2013/10/14

But you, but you don't wanna think no more, passed out on your bedroom floor


buildingaamualaacornerriinuliipizzaatatskapurilainenhanisstytötriinulilasitmansikatidmeitsiperthkahvitpalmut

Holaa! Täällä maapallon toisella puolella ollaan viimein palattu takaisin töihin tän parin viikon lomailun jälkeen. Monet jo kyselikin että oonko mä enää täällä perheessä töissä kun en oo kirjotellu niistä mitään pitkään aikaan ja vastaus on että oonhan mie :-D Lapsilla vaan oli koulusta parin viikon loma niin ne oli isällään ja sitten reissussa äitinsä kanssa niin mä en oo oikeestaan nähny niitä ollenkaan. Keskityin vaan nauttimaan elämästä ja teinhän mä aika paljon niitä ravintolavuorojakin niin ei ihan laiskotteluks menny, haha. Tänään oli sitten lasten vika lomapäivä ennen huomista kouluunpaluuta joten vietettiin se mukavasti maauimalassa lilluessa. Sää oli mitä parhain (aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta) ja oli jopa niin kuuma että olin paahtua aurinkoa ottaessa!! Noh nyt on ainakin kiva rusketuksen alku ;-)

Ainiin ja aattelin tehä sen "elämää aupairina" postauksen ja mulla on siihen kyllä aika paljon idiksiä ja aiheita mutta aattelin vielä kysästä olisko teillä jotain kyssäreitä mitä siihen vois liittää? Antakaa nyt siis palaa jos jotain kysyttävää on mielenpäällä :-)

20 comments:

 1. onko kivaa olla aupairina?
  kuinka pitkään oot ollu?:)
  kuin pitkään vielä tuut olemaan?
  saatko jotain palkkaa?
  suositteletko muille?
  onko se rankkaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. vastasin näihin kyssäreihin tossa uusimmassa postauksessa! :)

   Delete
 2. lataatko nää kuvat flickrin kautta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. onks sulla siellä maksullinen käyttäjä vai monta käyttäjää kun kuvia on kuitenkin sen verran paljon? ;) kiitos paljon jos viitsit vielä vastaa tähän <3

   Delete
  2. ei oo maksullista käyttäjää, sillä mä pienennän mun kuvat tähän blogikokoon jo photoshopissa niin ne on aika pieniä = ei vie niin paljon tilaa flickrin tililtä :-) mulla ei oo koskaan ees menny lähellekkään maksimia se mun kuukauden saldo joten suosittelen pienentämään kuvat valmiiksi jo blogikokoon ennen lataamista sinne palvelimelle!

   Delete
  3. ai siis onks siellä joku maksimi juttu vai? :D empäs ookkaan tienny... eli ne entiset kuvat ei mee piiloon blogista vaikka lataiskin yli sen 200 vai mitä se onkaan, kunhan ei lataa liikaa eli just yli sen maksimimäärän? :) ku jos ei oo maksullista käyttäjää niin eihän niitä vanhoja kuvia näy flickrissä... mutta kai sitten blogissa näkyy? kiitos vastauksista <3

   Delete
 3. ihana toi tatska!!! mietitkö kaua et millase otat? :) eiks sua pelottanu ettet tykkäiskää siit ku toi on kuitenki iso ja näkyvä

  ReplyDelete
  Replies
  1. olin miettiny ton kuvan ottamista jo pari vuotta ja päätin että otan sen valmistuttuani jos vielä tykkään ideasta :) joten kertaakaan ei tullu semmosta oloa etten tota haluis nii en usko että jatkossakaan tulee!

   Delete
 4. niin upeita kuvia taas! mun on pakko saada tollasia mansikoita ! :D

  On My Way

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on maailman helpoin tehä!! sulattaa vaa suklaata ja dippaa mansikat sinne :) ja kiitos!

   Delete
 5. ei kyllä liity aupair asiaan, mutta onko tolla sun tatskalla joku merkitys? ja mitä siin lukee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. siinä lukee "set your sails" ja se on mulle muistutuksena siitä että pitää olla rohkea ja mennä näkemään maailmaa :) Se on myös eräänlainen muisto nyt tästä elämäntilanteesta missä oon. Oon kauheen huono kuvailemaan, sori! :-D

   Delete
 6. Oih mikä tatska!! Mitä tos lukee?

  ReplyDelete
 7. haluisin tietää, että oletko ihan osa sitä perhettä vai enemmänkin vain työntekijä? ja kumpaa ite haluat enemmän olla?
  tuntuuko se niiden talo ihan kodilta, ja onko sun helppo olla niiden seurassa?
  joudutko tekemään enemmän töitä/joitain asioita mistä ei alussa ollut puhetta?
  saatko mennä minne haluat ja miten haluat, vai onko sulle asetettu jotkut rajat?
  ostaako ne sulle ruuat yms. vai joudutko itse ostamaan?Ostaako ne sulle kaiken mitä haluat, vai oletko joutunut joustaman sun ruokatottumuksissa?
  tuletko hyvin toimeen niiden lasten kanssa, totteeleko ne sua ihan moitteettomasti?
  kerro vähän sun työajoista, onko sulle annettu tarkat työajat jolloin teet jotain, vai sanooko se äiti sulle esim edellisenä iltana huomisen suunnitelman?
  oletko kokenut aupparina olon rankaksi?
  sulla ilmeisesti suunnitelmissa nyt muutto, joten oletko jo kertonut sille perheelle vai onko sulla jo sovittuna niiden kanssa tietty pvm jolloin lopetat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. yritin saada vastattua kaikkiin näihin kyssäreihin tossa uusimmassa postauksessa -käy sieltä siis kurkkaamassa! :)

   Delete
 8. asutko sä siis siellä perheessä niien kotona vai omassa kämpässä ja käyt hoitaas vaan niitä siellä niien kotona?

  ReplyDelete
  Replies
  1. asun tän perheen kaa, mulla on oma huone :)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!