2013/10/29

x3

roadtirp1laukkuubrydon4

Huomenta! Täällä Australiassa vietetään jo kuumaa keskipäivää ja mä oon just päässy töistä. Kohta jouduin kuitenkin lähteä hakemaan lapsia koulusta, joten en ehdi kauaa tässä koneella istua. Halusin kuitenki tulla päivittelemään parit kuvat tänne ja kertoa vähän kuulumisia :-) Meijän viikonlopun roadtrip Margaret Riverille oli ihan paras ja nyt on taas nähty paljon kaikkea uutta ja jännää! Kuvia tuli kanssa otettua ihan kiitettävästi ja niitten muokkaus onkin jo hyvällä alulla. Huomenna päästään luultavasti osan 1 kimppuun jos jaksan postailla aamulla ennen duunivuoroon lähtöä. Mitään en voi kuitenkaan luvata, sillä saatan mieluummin maata auringossa kuin istua sisällä koneella kykkimässä - onhan täällä kuitenkin +29 astetta lämpöä! Mites Suomessa? Sataako jo lunta??

Okei ei mulla vissiin mitään järkevää asiaa ollu (haha onko mulla koskaan? naaaat), joten taidan tästä lähteä kaupan kautta lapsia hakemaan, adios-->

5 comments:

 1. Ei oo satanu lunta sen 17. - 18.10 jälkeen :(( 6-7 astetta täälläpäi ainaki.. Tulis jo kylmempi ja lunta!! :(

  ReplyDelete
 2. Ei oo satanu lunta sen 17. - 18.10 jälkee :(( 6-7 astetta täälläpäin ainaki.. Tulis jo kylmempi ja lunta!! :(

  ReplyDelete
 3. Oi vitsi mä himoitsen tota laukkua!

  ReplyDelete
 4. Whoaaaa mitä kuvia, aivan täydellisiä!! Oot nainen upea :D Joo suomessa ihan harmaata, vettä tullu nyt, ei lunta kuitenkaan :D Hei miten tuo viimenen kuva, ootko ottanu tuolla 50mm 1.4 objektiivilla? Tuleeko tuo suttunen tausta siitä vai muokkaatko sen photoshopilla?

  ReplyDelete
 5. kuvaatko sä sun kuvat muuten jpg- vai raw-muodossa? :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!