2013/10/08

nettishoppailijan ykkössivusto

Iltaa ihmiset! Tänään aattelin tulla postailemaan teille Ostohyvityksestä - sivusto mikä on monille teistä jo varmasti tuttu. Niille jotka kuulivat asiasta vasta ensimmäistä kertaa nyt, taitaa pieni selvennys olla paikallaan. Ostohyvitykseen siis registeröidytään täysin ilmaiseksi, tehdään ostoksia netissä kyseisen sivuston kautta ja saadaan jokin tietty prosentuaalinen summa takaisin ostoksista. Hyvitykset maksetaan haluamallesi tilille kun palautettavia rahoja on kertynyt 15€ - simppeliä kuin mikä!

ostohyvitys
mekko Nelly / Vanssit Asos / reppu Shopbop / lehti Costume

Kokosin tuohon kollaasiin parit jutut mitkä tällä hetkellä houkuttaisi - ja tosiaan kaikista noista saisin rahaa takaisin ostoessani ne Ostohyvityksen kautta. Näin käytännössä:

• Mekko Nelly n. 40e hyvitysprosentin ollessa 11,5% saat rahaa takaisin n. 5e
• Vanssit Asos n. 70e hyvitysprosentin ollessa 3,5% saat rahaa takaisin n. 2,40e
• Reppu Shopbop n. 40e hyvitysprosentin ollessa 2,5% saat rahaa takaisin n. 1e
• Costume lehden tilauksesta 5,50e rahaa takaisin

Mulla oli tässä nyt esimerkkinä aika edullisia juttuja, mutta niinhän se on että mitä enemmän tuhlailee niin sitä enemmän saa rahaa takaisin ;-) Ite aattelin hyödyntää hotels.comin hyvitystä kun varaan mulle ja Riinalle majoitusta meijän Sydneyn reissua silmälläpitäen. Ostohyvityksen piiriin kuuluu melkein 500 nettikauppaa, joten veikkaisin että jokaiselle tulee ainakin joskus tilaisuus päästä säästämään tämän kautta. Muistakaa vain, että nettikauppaan täytyy mennä ostohyvityksen kautta ja muut välilehdet kannattaa sulkea varmuudenvuoksi, jotta bonukset varmasti kirjautuvat tilillesi.

Eikai siinä sen ihmeempää! Jos kiinnostuit niin Ostohyvitykseen voit liittyä tästä! Samalla saat 5e alkusaldoa käyttäjätunnuksellenne koodilla KRISTA.

*postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa

No comments:

Post a Comment

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!