2013/10/04

ihana valo - photostory kuvakilpailu

Hiphei huomenta kaikille! Aattelin tulla pölisemään teille vähän yksityiskohtasemmin siitä kuvakilpailusta, mistä eilisessä postauksessa jo mainitsinkin :-) Homman nimihän on se, että yks ihana tyttönen 365 days with Ida blogista kutsui mut kisaamaan uudesta Olympuksen kamerasta kahdeksan muun valitun tyypin kanssa. Ensinnäkin olin kauheen otettu ja miltei shokissa tästä kunniasta minkä jälkeen aloinkin kriiseilemään minkä kuvan kisaan lähetän! Apuva! Noh päädyin sitten lähettämään yhden mun lempparikuvista mikä on otettu sillä Balin reissulla jokunen kuukausi sitten.

bali48hattu

Aiheena siis ihana valo ja mun mielestä se on ihan kivasti toteutunu tässä mun kuvassa :--) Kilpakumppaneilla on kyllä toinen toistaan häikäisevämpiä kuvia, mutta jos tykkäilit mun räpsystä niin käy ihmeessä äänestämässä täällä !

ÄÄNESTYSAIKAA ENÄÄ YLIHUOMISEEN ASTI eli hophop jos haluutte päästä arvontaan mukaan! Mahiksena siis voittaa uusi Olympus Pen mini - kamera.

Meikäläinen kiittää ja kuittaa, palataan myöhemmin tänään niitten Pinnacles kuvien kera! 


4 comments:

 1. Tuo kuva on kyllä edelleenkin ihan törkeen hieno :) Muistan ku kommentoin sitä jo sillon Bali-postauksessa!

  ReplyDelete
 2. Anonymous4/10/13 19:43

  Miksiköhän en voi äänestää vaikka haluaisin.. :/

  ReplyDelete
 3. Toi sun kuva on upea! ;---* sitä on tietty äänestetty, ihan huippua että ehdit mukaan kisaan! JEE!

  ReplyDelete
 4. Anonymous5/10/13 15:24

  Onks siellä paljon hämähäkkejä? Siis lähinnä että näätkö niitä päivittäin :--D ja sellasis isoja meinaan hrrr. En nimittäin pelkää mitään enemmän ku tarantelloja ja haluisin kovasti ausseihin mut pelkään et niit näkyy siel paljon xD

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!