippuihin. Mun unelma asua Berliinissä oli tosi helppo toteuttaa, eikä kenkenkään sitä pitäisi kadehtia, koska siihen on melkein jokaisella mahdollisuus :-) ainakin jossain vaiheessa elämää/nuoruutta.

  Eli komppaan kyllä tota "don't dream your life, live your dreams". Jos jotain haluaa ja sen eteen tekee vähän (tai jopa vähän enemmän) töitä, niin kyllä ne unelmat toteutuu:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä teksti Irina!! niin totta joka sana :) me ollaan ajateltu muuttaa ehkä itävaltaan tän reissun jälkeen enkä nää sitäkään mitenkään mahottomana!

   Delete
 12. Anonymous17/7/13 13:43

  missä kaupungissa oot siel australiassa?

  ReplyDelete
 13. Vitsi mikä kaunokainen tossa keskimmäisessä kuvassa!! Ja hei MAHTAVAA että sinä itse toteutat omat haaveesi. Niiku sanoit että ei siinä onnea tarvita, kovaa työtä ja päättäväisyytä. Ihania hetkiä sulle sinne :))

  ReplyDelete
 14. Ihana toi keskimmäinen kuva susta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. vanha kuva mutta kiitos kiitos :)

   Delete
 15. Anonymous17/7/13 15:22

  Oletko vielä yhdessä sen miehen kanssa?=) ja kuinka kauan olet vielä austraaliassa etkö kaivaa suomeen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kenen miehen kanssa? :D olin ihan sinkku kun tänne lähin! ja oon täällä ainakin sen vuoden :) kaipaan suomesta kyllä mun kavereita välillä :(

   Delete
 16. Anonymous17/7/13 21:30

  ei hitto mua rupes hymyilyttämään kun luin tätä tekstiä, ja tajusin samalla miten hyvin mullakin menee elämässä ! Ja oliveriinko oot ihastunu vai hä ?! (;

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee hyvä että sielläkin päin sujuu hyvin! :) ja ehkä :D heh

   Delete
 17. mun mielestä tää teksti oli niin ihana! vaikka oon vasta 17 niin mustakin tuntuu että tää aika rientää ihan liian nopeasti. ihan ku ei tapahtuis mitään, tai sitten vaan liian nopeasti. ihanaa ku pääsit tavoittaa unelmaasi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin se aika vaan hurahtaa!! :)

   Delete
 18. Anonymous19/7/13 00:50

  You are so pretty in the 5th picture !

  ReplyDelete
  Replies
  1. really old pic, but thanks!! :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!